08-644 90 44

Liljeholmskajen/Sjövikshöjden

Visa alla bilder
Snart
till salu

Hildebergsvägen 10, 2tr

Välplanerad, rymlig och lugnt belägen gaveltrea med öppen planlösning, stor balkong och klädkammare. Nära bra kommunikationer, skolor och park.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
76 kvm
Avgift:
5 286 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

5 295 000 kr /bud

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Hildebergsvägen.
Hildebergsvägen.
Barnvänlig innergård.
Hildebergsvägen.
Årstabergsparken och Sjöviksskolan precis invid fastigheten.
Årstabergsparken.
Sjöviksskolan och Årstabergsparken.
Årstabergsparken.
Sjöviksskolan,
Årstaberg med tvärbana, pendeltåg samt bussar.
Populära Sjövikstorget.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Pontonen.
Äventyrsparken
Mysig omgivning precis invid lägenheten.
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Varmt välkomna till denna rymliga och ypperligt planerade gaveltrea med stor balkong och fin utsikt mot grönskade omgivning och gård.
Här erbjuds en öppen, ljus och trivsam planlösning med rymligt badrum, ordentliga ljusinsläpp och mycket förvaring i både klädkammare och garderober. Lägenhetens generösa fönsterpartier och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Ett rymligt och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt bra arbetsytor som underlättar matbestyren. Matplatsen rymmer ca 6-8 personer eller fler om så önskas. Här har ni möjlighet att duka upp ett långbord.
Vardagsrummet är rymligt och ljust. Här rymmer utan problem en stor soffa, fåtöljer och bord m.m. Från vardagsrummet har ni access till lägenhetens balkong. En stor balkong med fin utsikt mot den grönskande Årstabergsparken. Balkongen kan glasas in.

Lägenhetens två sovrum är rymliga och lugnt belägna. Det största av dem har gott om plats för dubbelsängen, nattduksbord samt garderober. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.
Intill hallen finns ett stort helkaklat badrum med dusch, wc och golvvärme. Här är det förberett för tvättmaskin och torktumlare.
Hallen är rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i hallens klädkammare. Den inre hallen erbjuder även plats för ett skrivbord, bokhylla, fåtölj eller byrå.

Ett bekvämt boende med närhet till kommunikationer, grönområden, närservice och promenadavstånd till Södermalm.

Värme, vatten, kabel-TV och bredband är inkluderat i månadsavgiften.
Välskött förening i trivsam fastighet med stor hiss, tvättstuga, garage, övernattningslägenhet och barnvänlig gård.

Populärt läge på Sjövikshöjden med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljeholmskajens service, Årstavikens vatten samt Årstaskogen. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Årstabron förbinder Sjövikshöjden och Tantolunden, från lägenheten tar det bara 5 minuter med cykel och 20 minuter att gå till Södermalm. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och på 5 minuter når ni Årstabergs pendeltågsstation och tvärbana. Busstationen precis invid tar er smidigt och snabbt till Liljeholmen C och i andra riktningen mot Gullmarsplan.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls har man Södermalm och Hornstull på promenadavstånd. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Buss 145 trafikerar busshållplats "Hildebergsvägen" som tar dig till bl.a. Liljeholmen, Årstaberg, Gullmarsplan, Älvsjö och Högdalen.
I närheten går även buss 134 som går ofta och som snabbt tar er till bl a Liljeholmens C. Tvärbanans linje som trafikerar Sickla udde - Alvik nås med en kort promenad. Närmaste T-bana finns i Liljeholmen. Pendeltåg mot Kungsängen, Bålsta, Västerhaninge, Märsta och Södertälje avgår från Årstabergs station som ligger på endast 3-4 minuters avstånd ifrån lägenheten. Med bil tar man sig snabbt in till Stockholms city och ut på E4/E20.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet, även om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Rumsbeskrivning

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2006
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett källarförråd. På Hildebergsvägen 12 finns en gemensam tvättstuga som är placerad i källaren. Tvättstugan är fräsch och utrustad med 4 tvättmaskiner, 1 grovtvättmaskin, 2 torktumlare samt 3 torkskåp. Föreningen har även en samlings/övernattningslokal som är belägen på källarplan i denna fastighet. Lokalen är utrustad med kök, övernattningsrum för fyra vuxna, samt badrum med dusch, som går att hyra för ca 300 kr per dygn. I källaren finns även cykelrummet/barnvagnsförrådet.
Renoveringar:
Fastigheterna byggdes under 2006. Under hösten 2023 gjordes underhåll/målning av träfasaderna. Föreningen har en underhållsplan som uppdateras och följs.

Uteplats/balkong

Stor balkong om ca 7m² som erbjuder en trevlig utsikt mot grönskade omgivning samt den gemensamma gården. Balkongen nås från vardagsrummet och vetter mot öster.

Bilplats

BRF Sjöviksparken äger och förfogar över 9 st. ytparkeringsplatser och 40 st. garageparkeringsplatser därav 6 laddplatser.

Endast en parkeringsplats per lägenhet gäller.
Parkeringsplatserna uthyres av föreningen (via FASTUM) till en kostnad av:

*Ytparkeringsplats - fn. 650:-/mån.
*Garageparkeringsplats - fn. 1 100:-/mån.
*Laddplats fn.- 1350:-/mån + separat debitering av el baserat på förbrukning.

För gäster finns även en avgiftsbelagd parkeringsplats precis invid Hildebergsvägen.

TV- och Bredband

TV
Från 1 januari 2023 har föreningen ett gällande gruppavtal med Tele2. Avtalet gäller för alla lägenheter och betalas av föreningen. Avtalet omfattar ett grundutbud, i princip kanalerna 1-12. Se grundutbud på: https://www.tele2.se/kundservice/tv-och-play/grundutbud
Bredband
Föreningen har avtal med Stockholm Stadsnät som levererar bredband via fiber till w-lan uttag till varje lägenhet. Tjänsten ger 1 GB nedladdning och 1 GB uppladdning. Denna tjänst ingår i månadsavgiften.

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
150 kr
Summa
500 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2018-10-02)
Primärtal:
117 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
Brf Sjöviksparken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769611-8665
Andel i föreningen
1.12%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
678 555 kr. Beräknad indirekt nettoskuld baseras på värden från räkenskapsåret 2022
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
84 st
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Kv Årstaberg 3 i Stockholms kommun, som består av tre flerbostadshus belägna på Hildebergsvägen 8, 10 och 12.
Totalt inryms 84 lägenheter med storlekarna 1-4 rum (52,5 – 95,0 m2) fördelat på en total boarea om ca. 6 224 m2. Husen är uppförda av JM och stod färdiga 2006.
Avgiferna höjdes 2022. I nuläget planeras inga avgiftsförändringar.
Styrelsen följer underhållsplanen, fasadrenovering genomfördes år 2022.
Övrigt om bostaden
5 295 000 kr /bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1033
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
76 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
5 286 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband (1 GB/1 GB) via fiber.
Våningsplan:
2 av 6. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.