08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Oskarslundsbacken 1, 8tr

Högst upp i huset med trivsam och ljus planlösning. Två rymliga klädkammare, stort badrum samt stor balkong med utsikt över takåsar.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
79 kvm
Avgift:
4 173 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

5 995 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
KV Oskarslund 1
Kaninparken precis invid
Populära Sjövikstorget.
Njut av badbrygga och båtliv
Vy från Södermalm.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Sjövikstorget
Primo
Blomsterdalen
Blomsterdalen 1
Liljeholmstorget.
Äventyrsparken
Äventyrsparken 1
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Högst i huset finner ni denna välplanerade och ljusa 3:a med stor balkong samt två rymliga klädkammare. En mycket trivsam, lugnt belägen och ljus lägenhet med öppen social planlösning. Lägenhetens kök är mycket smakfullt med fina köksluckor, påkostad maskinpark samt mycket bra förvaring som underlättar matbestyren.
Matplatsen invid fönsterpartiet rymmer utan problem ca 6-8 personer och även fler om så önskas.

Vardagsrummet är rymligt. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en härlig atmosfär. Här har ni plats för en stor soffgrupp, bord och fåtöljer m.m. Härifrån når ni ut till en stor balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. Balkongen erbjuder ett högt och fint läge med utsikt över takåsar samt sol från tidig morgon till ca kl 14.00. Bygglov för inglasning av balkong finns.
Lägenheten har två rymliga sovrum i vardera ände av lägenheten, båda mot föreningens lugna och fina innergård. Det största av dem rymmer utan problem en stor dubbelsäng och massor av förvaring i stor klädkammare. Det andra sovrummet passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller arbetsrum. Även här erbjuds plats i ytterligare en klädkammare.
Badrummet är stort och placerad i hallen. Ett snyggt och helkaklat badrum med, wc, dusch samt en mycket praktisk tvätt avdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, överskåp och arbetsbänk.

Rymlig och välkomnande hall som öppnar upp mot kök och vardagsrum. Bra avhängningsmöjligheter och förvaring i stor och snygg skjutdörrsgarderob.

Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, dagis, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls så har man Södermalm och Hornstull bara några minuters promenad bort. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden så finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus så finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Området erbjuder utmärkta kommunikationer. Något kvarter bort ligger Tvärbanan Årstadal. Även flera bussar trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan eller buss tar ni er till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg. Där går pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Flygbussarna går från Liljeholmstorget till Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje.

Öppen budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Köparens undersökningsplikt:
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.


BeskrivningByggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
2019-2020
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Gemensam innergård med cykelförvaring, lekytor, planteringar och sittmöbler Lägenhetsförråd och barnvagns-/rullstolsförråd inom fastigheten. Cykelförråd I källarplan, entréplan samt på innergård. Soprum nås från gatan. Garage i två plan under huset. Postboxar I entré Gemensam tvättstuga är belägen i trapphus 9. 1 styrelserum/övernattningsrum. 6 st. lokaler finns i gatuplan för uthyrning med möjlighet för bistro-/restaurangverksamhet.

Uteplats/balkong

Stor och härlig balkong med utsikt över takåsar. Balkongen vetter mot den lugna innergården och erbjuder sol från tidig morgon till ca kl 14.00. Bygglov för inglasning finns.

Bilplats

Det finns 153 st. platser i ett underliggande garage. Kostnaden för att hyra dessa är 1450kr/mån. Separat kösystem förekommer.

TV- och Bredband

TV
Telia Triple play. Kabel-TV, Internet och IP-telefoni levereras av Telia. En obligatorisk kostnad om 220 kr/mån tillkommer på angiven månadsavgift.
Bredband
Telia Triple play. Kabel-TV, Internet och IP-telefoni levereras av Telia. En obligatorisk kostnad om 220 kr/mån tillkommer på angiven månadsavgift.

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Vatten/avlopp
135 kr
Försäkring
200 kr
Summa
585 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtal:
97 kWh/m2 år
Energiklass:
D

Föreningen

Namn
Brf Sjöviksbacken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9916
Andel i föreningen
0.4403%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
229 st
Antal lokaler
6 st
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
5 995 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 31801
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
79 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
4 173 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån avseende Telia Triple Play tillkommer på angiven månadsavgift. Varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
8 av 8. Lägenheten är belägen högst upp i huset.. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.