08-644 90 44

Våra kärnvärden

För oss på Södermäklarna är det viktigt med en företagskultur som genomsyras av kunskap och vår relation till kunden. Våra ledord är kvalitet, närvaro och oberoende.

Kvalitet

Prospektet till en bostadsaffär må vara tryckt på det mest exklusiva papper, och kan vara nog så viktigt, men det är ändå mäklarens erfarenhet och yrkesskicklighet som avgör om affären blir lyckad.

Här är några saker som vi på Södermäklarna tycker representerar hög kvalitet:

Kunskap

Våra mäklare kan sina områden utan och innan. Vi har sålt i nära nog varje bostadsrättsförening på Söder och i Söderort. Självklart är de fullt uppdaterade om både den lokala bostadsmarknaden och branschen i stort.

Erfarenhet

På Södermäklarna trivs man. Därför har vi låg personalomsättning, vilket lett till att våra mäklare har en stor åldersspridning. Mixen av lång erfarenhet och ungdomligt engagemang är en stor styrka. Inte minst som den goda stämningen på arbetsplatsen uppmuntrar alla att dela med sig av både kunskap och erfarenheter. Hos oss går kompetensen i arv. Frågar du oss leder också trivsel och nöjda medarbetare till bra och trygga affärer – och högre slutpriser.

Kontinuitet

På Södermäklarna vill vi finnas till hands för kunden och kontinuitet är en del av vårt DNA. Du får full tillgång till din personliga mäklares kunskap och uppmärksamhet från första möte till avslutad affär.

Flexibilitet

Vi är inget litet företag. Men vi är heller ingen stor koncern med långa beslutsvägar och intern byråkrati. Vi låter oss inte snärjas av interna regelverk som hindrar oss att se till kundens bästa. I varje situation anpassar vi oss för att leverera maximal kundnytta. Tänk småskalighet, anpassningsförmåga och folklighet. Tänk Söder! Just så är Södermäklarna.

Närvaro

Vare sig det handlar om den enskilde södermäklaren eller företaget i stort är närvaro en nyckelfaktor för vår affärskultur.

Det här är vad vi menar med att vara närvarande på olika nivåer:

Våra kontor

Vi har funnits på Söder och i Söderort i över 30 år. Det här är hemma för oss. Visst förmedlar vi bostäder på andra håll och vi har med stor framgång sålt lägenheter utanför vårt närområde. Men vår hemmamarknad är ändå Södermalm och Söderort. Här kan vi varje gata och varje kvarter utan och innan.

Vi förmedlar inte bara bostäder med attraktivt läge. Det är också här du hittar våra kontor. Det betyder bästa skyltläge och maximal uppmärksamhet på bostäder som ligger ute för/till försäljning.

Våra mäklare

Kundcentrerad. För våra mäklare betyder relationen med kunden mer än något annat. De följer sina kunder och gör allt för att göra dem nöjda. Här har vi inga osynliga gränser som kräver att vi måste be en kollega på ett annat kontor ta över om det handlar om en affär eller värdering utanför hans eller hennes primära område. Våra mäklare värnar sina kunder – inte kommun- eller länsgränser.

Nåbar. När du ringer oss svarar våra mäklare personligen. Mailar du är det också din mäklare som svarar. Han eller hon finns vid din sida genom hela processen.

Hemma på Söder

I möjligaste mån söker vi alltid våra samarbetspartners på vår egen lokala marknad. Vare sig vi köper AD-tjänster, annonser eller typsnittet som vi använder i våra trycksaker, så handlar vi lokalt. Samma sak när vi köper vårt kaffe och vår choklad.

Vi gör det för att vi älskar Söder och Söderort. Vi vill dra vårt strå till stacken så att vårt närområde kan fortsätta att blomstra.

Oberoende

Vår verksamhet är att förmedla bostäder. Punkt. Och vi har ingen utomstående ägare som kräver något annat av oss. Vi behöver varken sälja försäkringar eller bolån. Som oberoende aktör kan vi helt koncentrera oss på det vi gör bäst. Utan kompromisser och andra hänsynstaganden.