08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder
Snart
till salu

Pollargatan 13, 3 tr

Trivsam lägenhet med stilrena materialval och härlig rymd. Vackert parkettgolv, fönster i tre väderstreck och balkong med utsikt mot Henriksdalshamnen

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
110.5 kvm
Avgift:
6 302 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planritning
Lägenheten ligger ett stenkast från Henriksdalshamnen
Populära Henriksdalshamnen
Bo intill Danvikskanalen & Hammarby Sjö
Ta båten till stan
Vackra Henriksdalshamnen
Anders Franzéns park
Parken är mycket uppskattad bland de små
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till detta trivsamma hem med stilrena materialval och härlig rymd. Redan i hallen välkomnas man av ett vackert parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Fönster i tre väderstreck med stora fönsterpartier som ger att härligt ljus i hela bostaden. Balkong i soligt läge med sjöglimt mot trevliga Henriksdalshamnen.

Fastigheten ligger i en lugn del av Henriksdalshamnen med mycket uppskattade promenadstråk, caféer, restauranger och prisbelönta Anders Franzéns park runt hörnet. Men det är förstås det sjönära läget med de livfulla men samtidigt rofyllda kajpartierna som gör detta till mångas absoluta favoritdel av Hammarby Sjöstad. Dessutom når man Södermalm och Sickla Köpkvarter med en kort promenad med ett brett utbud av butiker, service och nöje. Inom några hundra meter från bostaden finns utmärkta kommunikationer i form av buss, tvärbana och båtar.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
I hallen möts man av ett snyggt parkettgolv, vita väggar och fin fondtapet. Avhängningsmöjligheterna är exemplariska med kapphylla och bakom spegeldörrarna gömmer sig djupa garderober. Från hallen når man lägenhetens hjärta och centrala punkt, en möblerbar yta som lätt går att nyttja som arbetsplats med såväl skrivbord och bokhyllor.

Kök
Ett smakfullt Marbodal kök, komplett utrustat med rostfria vitvaror från Siemens och praktiska arbetsytor. Köksutrustningen består av induktionshäll, separat ugn och micro i arbetshöjd, fläktkåpa, diskmaskin, samt stor kyl och frys. Luckorna är vita och ovanför bänkskivan sitter stora kakelplattor i grå nyans som bryter av på ett stilrent sätt. Tack vare den öppna planlösningen kan man duka upp för många middagsgäster.

Vardagsrum
Lägenheten har fönster åt tre håll vilket ger ett rikligt ljusinsläpp, inte minst i kök och vardagsrum som fullkomligt badar i ljus från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når man den soliga och mysiga balkongen där man under sommarhalvåret kan nyttja den som ett extra rum. Från balkongen har man sjöglimt ner mot båtarna i Henriksdalshamnen.

Sovrum
I det rofyllda sovrummet finns gott om plats för fullstor dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob.

Sovrum
Sovrum med trevligt hörnläge med fönster i två väderstreck som gör rummet ljust. Här finns plats för såväl säng, skrivbord som garderober.

Sovrum
Ytterligare ett bra sovrum med fint ljusinsläpp via stort fönsterparti. Även detta rum är lättmöblerat för såväl säng, bokhyllor och skrivbord.

Badrum
Helkalklat och komfortabelt badrum utrustat med vägghängd wc, badkar, tvättmaskin, torktumlare och handfat. Ovan handfatet är en stor spegel försänkt med spotlight-belysning. Smakfulla materialval med vitt beklädda kakelväggar och grått klinkergolv med golvvärme

Wc/dusch
Det andra badrummet är också helkaklat med vitt kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. I övrigt utrustat med wc, spegel, handfat och dusch.

Klädkammare
En stor och praktisk klädkammare finns i mitten av lägenheten.

Allmänt om området
I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även bank, apotek, förskola, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten. Hammarbybacken är ett självklart alternativ för friluftsliv och uppskattas året om. På vintern fylls backen med slalomåkare och under barmarkssäsongen samlas här både cyklister och joggare. Dessutom finns här ett ordentligt utegym.

Närområdet
Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Sickla är under ständig utveckling och planeras bli som en förlängning av Hammarby Sjöstad med nya bostäder, restauranger, hotell och arbetsplatser. Hammarby Sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid.

Kommunikationer
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Solna – Sickla Köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Föredrar du busstrafiken tar buss 74 dig genom Hammarby Sjöstad till Kungsholmen via Södermalm. Hållplats Henriksdal trafikeras av samtliga bussar på sträckan Slussen och Nacka/Värmdö samt Saltsjöbanan. Från Henriksdal är avgångarna/alternativen väldigt många och här behöver man sällan vänta mer än ett par minuter på bussen som tar dig till Slussen. Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. Dessutom trafikerar M/S Emelie Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund. Förlängning av tunnelbanans blå linje planeras och nya stationer är planerade bl.a. i Sickla och Hammarby Sjöstad under Hammarbykanalen med uppgång på vardera sida, varav den ena vid Lumaparken.en

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2011
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Tvättstuga och gästlägenhet.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatserna är det separat kö.

TV- och Bredband

TV
Ansluten till kabelnät via Telia.
Bredband
Bredband via Telia, obligatoriskt tillägg om 225 kr/månad tillkommer för bredbandet.

Driftkostnader

Hushållsel
450 kr
Vatten/avlopp
90 kr
Försäkring
200 kr
Summa
740 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd

Föreningen

Namn
Brf Sjöstadskajen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769621-8382
Andel i föreningen
1.87325%
Andel av årsavgiften
1.87311%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
442 025 kr. Beräkning gjord utifrån uppgifter ur Årsredovisning för 2021
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Brf Sjöstadskajen består av 65 st lägenheter (Byggherre JM) med adresserna Pollargatan 13-15 och Jan Inghes Torg 32.
Övrigt om bostaden
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 00243
Antal rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
110.5 kvm. Enligt förvaltaren.
Månadsavgift:
6 302 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten & kabel-tv (grundutbud). Ett obligatoriskt tillägg om 225 kr/mån tillkommer för bredband.
Våningsplan:
3 av 6. Våningsplan 3 av 6. . Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
070-147 24 39

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.