08-644 90 44

Hökarängen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Russinvägen 3

Nyproducerad lägenhet i etage, föreningen accepterar juridisk person samt fri andrahandsuthyrning. Balkong mot skogsparti och ledig garageplats i brf!

Kort fakta

Antal rum:
2.5 rum och kök
Boarea:
44 kvm
Avgift:
4 270 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Kontakta mig för frågor!
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Denna nyproducerade lägenhet i etage i Hökarängen är en dröm för den som söker en perfekt kombination av centralt läge och lugn och fridfull atmosfär. Med vackert ekparkett och en mysig balkong utan insyn finns det gott om utrymme att njuta av både inomhus och utomhus!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnande stor hall med god plats för avhängning av kläder via hatthyllan.

Badrum:
Badrummet som vi når rakt från hallen är rymligt med snygg sober beige färg på klinker och sandfärgat kakel på golv. Här finner vi wc, dusch med glasväggar, handfat med kommod och tillhörande spegel med belysning samt en kombitvättmaskin under förvaringsskåp. Ljusinsläpp från fönstret.

Kök:
I köket har vi en vacker design med snedtak som ger rummet en känsla av rymd och elegans. Med en takhöjd som varierar mellan 4,30 och 4,80 meter och stora fönster som släpper in generöst med naturligt ljus. Skåpluckorna i en vacker sandbeige färg och de ljusa bänkskivorna skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär som inspirerar till matlagning och sociala tillställningar. Köket är fullt utrustat med integrerade vitvaror från Electrolux, inklusive kyl/frys, ugn, fläkt, induktionshäll och diskmaskin, vilket gör det enkelt och bekvämt att laga mat. Den perfekt placerade matplatsen för fyra personer erbjuder en trevlig plats att njuta av måltider tillsammans och det finns gott om utrymme för att möblera efter behov.

Balkong:
Från köket når vi den rymliga balkongen mot grönska utan insyn. Här finns det god plats för utemöbler och växter, perfekt plats att avnjuta sommardagar i lugn och ro.

Loft:
Detta vardagsrum på andra våningen är inte bara ett enkelt loft utan en komplett livsrum. Med en takhöjd på 2,70-2,90 meter och ett stort fönster som släpper in generöst med ljus, blir detta till en fridfull oas där man kan koppla av. Här finns gott om plats för en rymlig soffa och en stor tv-bänk, perfekt för filmkvällar eller mysiga stunder med familj och vänner.

Sovrum:
När vi kliver in i sovrummet möts vi omedelbart av den imponerande takhöjden som sträcker sig upp till hela 5,20 meter på det högsta stället. Taket är snedtak vilket ger rummet en luftig och rymlig känsla. De stora fönstren som vetter ut mot grönskan släpper in en generös mängd ljus. I detta rymliga sovrum finns gott om plats för en större säng, nattduksbord och tv. Förvaring av säsongens kläder är inget problem, då en hel garderobsvägg erbjuder gott om utrymme för kläder och accessoarer.

Område:
Att bo på detta läge ger möjligheter för både naturälskare och storstadspulsälskare. Med närhet till naturen och möjligheten till långa promenader. Inom kort gångavstånd når du tunnelbanans gröna linje som tar dig till city på bara 20 minuter.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2021
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett förråd på källarplan samt tillgång till cykelgarage. På fastigheten finns uteplatser, gårdsytor och soprum.

TV- och Bredband

Bredband
Fiber

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
250 kr
Summa
500 kr /mån

Observera att driftkostnaderna är schablon räknat.

Energideklaration

Status:
Utförd
Prestanda:
72 kWh/m2 år
Energiklass:
C

Föreningen

Namn
BRF Russin 3
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-1164
Andel i föreningen
2.6191%
Andel av årsavgiften
2.62%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
465 592 kr. Beräknat från Årsredovisning från 2022.
2 995 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1203
Antal rum:
2.5 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
44 kvm. . 1 rok enligt lägenhetsförteckning.
Månadsavgift:
4 270 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Föreningen har ett elabonnemang med undermätare och debiterar varje lägenhet för faktisk förbrukning.
Våningsplan:
3 av 3. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.