08-644 90 44

Din mäklare i Stockholm

Sedan starten 1983 har våra mäklare samlat på sig ovärderlig kunskap och erfarenhet av både området och marknaden i framför allt södra Stockholm. Det innebär en trygghet för dig som kund att kunna få ut det maximala av din fastighetsaffär. Trots att vi expanderat under årens lopp har vi inte tappat våra kärnvärden där du som kund är i fokus, hög servicenivå och professionalism ut i fingerspetsarna. Detta präglar våra mäklares vardag och vi är helt övertygade om att våra kunder över hela Stockholm uppskattar det. Allt detta sammantaget gör att vi anser oss vara ditt självklara val av mäklare i Stockholm.
Går du själv i köp- eller säljtankar och letar efter en mäklare i Stockholm med liknande värdegrunder? Då har du kommit helt rätt. Tveka inte att kontakta oss redan idag. Vi hjälper dig gärna från start till mål. Välkommen till Södermäklarna, ditt självklara val av mäklare i Stockholm!

Expansionen fortsatte med kontor vid Mariatorget. Sedan dess har också Hammarby Sjöstad, Enskede, Hägersten och Liljeholmen lagts till listan. Södermäklarna har idag 28 mäklare i varierande åldrar och med skiftande bakgrund. Ålderspannet är en stor fördel eftersom det ger en produktiv mix.

Med 28 anställda är Södermäklarna inte längre något litet företag. Men den lokala prägeln består.

Vi är som en liten firma, bara lite större. Närheten till marknaden finns kvar samtidigt som vi kan dra nytta av det större företagets muskler och skalfördelar, säger Saki Carapanos. Personalen arbetar inte bara nära sin marknad. De har dessutom nära till jobbet.
Mäklarbranschen har ju rykte om sig att vara väldigt flott och glassig. Mäklare på andra håll får väl svara för sig, men vi är inte så fina av oss. Vi hänger hellre på kvarterskrogen här hemma än på Stureplan. Jag vill tro att vi är lite vanligare och lite mer avspända än många andra i branschen. Men när det kommer till att möta kunderna och få ut maximalt av varje affär är vi långt ifrån tillbakalutade. Då är vi på tårna, säger Saki.

Södermäklarna ger sina medarbetare stor frihet. Hos de rikstäckande kedjorna har mäklarna gemensamma manualer att rätta sig efter, men Södermäklarna tror i stället på att lita till den enskilda mäklarens intuition, kunskap om sin marknad och förmåga att läsa av och förstå behoven hos både säljare och köpare. Utifrån den förmågan anpassas insatserna för att få bästa möjliga utfall av varje affär.

Det viktigaste är att förstå kunden, att aldrig glömma att hon är unik. Våra kunder ska alltid kunna lita på att de får exakt den hjälp de behöver. Och att vi gör det där extra som gör skillnad. De ska känna att vi håller dem i handen hela vägen tills kontraktet är påskrivet, säger Saki Carapanos.