08-644 90 44

Vi värderar din bostad kostnadsfritt. Även på distans.

Att få en fri värdering av sin bostad har aldrig varit enklare.
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en södermäklare dig omgående.

Har du inte möjlighet till ett fysiskt möte? Det går lika bra ändå!
Som proffs på södra Stockholm kan vi värdera ditt hem på distans.

Din bostad kan mycket väl vara det värdefullaste du har. Därmed är det inte så konstigt om du är nyfiken på vad den är värd. Oavsett om du vill sälja nu, senare eller inte alls värderar vi den gärna åt dig – helt gratis. När du bokar in en bostadsvärdering med oss kommer en erfaren mäklare hem till dig på den dag och tid som passar dig och går igenom bostaden grundligt. Du kan därför vara säker på att värderingen av din bostadsrätt ger dig ett korrekt marknadspris.

Genom att låta oss göra en värdering av din bostad förbinder du dig inte att låta oss sälja om eller när det är dags för det. Om du vill kan vi också lägga in en bevakning så att du kontinuerligt får uppdateringar om hur värdet utvecklas. Du kanske funderar du på att sälja, men vet inte när läget är rätt? Läs om vår tjänst Snart till Salu

Boka in en fri bostadsvärdering av din bostad idag – fyll i dina uppgifter här ovan. Du kommer inom kort att bli kontaktad av en mäklare som är expert på ditt bostadsområde. Du är även varmt välkommen att ringa oss på telefon 08-644 90 44.