08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Vingårdsgatan 44, 5 tr

Accepterat pris. Unik lägenhet i Liljeholmskajen högt upp med solig balkong. Populär Brf med låg avgift

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
83.5 kvm
Avgift:
3 995 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

6 100 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Varmt välkomna på visning av denna härliga lägenhet högt upp i huset. Lägenheten erbjuder väldisponerade öppna ytor, underbart ljusinsläpp från många fönster och en härlig balkong med vackra vyer. Här njuter man med fördel av många timmar i solen från balkongen med härlig vy över takåsar och en glimt av Mälaren.

Bostaden präglas av genomgående planlösning och två rymliga sovrum. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar.

Bostaden är belägen på badrocksavstånd intill Mälaren, Sjövikstorgets alla bekvämligheter, generösa restaurangutbud och goda kommunikationer.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Genom ljudisolerande säkerhetsdörr nås en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för både jackor och skor direkt innanför dörren.

Vardagsrum:
Ett rum som präglas av generösa ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp via många fönster. Den öppna planlösningen mot köket gör den till en naturlig plats för att samla familjen och umgås i goda vänners lag. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV-bänk, läshörna samt mer därtill. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen.

Balkong:
En generös balkong med utgång från vardagsrummet som erbjuder sol mitt på dagen och en glimt mot Mälaren. Här finns plats för utemöbler och växter.

Kök:
Socialt kök med fina färgval och goda arbetsytor. Skåpsluckor i ek och ljust kakel ovan diskbänk bryts snyggt av med en snygg bänkskiva. Här finns en tilltagen matplats där den stora familjen med lätthet kan bjudas till bords. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, hel kyl & frys, diskmaskin. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör köket till en social del och matbestyren till ett rent nöje.

Sovrum:
Två rymliga sovrum i där ni kommer att sova gott om natten. Ena sovrummet har en stor inbyggd garderob samt plats för dubbelsäng och det andra erbjudet plats för dubbelsäng och extra förvaring.

Badrum:
Väldisponerat, helkaklat badrum med tvättavdelning. Vita kaklade väggar med klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, vägghängd wc, kommod, golvvärme, handdukstork och en snygg nisch med spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva och skåp ovan.

Varmt välkomna på visning!

FÖRENINGEN:
Brf Sofieberg är Liljeholmskajens äldsta och mest etablerade bostadsrättsförening. Kvarteret var det första som byggdes i det nya bostadsområdet vid Liljeholmskajen och blev inflyttningsklart i juni 2003.

Brf Sofieberg består av 130 lägenheter i 6-7 våningar, källarvåning med parkeringsgarage och 7 st lokaler i bottenvåningen. I fastigheten ingår 4 huskroppar med 10 trapphus, förbundna i ett kvarter, med adresserna Sjöviksvägen 32-38, Vingårdsgatan 44-48, Fredsborgsgatan 17-19 samt Grönbrinksgatan 1-9.

Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften med 15%.

OMRÅDET:
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik blomsterbutik, videobutik, frisör, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer. Se länk för mer information. Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.

SERVICE/KOMMUNIKATIONER:
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 143 (Liljeholmen-Högdalen) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

SKOLOR/FÖRSKOLOR:
Mycket barnvänligt område och här finns allt från lekplatser till skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns i representerat i Liljeholmen, förskolor finns det flertalet av inom Liljeholmskajen.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Rumsbeskrivning

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
2004
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Uteplats/balkong

Balkong i högt läge med härlig vy över takåsar och glimt över Mälaren

Bilplats

Kostnaden för garage är ca 1 200 kr/månad. Det finns även MC-platser i huset för ca 350 kr/månad. Garaget ligger i huset.

TV- och Bredband

TV
Kabel-TV finns via Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften
Bredband
Bredband 100 Mbit/s finns via Bredbandsbolaget och ingår i månadsavgiften

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Försäkring
200 kr
Summa
550 kr /mån

Energideklaration

Status:
Prestanda:
100 kWh/m2 år

Föreningen

Namn
Brf Sofieberg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769608-6029
Andel i föreningen
0.697%
Andel av årsavgiften
0.697%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
130 st
Antal lokaler
6 st
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr
Allmänt om föreningen
Kvarteret var det första som byggdes i det nya bostadsområdet vid Liljeholmskajen. Kvarteret blev inflyttningsklart i juni 2003.

Brf Sofieberg består av 130 lägenheter i 6-7 våningar, källarvåning med parkeringsgarage och 6 st lokaler i bottenvåningen. I fastigheten ingår 4 huskroppar med 10 trapphus, förbundna i ett kvarter, med adresserna Sjöviksvägen 32-38, Vingårdsgatan 44-48, Fredsborgsgatan 17-19, Grönbrinksgatan 1-9.
6 100 000 kr Accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
83.5 kvm.
Månadsavgift:
3 995 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och ett grundpaket med TV-kanaler samt internetuppkoppling. Varmvattten tillkommer ef. förbrukning.
Våningsplan:
Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.