08-644 90 44

Södermalm

Visa alla bilder
Snart
till salu

Brännkyrkagatan 87

Runt hörnet från Zinkensdamm in på lugna Brännkyrkagatan finner vi denna trevligt planerade 3:a! Stabil förening med låga avgifter! Garage i huset!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
79 kvm
Avgift:
3 290 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Babil Yilmaz
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Gård
Planritning
Träningslokal
Bastu
Gemensam lokal med bastu, dusch och wc!
Föreningens featlokal
Dansstudio
Fasad
Bysistorget
Underbar boendemiljö
Mariatorget
Mariaberget
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Runt hörnet från Zinkensdamm in på lugna Brännkyrkagatan finner vi denna trevligt planerade 3:a! I bostaden finner vi ett rymligt vardagsrum med utsikt mot innergård, -ett lättarbetat kök med matplats vid fönsterparti, -två sovrum i bra storlek varav det ena med utgång till balkong mot innergård,- samt ett smakfullt renoverat/stambytt badrum. Lägenheten är välskött med genomgående ljusa och fräscha ytskikt och ligger bekvämt på 1 trappa utan insyn från gata och med balkong mot trivsam och barnvänlig innergård som bidrar till radhuskänsla. All tänkbar service finns nära till hands liksom flera parker och lekparker.

Välskött förening som äger marken, har god ekonomi och har låga avgifter. Garage med tvätthall i huset och många gemensamhetsanläggningar.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnande hall med plats att hänga av sig ytterkläder i platsbyggt hyllsystem med smarta förvaringslösningar och infälld belysning. Liggande fönster ovan ytterdörr skänker ljus. Vidare övergår hallen i en inre del med öppen yta som ger överblick över lägenhetens alla rum. Här finns plats till arbetshörna och klädkammare för allehanda förvaring av såväl kläder som skor.

Badrum:
Smakfullt renoverat och stambytt! Helkaklade vita väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, wc, kommod med tvättställ och spegel, handdukstork samt badkar.

Vardagsrum:
Generöst vardagsrum i söderläge där ljuset verkligen får fritt spelrum tack vare det breda fönsterpartiet som mer liknar en fönstervägg. Här är det lätt att möblera med stor soffa, tv-möbel och ännu mer.

Kök:
Gediget och lättarbetat kök med vit skåpinredning och goda arbetsytor för matbestyr. Gott om förvaring i många skåp och lådor och en naturlig matplats invid fönsterparti. Köket är utrustat med spishäll/ugn, diskmaskin, köksfläkt samt kyl och frys.

Sovrum:
Bostaden har två rymliga och åtskilda sovrum. Det större sovrummet har en rymlig garderob med gott om förvaring bakom skjutbara dörrar, samt utgång till balkong i söderläge. Härifrån kan du med lätthet ta dig in till innergården, perfekt för barnfamiljen!

Förening:
HSB Brf Uven nr 156 i Stockholm förvärvade fastigheten år 1982. I föreningen finns 90 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1 lokal upplåten med bostadsrätt, samt 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen är äkta. Det finns flera gemensamma utrymmen som medlemmarna kan disponera, såsom gym, bastu och föreningslokal med pingisbord och nyinskaffad "bioutrustning".

Område:
Runt hörnet ligger Zinkensdamm och Hornsgatan där man finner det mesta man kan behöva i vardagen, här finns matbutik, konditori, caféer, restauranger, snabbmat, butiker och mycket mer. Kommunikationerna är utmärkta där nergången till Zinkensdamms tunnelbana ligger på ett par minuters avstånd liksom busshållplatser. Parkmiljö finns närmast i Skinnarviksparken där det finns kiosk sommartid och en fin nyrenoverad lekplats, samt Harenparken med bl.a. plaskdamm för barn. På några minuters avstånd finns Tantolunden med stora grönytor, badplats, minigolf, sommarcaféer och fina promenadstråk längs Årstaviken.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1969
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
I föreningen finns många gemensamma utrymmen för medlemmarna. Det finns tvättstugor och grovtvättstuga, bastu, gym och föreningslokal med kök. Det finns cykel- och barnvagnsrum, grovsoprum och en innergård med lekplats, paviljong och grillmöjligheter. Till bostaden hör ett källarförråd.
Renoveringar:
2021 - Besiktning av husets fasader och tegelfogar. Fasaden är generellt i mycket bra skick och några större åtgärder behövs inte.
2021/2022 - Genomgång av föreningens hissar.
2021 - Lokal har ställts i ordning för uthyrning som lagerlokal
2021 - Lokal har ställts i ordning för nyttjande som hobbylokal för medlemmar och boende
2021 - Förbättrat lekplatsen på gården med en sandlåda och en låda med leksaker
2020 - Installation av laddstolpar för elbil i garaget
2020 - Installation av hjärtstartare
2020 - Nya möber i relax/bastu
2019-2020 - Energibesparande belysning i garaget
2019-2020 - Stamrenovering av fastigheten och nya våtrum i lägenheter och lokaler
2019 - Godkänd OVK
2019 - Installation av fiber, av IP Only
2019 - Ytrenovering av 91:ans tvättstuga samt grovtvättstuga
2018 - Ny utrustning till gymmet
2018 - Nytt bastuaggregat
2016 - Ljud- och bildanläggning på samlingslokalen

Bilplats

I fastighetens garage hyrs 59 bilplatser och 7 motorcykelplatser ut till medlemmar, hyresgäster och utomstående. Det finns också en tvättplats och en gästplats. Föreningen har laddboxar på 7 av bilplatserna inkl gästplatsen. Platserna administreras av HSB Stockholm. Kostnad för den första bilplatsen för en medlem är 1250 kr/månad.

TV- och Bredband

TV
digital-tv (basutbud) via ComHem
Bredband
bredband via fiber och Bahnhof

Energideklaration

Status:
Utförd

Föreningen

Namn
HSB:s i Stockholm Brf Uven 156
Org.nummer
716417-4091
Andel i föreningen
0.94184%
Andel av årsavgiften
0.94184%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
371 791 kr. enligt uppgifter från årsredovisning 2021
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 43
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
79 kvm. Areauppgifter enligt förvaltaren
Månadsavgift:
3 290 kr/mån. I avgiften ingår förråd, värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Våningsplan:
1 Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Babil Yilmaz
076-034 88 66

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.