08-644 90 44

Hallunda

Visa alla bilder

Klövervägen 10

Välplanerad och nyrenoverad 4:a, alternativ 2:a. Härligt ljusinsläpp, ingen insyn och stor balkong!

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
44.5 kvm
Avgift:
3 786 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

1 800 000 kr accepterat pris

Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 4:a nyligen renoverad med stilfullt utvalda ytskikt och kulörer! En ljus och härlig bostad med stor balkong i ett lungt och familjevänligt område med mycket grönska och natur. Här har man utnyttjat varje kvadratmeter av bostaden på ett praktiskt sätt och skapat två extra sovrum, en elegant och inbjudande hall med vacker vit klinkers, vita väggar och gott om förvaringsmöjligheter bakom platsbyggda garderober. Vidare har vi ett större och mycket rogivande sovrum, ett stilrent kök med gott om arbetsyta och matplats för 4 personer. Inte nog med det så får ni ett ljust och öppet vardagsrum med anslutning från köket i en öppen planlösning, gott om socialyta. Badrummet och köket har renoverats i samband med föreningens stambyte och är helt nytt, i toppskick! Bostaden har minimalt med insyn. Ett stort tillhörande förråd ligger vägg i vägg med bostaden och medföljer i köpet. Finns utrymme till barnvagn, cyklar och annan förvaring. Föreningen erbjuder parkeringsplatser. En bostad som passar perfekt för en hel familj!


Hallen:
En elegant och inbjudande hall med vackra vita klinkers och ljusa väggar, hatthylla och platsbyggda garderober med vita skåpsdörrar längs med väggen. Gott om förvaring och avhängnings möjligheter. Hallen ansluter till sovrum 1 och vardagsrum.

Sovrum 1: Ljust och rogivande sovrum med stort fönster mot grönska. Går att mörka ned vid behov med hjälp av persienner.
Vita väggar och ljus vacker parkett. Finns plats för 180 cm säng och annat möblemang.

Badrum:
Från hallen når vi det fräscha badrummet med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. I badrummet har vi toalett, en stor dusch, badrumsskåp, spegelskåp med förvaring, handfat med kommod.
Det finns även en handdukstork. Badrummet är helt nyrenoverat i samband med stambytet som gjordes 2022.

Kök: Ett nyrenoverat kök med stilfulla materialval som vita skåpsluckor, vitt klinkers och eleganta gulddetaljer.
Gott om arbetsyta och välutrustat med ugn, kyl och frys. Matplats som rymmer ca 4-5 personer. Köket ansluter till vardagsrummet i en öppen planlösning. Mycket förvaring finns bakom skåpsluckor samt att man har byggt till extra förvaring med skåp längst väggen.

Sovrum 2: Till höger om köket har vi ett mindre sovrum med fönster mot gård och grönska, ingen insyn. Rymmer 140 cm säng och andra mindre möblemang.
Platsbyggda hyllor finns för förvaring.

Sovrum 3: Ytterligare ett sovrum med ingång från vardagsrummet, rymmer säng 140 cm säng, mindre skrivbord och mindre förvaring. Fönster mot balkongen.

Vardagsrum:
Vardagsrummet är en öppen yta som har väl tilltagna ytor och erbjuder plats för både soffa, soffbord och tv-möbler. Från vardagsrummet har vi utgång till balkongen och de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljus till vardagsrummet. En trevlig plats för att umgås med familj och vänner.

Balkong:
En enorm balkong i Söderläge, här finns plats för utemöbler som ex. matbord, stolar och soffgrupp. En perfekt plats för att spendera vår/sommarkvällar med familj och vänner. En trevlig utsikt mot grönska och gård.

FÖRENINGEN:
Föreningens fastighet uppfördes år 1970-1975. Brf Klövern består av 448 lägenheter och storlekarna varierar mellan 1-4 rok. Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum, miljörum. Föreningen äger även kvartershuset med föreningslokalen Kontakten samt bastu och styrelserum. Föreningen har tillgång till 292 p-platser för en summa om 150 kr/per månad och 52 garageplatser för uthyrning med realistisk kötid. I samband med stambytet som blev klart 2022 renoverades badrum och kök.

OMRÅDET
Klövervägen ligger nära vackra grönområden, förskolor, skolor och bussar. Gångavstånd till Hallunda centrum som erbjuder restauranger, butiker, vårdcentral, Apotek, bank, Folketshus, Riksteatern, bibliotek, bussar och t-bana. Endast ett par minuters bilfärd till stora köpcentrum som tex Slagsta Strand Köpcentrum, Skärholmen Gallerian, Kungens Kurva, Ica Maxi, Bauhaus och Biltema. För den som gillar sport ligger Botkyrka Rackethall på behaglig cykelavstånd som har badminton, tennis, pingis, squash och golf. Mittemot Botkyrka Rackethall ligger den omtyckta idrottsanläggningen Brunna IP med fotbollsplaner, tennisplaner och idrottshall.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1973
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Renoveringar:
Stambyte gjordes mellan 2021-2022 då byttes stammar i badrum, kök och elstigar.

Bilplats

P-platser/garage finns och det tillämpas kösystem. Pris från 150 – 500 kr per månad. Kötid varierar utifrån hur många som har bilplats när de säljer och flyttar från föreningen.

Driftkostnader

Hushållsel
246 kr
Summa
246 kr /mån

Föreningen

Namn
HSB Brf Klövern i Norsborg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
716416-4183
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
448 st (varav 4 st hyresrätter)
Antal lokaler
4 st
Renoveringar
2021- 2023 Stambyte påbörjades i början av 2021. Föreningen har i samband med stambytet renoverat badrum och bytt värmesystem till två rörsystem i samtliga lägenheter. Föreningen har även renoverat krypgrunden och rören fram till den kommunala knutpunkten för att undvika framtidiga vattenskador. 2021 - 2023 Trapphusmålning (arbetet påbörjas i de husen som är klara med stambytet) 2017 - 2018 – nya hissar
Parkering
P-platser/garage finns och det tillämpas kösystem. Pris från 150 – 500 kr per månad. Kötid varierar utifrån hur många som har bilplats när de säljer och flyttar från föreningen.
TV/bredband
Bredband från Telenor samt digitalt grundutbud på från Tele2 ingår i avgiften.
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Gemensamma utrymmen
Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum, miljörum. Föreningen äger ett kvartershus på Klövervägen 18 där bland annat Brf Klöverns styrelserum, bastu och föreningslokalen Kontakten finns. "Kontakten" kan hyras av boende i Brf Klövern för sammankomster. I samma hus finns det även en Restaurang & Pizzeria.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Klövern ligger i Hallunda, Botkyrka och består av 8 hus, varav 4 stycken har adressen Linvägen och 4 stycken adressen Klövervägen.Föreningens fastighet uppfördes år 1970-1975. Brf Klövern består av 448 lägenheter och storlekarna varierar mellan 1-4 rok. Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum, miljörum. Föreningen äger även kvartershuset med föreningslokalen Kontakten samt bastu, styrelserum och pizzeria.

Med 4 minuters promenad når du Hallunda centrum och kollektivtrafiken. Avståndet till Stockholms city är c:a 35 minuters resa med tunnelbana, eller 20 minuter med bil via E4:an.

Området är lugnt och omgivningen bjuder på kultur- och naturupplevelser med kulturstigar och badvikar vid Märalen.

Hallunda är ett samhälle i den nordligaste delen av Botkyrka kommun i Stockholms läns södra del. Området består till stor del av höghusområden, belägna i nära anslutning till motorvägen E4/E20.
1 800 000 kr accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1302
Antal rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
44.5 kvm. Areauppgifter enligt hyresvärden. 2 rum enligt lägenhetsförteckningen, ytterligare 2 rum har byggts till, i dagsläget 4 rum.
Månadsavgift:
3 786 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophämtning, förråd, bredband / TV samt kollektivt bostadsrättstillägg.
Våningsplan:
3 av 8. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.