08-644 90 44

Segeltorp

Visa alla bilder

Hjälmvägen 13, 2 tr

Underbar 4:a med inglasad balkong i söder!

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
96 kvm
Avgift:
6 146 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till en väldisponerad fyrarummare om 96 kvm med inglasad balkong i söder, den ultimata platsen att nyttja året om! Genomgående ljus lägenhet med härligt ljusinsläpp från fönster i samtliga rum. Gott om utrymme i hallen för alla säsongers plagg, utöver detta har du även en rymlig klädkammare i anslutning. Bostadens ljusa kök har ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och balkongdörr, här finner du bra arbetsytor och generösa förvaringsmöjligheter bakom vita stilrena köksluckor. Rymligt vardagsrum som erbjuder gott om plats för soffgrupp och möblemang, här når du bostadens trevliga balkong. Vidare erbjuds tre rymliga sovrum, badrum utrustat med dusch och egna tvättmöjligheter samt en smart gästtoalett.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med plats för skoställ, garderogber och hatthylla, här finner du dessutom en rymlig klädkommare med extra mycket hyllor för säsongernas alla plagg. Hallen består av vita väggar och ett grått snyggt stengolv.

KÖK
Ljust öppet kök och med gott om plats för en ordentlig matgrupp. Här släpps det in generöst med dagsljus från det stora fönsterpartiet och franska balkongen. Kökets utrustning består av spishäll, ugn, frostfri kyl och frys, diskmaskin (2023) och inbyggd mikro.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum som är perfekt för årets alla tillställningar! Här har du gott om plats för både en större soffgrupp och ytterligare möblemang. Från vardagsrummet når du bostadens rymliga balkong.

BALKONG
Inglasad stor balkong som kan nyttjas som en till rum året om. Smart placerad i söder vilket genererar i generösa soltimmar!

SOVRUM
Tre bra sovrum som alla erbjuder plats för både säng och möblemang, varav de största rummet har fönster i två väderstreck. Generösa ljusinsläpp i samtliga rum.

BADRUM/GÄST WC
Fräscht badrum med helkaklade vita väggar samt vitt och svart klinkergolv med golvvärme. Dusch med dubbla glasdörrar. Utrustning består av wc, tvättställ i kommod med ovansittande spegel. Tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en smart gäst-wc med trevligt dagsljus från det lilla fönstret. Även i gäst-wc har vita kaklade väggar samt vitt och svart klinkergolv.

FÖRENINGEN
Välkommen till Brf Segeltorps Orangeri Fastigheten med beteckningen Varpen 9, består av 42 lägenheter, grönområde och gård med cykelhus och kallförråd samt 66 utomhusparkeringar. Föreningens adress är Visirvägen 6-10 och Hjälmvägen 13. Föreningen äger marken.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2013
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Uteplats/balkong

Stor inglasad balkong med utsikt över området.

Bilplats

Det finns 66 utomhusparkeringar, varav 12 är försedda med laddstationer för elbilar och motorvärmare. Föreningen har också 4 platser för MC. Kostnaden för en bil-parkering är för närvarande 500 kr/mån. Till detta kommer en kostnad på 100 kr/mån för motorvärmare och 200 kr/mån för ladduttag för el/laddhybrid (du betalar också för förbrukad el). Kostnaden för en MC plats är 200 kr/mån. Det finns gästplatser för besökare. Det finns för närvarande lediga parkeringsplatser.

TV- och Bredband

TV
Telia, Tv utbud Lagom ingår i avgiften.
Bredband
Telia, bredband 100M/bit ingår i avgiften.

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Vatten/avlopp
300 kr
Försäkring
250 kr
Summa
950 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-03-06)
Energiklass:
C

Föreningen

Namn
Brf Segeltorps Orangeri
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-9254
Andel i föreningen
3.22371%
Andel av årsavgiften
2.94004%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
983 807 kr. Årsredovisning 2022
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Pantsättningsavgift
573 kr
Överlåtelseavgift
1433 kr (betalas av Köpare)
3 950 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 433
Antal rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
6 146 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv-utbud.
Våningsplan:
2 av 4. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.