08-644 90 44

Södermalm Katarina

Visa alla bilder
Snart
till salu

Götgatan 108

Härlig 4:a i gårdshus med fönster i två väderstreck, tre bra sovrum, stort vardagsrum, stort kök, badrum, gästtoalett & uteplats.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
96 kvm
Avgift:
4 500 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Babil Yilmaz
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Föreningens Gymlokal
Fantastisk innergård
Lekytor på gården
Parkmiljö intill fastigheterna
Allhelgonakyrkan
Promenadstråk vid Årstaviken
Rosenlundsparken
Stora Bleckan
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Härlig 4:a i gårdshus med äkta radhuskänsla och fönster i två väderstreck, tre bra sovrum, stort vardagsrum, stort kök, badrum, gästtoalett & uteplats.

Optimalt planerad lägenhet perfekt för den stora familjen, där alla familjemedlemmar får ett eget kryp in. Bostaden erbjuder stora sociala ytor där kök och vardagsrum blir den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som för den stora bekantskapskretsen.
Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Generös hall att landa matkassar i, placera lortiga barnskor och välkomna gäster. Det finns en naturlig klädavhängning direkt till vänster. Längs den högra väggen står rymliga garderober som sväljer det mesta av säsongens ytterplagg. Direkt innanför dörren ligger praktiskt klinker och i resterande hall ligger vitlaserad ekparkett som är genomgående för lägenheten. Väggarna är ljusa men bryts av mot en snygg fondvägg i turkost.

Gästtoalett:
Vägg i vägg med hallen ligger gästtoaletten med handfat och wc. På golvet ligger marockanskt klinker och väggarna går även här i turkos ton.

Badrum:
Helkaklat badrum i ljusa färger. Gråmönstrat klinkergolv och vita kaklade väggar. I badrummet finns det badkar, handfat, tvättmaskin, torktumlare samt wc.

Kök:
Trivsamt kök med rymlig matplats för 4-6 personer. Ovan den generösa arbetsytan sitter snygga marockanska plattor som sätter lite extra piff på köket. Vita köksskåp och lådor sväljer allt vad man kan tänkas behöva i ett kök. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, integrerad diskmaskin, dubbla hoar, avfallskvarn samt en kombinerad kyl och frys. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet vilar den vitlaserade ekparketten.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med vitmålade väggar. I och med att det är en gavellägenhet, finns här fönster åt två väderstreck, vilket gör att rummet upplevs ljust och luftigt. Balkongdörren som öppnas upp varma sommardagar förhöjer! Varför inte avnjuta kvällskaffet på den fantastiska uteplatsen? Lyktor och filt om ryggen när solen går ner.

Sovrum 1:
Det stora sovrummet med två fönster erbjuder plats för dubbelsäng, sängbord samt mer därtill. Längs ena väggen står garderober med skjutdörrar som rymmer det mesta. De vitmålade väggarna bryts av med en fin fondvägg.

Sovrum 2:
Rymligt rum med gott om plats för säng, byrå, garderob samt mer därtill. Perfekt rum att växa i! Väggarna är ljust blå.

Sovrum 3:
Intill sovrum 2 ligger det andra barnrummet som erbjuder plats för säng, skrivbord och garderob. Vita väggar möts av en färgglad fondvägg i grönt och rosa.

Lägenheten är tyst belägen i gårdshus och har fönster i två väderstreck. Alla ytor och badrum är renoverade mellan 2011-2014. Detta trivsamma boende ger goda möjligheter till såväl ett bekvämt som socialt liv. Ett hem att längta till!

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
1983
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
FÖRENINGEN:

Bostadsrättsföreningen Brf Rektangeln 22, registrerades 2006. Föreningen förvärvade 2008 bostadsfastigheten Rektangeln 22, som bildats genom en tredimensionell avstyckning av bostadsinslagen ovan Ringens köpcentrum tillhörande fastigheten Rektangeln 21 (AMF). Föreningen bytte sedan namn till Brf Rektangeln 22.

Fastigheten Rektangeln 22 är upplåten med tomträtt. Föreningen blev lagfaren ägare av fastigheten i oktober 2008.

Föreningen har fyra lokaler som hyrs ut till lokalhyresgäster. Tre mindre lokaler och en förskola samt 33 lägenheter som upplåts med hyresrätt som s k dold tillgång.

Föreningen har arbetat och arbetar för att få ner energiförbrukningen och kostnaden för den bland annat byte till Led-armatur i gemensamma utrymmen, införande av gemensam el samt arbete långsiktigt för att införskaffa solceller.

Bostadsrättsföreningen tillhandahåller ett gym på 80 kvm med ett 15-tal stationer för konditions- och styrketräning. Gymmet finns på Götgatan 114, 1 tr. Gymmet drivs av bostadsrättsföreningen utan vinstintresse.

Gymmet är öppet alla dagar 06.00 – 22.00. Gymmet är fullt utrustat. Det består av löpband, crosstrainer och roddmaskin för konditionsträning. Av styrketräningsmaskiner finns kryssdrag, dip hävräck, benböj, benspark, Smithmaskin, roddmaskin, magmaskin och revers peckdeck. Övrig utrustning består av ryggsträckare samt bänk- och presstativ, fitnessbänk, Roman Chair, hantelset 12,5-35 kg och hantelset 1-10 kg. Gymmet har även ett gäst-Wi-Fi du kan använda för att lyssna på musik eller se film.

Ekonomi
Föreningen har en ekonomi som är god och stabil och belåningsgraden låg. Avgifterna ligger på ca 515 kr/kvm i snitt. I avgiften ingår bredband 500-1000/1000 Mbit/s via Ownit och Tele2s digitala TV-baspaket. Inga planerade avgiftshöjningar.


Läs gärna mer på deras informativa hemsida www.rektangeln22.se.
Övriga byggnader:
Husen är byggda runt en grönskande och bilfri innergård med grillplatser och boulebana. På gården finns även en egen konstgräsplan, till stor glädje för barnen och något att vara stolt över för föreningen. Det finns även ett streetbasketmål. Tre stycken lekplatser. Både fasta och flyttbara utemöbler finns. Samtliga våningsplan har sopnedkast, sopsug, för hushållssopor. Inom föreningen finns utrymme för såväl källsortering som grovsopor. Byggsopor, skrymmande grovavfall och vitvaror forslas bort av lägenhetsinnehavaren. Fyra tvättstugor finns i fastigheten. Varje hushåll har tillgång till en av dem. Bokning görs via webb, app eller via terminal i respektive tvättstuga.
Renoveringar:
2009-2012 - Stamspolning
2010-2013 - Renovering av fönsterbågar
2011-2012 Ventilationssystemet är bytt i hela fastigheten.
2012 - Utbyte av termostatventiler
2012 - Tilläggsisolering av vindarna
2012-2015 - Renovering och målning av taken
2012-2019 - Hissrenoveringar
2013 - Elkablar på taken byttes
2016 - Partiell stamspolning
2022 - Införande av gemensam el för alla lägenheter och lokaler.
2022 - Stamspolning av samtliga lägenheter
2022 - Kanalrensning och OVK i samtliga lägenheter

Stambyte förväntas att göras 2038.

Uteplats/balkong

Uteplats

Bilplats

Garage finns i markplan som hyrs ut genom Aimo-Park.
Vill du hellre parkera på gatan gäller boendeparkering.

TV- och Bredband

TV
Leverantör av TV är Tele 2. Standard är deras digitala basutbud som ingår i avgiften.
Bredband
Bredbandsleverantör är Ownit, avgiften för 500-1000 Mbit/s ingår i avgiften.

Energideklaration

Status:
Utförd
Prestanda:
79 kWh/m2 år

Föreningen

Namn
Brf Rektangeln 22
Andel i föreningen
0.291%
Andel av årsavgiften
0.32787%
Allmänt om föreningen

Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 340
Antal rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
96 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
4 500 kr/mån.
Våningsplan:
Entréplan med egen uteplats. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Babil Yilmaz
076-034 88 66

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.