08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Sjöviksvägen 144, 10tr.

Accepterat pris! Högt belägen och välplanerad 2:a med underbar utsikt över Liljeholmskajen, Årstaviken och Södermalm.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
51 kvm
Avgift:
3 848 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Magisk takterrass på taket.
Fasad
Fina promenadstråk längs vattnet
Populära Liljeholmskajen
Brasserie Deck ett kvarter bort
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Pontonen ligger precis nedan
Populära Sjövikstorget
Sjövikstorget
Primo är en av flera bra restauranger på kajen
Vy från Södermalm
Blomsterdalen
Liljeholmstorget
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Accepterat pris!

Ypperligt tillfälle att förvärva denna härliga tvåa på ett av Liljeholmskajens bättre lägen. På våning 10 kan ni njuta av det höga läget samt en bedårande panoramavy över Liljeholmskajen, Årstaviken, Tanto och Årsta holmar.
En mycket välplanerad och lugnt belägen lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är väldisponerat och fullt utrustat med gott om förvaring och fina arbetsytor som underlättar matbestyren. Ett smakfullt kök med fin maskinpark. Matplatsen invid köket rymmer utan problem ca 4 - 6 personer eller fler om så önskas.
Vardagsrummet är stort och erbjuder gott om plats för en större soffgrupp och bord m.m.
Lägenheten sovrum erbjuder ett insynsskyddat läge, plats för dubbelsängen samt gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob.
Stilrent och helkaklat badrum med dusch, wc, kommod samt tvättmaskin.
Välkomnade och ljus hall med avhängningsmöjligheter.
En fantastisk lägenhet med mycket fint läge som erbjuder det mesta man kan önska sig och precis nedan kan ni avnjuta sol och bad så fort vädret tillåter.

Här bor ni Brohuset intill natursköna Årstaskogen och når Södermalm smidigt genom gång- och cykelvägar från Årstabron, som ni når från den nionde våningen eller cykelrummet på åttonde våningen. Högst upp i fastigheten ligger föreningens gemensamma takterrass som bjuder på milsvid utsikt över Stockholm.
Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden och Mälarens vatten. Området erbjuder även goda kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar inom kort radie. Här finns även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 10 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Antingen via Årstabron som nås direkt från Brohuset eller via Liljeholmsbron till Hornstull (ca 15 min). Utgången på nionde våningen tar er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 10 minuter.


OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och attraktivt område med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, cafeér, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.
Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.
Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr. Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Högst upp i fastigheten ligger föreningens gemensamma takterrass som bjuder på milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Från den nionde våningen når ni även Årstabron som tar er till Södermalm eller in på promenadslingorna längs Årstaviken. Cykel-/barnvagn- och rullstolsförråd, utrymme för källsortering samt styrelserum. Lägenhetens förråd finner ni på vinden. I föreningen finns ytterligare förråd, så kallade DISP-förråd. Dessa kan hyras av föreningen. Vill man hyra ett sådant förråd så får man ställa sig i kö för ett sådant.

Bilplats

Föreningen disponerar 111 st. garageplatser i Bergrumsgaraget. Dessa kan hyras av föreningens medlemmar för en kostnad av 1 575 kr/månad.

TV- och Bredband

TV
Föreningen är ansluten till Telia och levererar Bredband 1000/1000 ,TV & streaming Lagom. Kostnaden för detta är 170 kr/mån.
Bredband
Föreningen är ansluten till Telia och levererar Bredband 1000/1000 ,TV & streaming Lagom. Kostnaden för detta är 170 kr/mån.

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
500 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2018-10-17)
Primärtal:
52 kWh/m2 år
Energiklass:
B

Föreningen

Namn
Brf Brohuset i Liljeholmen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769629-6495
Andel i föreningen
0.4624%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
538 377 kr. Indirekt skuldsättning är baserad på uppgifter från räkenskapsår 2022.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
162 st
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
3 995 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 22002
Antal rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
51 kvm.
Månadsavgift:
3 848 kr/mån. Utöver angiven månadsavgift, tillkommer ett obligatoriskt tillägg för Bredband 1000/1000
,TV & streaming Lagom. Kostnaden för detta är 170 kr/mån. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.
Våningsplan:
10 av 15. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.