08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Ekfatsgatan 1, 3tr

Exceptionell 4:a med stor inglasad balkong på kajens bästa läge. Här bor ni på första parkett med slående utsikt över Årstaviken, Tanto och Södermalm.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
105 kvm
Avgift:
5 112 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 22 Maj kl 11:00 - 11:40
Anmälan krävs, maila ansvarig mäklare för tid.
Tis 24 Maj kl 17:00 - 17:40
Anmälan krävs, maila ansvarig mäklare för tid.

10 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Populära Liljeholmskajen
Högst upp i höghuset byggs en restaurang med milsvid utsikt
Byggnaden har en snygg och modern fasad
Föreningens mysiga innergård med lekplats
Härlig vattenkontakt
Trevliga promenadstråk längs med Årstaviken
Bostaden ligger med närhet till Sjövikstorget med flera populära restauranger
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Unikt tillfälle att förvärva ett exceptionellt boende på bästa läge vid Liljeholmskajen. Njut av slående sjökontakt med vardagsrum, kök och balkong beläget på första parkett.
Här erbjuds en bedårande panoramavy över Årstaviken, Tanto, Södermalm och Årsta holmar.
Välplanerad, påkostad och lugnt belägen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om förvaring med inredd klädkammare samt två riktigt fina badrum med både dusch-och badmöjligheter.
Köket är väldisponerat och fullt utrustat med fin maskinpark, vacker bänkskiva i sten, mycket förvaring och fina arbetsytor som underlättar matbestyren. Matplatsen invid fönstret rymmer ca 6-8 personer.
Vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp och bord m.m. Från soffan och matplatsen kan ni njuta av den vackra mälarvyn. I anslutning till köket och vardagsrummet når ni ut till en riktigt stor inglasad balkong med härligt fritt läge läge mot vattnet. Balkongen rymmer både matplats och solsängar. Inglasningen och den takmonterade infravärmen ger en skön temperatur vilket gör att utrymmet går att disponera större delen av året.

Lägenheten har tre rymliga sovrum. Det största av dem rymmer utan problem en stor dubbelsäng. Det andra två sovrummen passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller arbetsrum.
En fantastisk lägenhet med mycket fint läge som erbjuder det mesta man kan önska sig och precis nedan kan ni avnjuta sol och bad så fort vädret tillåter.
Lägenheten är även utrustad med ”Smarta hem” som erbjuder möjligheten att styra det mesta i lägenheten med hjälp av smart IT.

Populär fastighet med fin innergård samt stor förening med stabil ekonomi. Möjlighet till parkeringsplats i intilliggande garage. Lediga platser finns.

Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och attraktivt område med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, cafeér, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr. Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2020
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
På våning 25 i höghuset disponerar bostadsrättsföreningen en föreningslokal med övernattningsrum och pentry för nattgäster. Det finns cykelförvaring, källsorteringsrum samt källarförråd för alla lägenheter. Den privata innergården har en gemensam uteplats och en lekplats.

Uteplats/balkong

I anslutning till köket och vardagsrummet når ni ut till en inglasad balkong med fri vy mot Årstaviken, Tanto, Södermalm och Årsta holmar. Ett härligt uterum som ni kan njuta av från tidig vår till sen höst.

Bilplats

Föreningen förfogar över 138 garageplatser i Bergrumsgaraget till en kostnad av 1450 kr/månad. I dagsläget finns lediga platser.

TV- och Bredband

TV
Föreningen har ett gruppavtal för Telia Triple Play med leverans av tv, bredband och telefoni. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån.
Bredband
Föreningen har ett gruppavtal för Telia Triple Play med leverans av tv, bredband och telefoni. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån.

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Försäkring
150 kr
Summa
600 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-01-20)
Primärtal:
64 kWh/m2 år
Energiklass:
C

Föreningen

Namn
Brf Kajplats 6
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-7587
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Brf Kajplats 6 är en äkta förening som består av 199 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken.

Föreningens byggnad är ett nytillskott i området och dess spektakulära utseende sticker ut i stadsbilden. Huskroppen består av en lägre del med 6 våningar samt en höghusdel med hela 26 våningar och utgör därmed Liljeholmskajens högsta byggnad.

Den inglasade restaurangen högst upp i höghuset kommer att bjuda på härliga matupplevelser och inte minst en helt ny panoramautsikt över Stockholm. Ytterligare 5 kommersiella lokaler finns i Kajplats 6 varav en av dessa är en restaurang längs kajen.
10 750 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 11304
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Boarea:
105 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Månadsavgift:
5 112 kr/mån.
Våningsplan:
Hiss finns.

Visning

Sön 22 Maj kl 11:00 - 11:40
Anmälan krävs, maila ansvarig mäklare för tid.
Tis 24 Maj kl 17:00 - 17:40
Anmälan krävs, maila ansvarig mäklare för tid.
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.