08-644 90 44

Telefonplan

Visa alla bilder
Budgivning pågår
Snart
till salu

LM Ericssons väg 24, 2 tr

Välplanerad 1,5:a med genomgående hög standard!

Kort fakta

Antal rum:
1.5 rum och kök
Boarea:
34 kvm
Avgift:
1 714 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

2 750 000 kr accepterat pris

Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Bra kommunikationer nära T-bana och buss
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

*ACCEPTERAT PRIS* Varmt välkomna till LM Ericssons väg 24 och denna välplanerade 1,5:a med genomgående hög standard belägen på andra våningen! Bostaden har ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning som bjuder på härliga sociala ytor och generösa fönsterpartier med ett fantastiskt ljusinsläpp. Vacker enstavsparkett på golv och ljusmålade väggar är genomgående. Gott om förvaringsutrymme finns i stora garderober samt ingår ett källarförråd till lägenheten.

Brf Telefoncentralen på Telefonplan:
Här har Einar Mattsson utvecklat ett nytt bostadskvarter med 157 ljusa och välplanerade lägenheter. Huset är miljöcertifierat vilket medför att man får ett grönt bolån och 0,1% rabatt på räntan. Läget är mycket centralt på Telefonplan med tunnelbanan på cirka 100 meters avstånd samt närhet till matbutik och restauranger. Lägenheterna är effektivt planerade med stora och vackra fönster. På taken finner man två stycken gemensamma takterrasser med växthus och odlingslådor för de boende. Det finns även garage i huset med 65 platser samt 2 st bilpoolsplatser med elbilar. Cykelparkering finns i garaget och på gården och barnvagnsrum finns i varje trapphus. Det finns även miljörum i föreningen.

Hall:
Ni välkomnas in i en ljus och öppen hall med plats för avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren, samt gott om plats för förvaring i stor garderob längs med väggen. Från hallen nås även bostadens sovrum.

Kök:
Stilrent och modernt kök med vackra vita luckor och en matchande sten skiva. Bra belysning med infällda spotlights ovan arbetsytor. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, ugn och mikrovågsugn, spishäll, spisfläkt samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrum:
Här möts vi av ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, matplats och annat möblemang. Den öppna planlösningen mot köket gör detta till en social och trivsam yta och en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Här imponeras man av det härliga ljusinsläppet från dom stora fönstren som går längs med väggen.

Sovrum:
Sovrum med plats för dubbelsäng samt stort fönsterparti som vetter in mot gården. Här finns det gott om förvaringsutrymme i den stora garderoben i hörnet.

Badrum:
Modernt helkaklat badrum i ljusa stilrena kulörer. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegel med belysning, dusch med glasväggar, en mycket praktisk lösning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänk och vägghängd skåp över. Ett badrum med allt man behöver!


Välkomna på visning!

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2022
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
Två av husen har generösa takterrasser som är tillgängliga för alla föreningens medlemmar. Träd- och perennplanteringar skapar en skön, grön oas. Här kan människor träffas för att fika eller äta middag i en av flera pergolor med sittplatser. Ombonade sitytor och bord öppnar också för att duka upp för en mingelbuffé eller mysiga middagar med vänner. Två växthus i glas gör att det dessutom går att umgås på taket året om. Delar av terrassen lämnas öppen för föreningen att själva möblera och sätta sin prägel på.

På takterrasserna finns det också planteringslådor för boende med odlingsintresse. Föreningen kan bilda en trädgårdsgrupp för att samla alla intresserade. Det går till och med att utöka med fler lådor beroende på hur många cityodlare som finns bland de boende.

Bilplats

65 platser finns totalt i föreningens underjordiska garage.

Kö finns, medlemmar som önskar sin första plats prioriteras. Garaget administreras av Parkando.

Kostnad: 1 400 kr inkl moms för vanlig plats. 1 800 kr + elförbrukning för laddplats. Det finns idag 10 laddplatser men föreningen planerar att utöka detta under 2024.

TV- och Bredband

TV
Via Telia (basutbud med några kanaler ingår)
Bredband
Fastigheten har fiber installerat och har ett öppet nät. Bredband tecknas av varje hushåll med bredbandsleverantör som erbjuds via Zitius.

Driftkostnader

Hushållsel
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
300 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2022-02-09)
Primärtal:
70 kWh/m2 år
Energiklass:
C

Föreningen

Namn
Brf Telefoncentralen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-0340
Andel i föreningen
0.34669662%
Andel av årsavgiften
0.34669662%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
402 168 kr. Enligt ÅR 2022
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
157 st
Antal lokaler
7 st
Parkering
65 garageplatser, 1 400 kr/mån för en vanlig plats. 1 800 kr/mån + elförbrukning för laddplats. Det finns idag 10 laddplatser men föreningen planerar att utöka detta under 2024.
Pantsättningsavgift
573 kr
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
Gemensamma utrymmen
Två av husen har generösa takterrasser som är tillgängliga för alla föreningens medlemmar. Gemensamma cykel och barnvagnsförråd. Till lägenheterna ingår nyttjanderätten till ett källarförråd.
2 750 000 kr accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 0227
Antal rum:
1.5 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
34 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
1 714 kr/mån. Värme och kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten och el debiteras på avgiften. Elpriset varierar med aktuellt elpris för föreningen. (Avgiften höjdes med 12% från och med 1/1-2024).
Våningsplan:
2 av 4. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.