08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Fredsborgsgatan 4

Vill du bo där takhöjden slår knock-out, då är detta ett hem för just dig!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
69 kvm
Avgift:
3 467 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

4 950 000 kr Pris/Bud

Ansvarig mäklare
Sandra Vestin
Fredsborgsgatan 4-17
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till detta unika boende som karakteriseras av rymd, hisnande takhöjd och WOW-känsla.

Redan när du träder in i denna lägenhet möts du av den hisnande takhöjden– en mäktig känsla av den väl tilltagna takhöjden på ca 3.40 m.
Lägenheten som är genomgående, färgvalen är välkomponerade i ljusa nyanser och där dom vitmålade golven ökar den stilrena karaktären som i sin tur bidrar till en harmoni av hela lägenheten.

Den här lägenheten har en väl avvägd, genomtänkt och mångfasetterad planlösning. Här kan du utnyttja varje kvadratmeter till fullo med dess öppna sociala ytor. Där köket är lagom avdelat från vardagsrummet men där gränserna mellan kök och vardagsrum suddats. De två rogivande sovrummen i fil med sina smarta förvaringslösningar samt två våningssängar är genialiska. Det här lägenhet bjuder på sitt lilla extra och kommer förmodligen tilltala någon som vill ha gott med sängplats för den älskar att ha många gäster på besök eller en växande liten familj.

Bostaden disponeras på följande sätt:
Kök
Lyxigt toppenmodernt kök där glädjen att ha möjligheten till att laga maten tillsammans står i fokus. Köksluckorna är släta i en varm vit nyans och harmoniserar med resten av lägenheten. Köket är utrustat med exklusiva vitvaror från Siemens, så som fristående varmluftsugn och micro samt integrerad induktionshäll, kyl och frys, diskmaskin och vinkyl är årsmodell 2016.

Vardagsrum
Vardagsrummet som köket övergår till är hjärtat av lägenheten och har en väldigt inbjudande plats. Vardagsrummet är lagom avdelat från köket i en delvis öppen planlösning. Här möjliggörs en väldigt social möblering med tilltaget utrymme för 4-6 personer. Från vardagsrummet finns möjlighet att öppna en dörr och släppa in den friska luften eller heja på dina vänner som kommer ute på gatan på väg till dig från den franska balkongen.

Sovrum 1
Bostadens första sovrum passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor eller varför inte alla tre alternativ om så önskas. Detta rum nås från hallen och har ett ståtligt fint fönster som sträcker sig till taket. Här ryms både säng och skrivbord. En inbyggd garderob med skjutdörr som ger möjlighet till förvaring där man utnyttjat takhöjden maximalt genom att låta den stegra sig hela vägen upp mot taket.

Sovrum 2
Här har du ett stort rofyllt sovrum som känns svalt och behagligt. I sovrummet finns en stilren platsbyggd kombinerad våningssäng med tillhörande garderob under som följer med lägenheten. Här finner man även utgången till den fina terrassen som ligger in mot gården.

Badrum
Badrummet kan nås från hall och har smakfullt renoverats under 2016. Takdusch och frostad duschvägg. Tvättmaskin och torktumlare är placerade under bänkyta samt förvaring i överskåp.


Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2004
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme
Övrigt
Föreningen äger fastigheten Byggledaren 1 i Stockholm kommun. Föreningen är äkta och äger marken, ej tomträtt.
Följande adresser omfattas: Blekegatan 1-9, Fredsborgsgatan 2-10, och Förmansvägen 21-29.

I fastigheten finns 124 lägenheter samt 12 lägenheter hyrs av Hägersten- Liljeholmens stadsdelsförvaltning. Förvaltningen hyr även två lokaler varav den ena används av förskolan Parken.
Sista december 2017 fanns förutom de lägenheter som stadsdelsförvaltningen hyr: 117 bostadsrätter, 7 hyresrätter, 3 lokaler och 82 garageplatser. En av hyresrätterna används som föreningens gästlägenhet och möteslokal.

Ekonomi
I januari 2017 sänktes årsavgifterna med 8%, samt som en anpassning till föreningens minskande räntekostnader tog även styrelsen beslut om ytterligare en avgiftssänkning med 5% f.r.o.m. den 1 januari 2018.

Brf Byggledaren 1 har en väldigt informativ hemsida för dig som blivande medlem: www.byggledaren.se
Renoveringar

Genomförda samt planerade framtida underhåll
2018 Utbyte av inpasseringsbrickor för tillträde till entréhallar, gästlägenhet, tvättstuga, källargångar och garage. Planeras klart våren 2018.

2018 Lägenheter med balkong/terass utan "tak" eller delad takplatta ska kontrolleras för baklut mot fasaden. Detta för att säkerhetställa en fungerande avrinning av regn och smältvatten. Planeras klar våren 2018.

2018 En obligatorisk ventilationskontroll (OVK) är inplanerad till våren 2018.

2019-2020 Puts/färg har släppt längs sockeln på fasaden mot gården vilket inplaneras för utredning och åtgärd inom verksamhetsåren 2019-2020.

Balkong/uteplats

Den här härliga uteplatsen som ligger in mot gården och är perfekt för både härliga grillkvällar med familj och vänner och mysiga helgfrukostar. Här har du gott med utrymme för både soffgrupp och bord samt för den som är odlingsintresserad att ställa en planteringslåda eller pallkrage och odla både sina egna grönsaker eller så frön för sina egna sommarblommor.

Övriga utrymmen

Barnvagnsförråd finns att tillgå i trapphuset, det finns även flertalet cykelförråd, fyra soprum och två grovsoprum med källsortering för återvinning av t.ex papper, plast, glas, metall m.m.

På Fredsborgsgatan 6 finns en gemensam tvättstuga, där finns en grovtvättsmaskin, ett torkskåp samt en mangel.
Lägenheten har även ett tillhörande källarförråd, samt i föreningen finns även en gästlägenhet som kan hyras vid besök.

Bilplats

Parkering finns i huset och man kan ställa sig i kö genom att kontakta Servicecenter, HSB Stockholm på telefonnummer 010-442 11 00

servicecenter.stockholm@hsb.se

www.hsb.se/stockholm

Pris: 1 416:-/månad.

TV och bredband

TV
Fastigheten är ansluten till ComHem vilket betyder att alla som bor i fastigheten har gratis tillgång till det analoga basutbudet av TV-kanaler. För att få tillgång till fler kanaler via ComHem tecknas ett personligt avtal med dem.
För mer information se www.comhem.se
Bredband
Fastigheten har i Open Universe för leverans av bredband. På deras hemsida finns en förteckning över tillgängliga leverantörer.
För mer information se www.openuniverse.se.

Driftskostnad

Försäkring
333 kr
Hushållsel
333 kr
Summa
666 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2009-11-04
Prestanda
102 kWh/m² år

Föreningen

Namn
Brf Byggledaren 1
Org.nr
769616-6763
Andel i föreningen
0.60989%
Andel av årsavgift
0.74758%
Pantsättningsavgift
455 kr
Överlåtelseavgift
1 138 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Övrigt om bostaden
4 950 000 kr Pris/Bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
69 kvm
Avgift:
3 467 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och tv-basutbud.
Lägenhetsnr:
521
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Sandra Vestin
070-147 17 22

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.