08-644 90 44
Som erfaren mäklare i Stockholm och framförallt i södra Stockholm har vi på Södermäklarna gedigen erfarenhet av att omsätta nyproducerade bostäder på marknaden. Vare sig det handlar om stora eller små projekt ser vi till att du som byggherre får ut maximalt för din nyproduktion. Vårt varumärke, starka position på marknaden och vår höga servicenivå skapar både förtroende samt optimala förutsättningar för nöjda kunder. Med oss kan du lita på att få exakt den hjälp som du behöver för att få bästa möjliga utfall av din affär.

Nyproducerade bostäder

Kommande nyproducerade bostäder

Bygger du bostäder?

Det är skillnad på marknaden för nyproduktion jämfört med den traditionella fastighetsmarknaden. Ett byggbolag har helt andra krav på sin mäklarpartner jämfört med privat kunder. Södermäklarna är vana att arbeta långsiktigt och har kompetensen att fokusera just på er, som byggherre. Genom vår erfarenhet, strategier och stor lokal kännedom, så hjälper vi er att maximera värdet på ert projekt, stärka ert varumärke och se till att era köpare blir nöjda och lojala.
Vill du ha mer information eller diskutera konkreta eller planerade projekt, kontakta kontorschef Makis Batsoulis på telefon: 070-147 24 27 eller e-post: makis@sodermaklarna.se

Hitta ditt drömboende

Läser du detta som privatperson? Låt oss värdera din bostad och hitta ditt drömboende idag – kontakta oss här. Vi är med dig hela vägen.