08-644 90 44

Liljeholmskajen/Sjövikshöjden

Visa alla bilder

Sturehillsvägen 9, 2tr

Yteffektiv 3:a med fritt läge, massor av ljusinsläpp och generös takhöjd. Stor och delvis inglasad balkong. Lugnt belägen invid Årstabergsparken.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
76 kvm
Avgift:
4 346 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 14 April kl 11:30 - 12:15
Anmälan krävs, maila ansvarig mäklare för tid.

4 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Äventyrsparken precis invid.
Lugn och barnvänlig gård.
Fotbollsplan invid fastigheterna.
Park och förskola på Sturehillsvägen.
Årstabergsparken och grönskande omgivningar.
Sturehillsvägen.
Årstabergsparken.
Sjöviksskolan och Årstabergsparken.
Sjöviksskolan,
Årstabergsparken.
Årstaberg med tvärbana, pendeltåg samt bussar.
Populära Sjövikstorget.
Sjövikstorget.
Kajen och badpontonen.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Pontonen.
Njut av badbrygga och båtliv
Vy från Södermalm.
Äventyrsparken
Äventyrsparken 1
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Yteffektiv och ljus gaveltrea med fritt läge, massor av ljusinsläpp och generös takhöjd. Social och öppen planlösning med stora fönsterpartier, trevlig utsikt samt stor och delvis inglasad balkong. Balkongen har ett fint och fritt läge över området.
Lägenheten har en trivsam och luftig planlösning samt gott om förvaring i både klädkammare och garderober.
Här bor man precis intill Årstabergsparken med mycket kort promenadavstånd till skola, förskola, parker samt pendeltåg, bussar och tvärbana. Lägenheten erbjuder en trevlig utsikt och ett fantastiskt ljusflöde från ordentliga fönster i tre väderstreck. Bostaden har en optimal planlösning vilket medför att den känns betydligt större än den angivna ytan.
Vardagsrummet är rymligt och ljust med rejäla fönsterpartier samt utgång till en den stora balkongen. I vardagsrummet rymmer ni utan problem en soffa, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas.
Snyggt och fullt utrustat kök med fin maskinpark samt gott om arbetsytor och förvaring.

Bostaden erbjuder två fina sovrum. Det största sovrummet med gott om plats för dubbelsängen samt bra förvaring stor skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt arbetsrum.
Stort helkaklat badrum med badkar/dusch och praktisk tvättavdelning. Badrummet är placerat i den inre hallen.
Välkomnande hall avhängningsmöjligheter och förvaring i rymlig klädkammare.

Lugnt belägen i modern och barnvänlig fastighet med hiss och garage. Trevligt bilfritt område med lekplats, park och grönskande omgivning.

Populärt läge på Sjövikshöjden med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljholmskajens service, Årstavikens vatten, lekplatser samt skolor och förskolor. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Årstabron förbinder Sjövikshöjden och Tantolunden, från lägenheten tar det bara 5 minuter med cykel och 20 minuter att gå till Södermalm. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och på 7 minuter når ni Årstabergs pendeltågsstation och tvärbana. Busstationen precis invid tar er smidigt och snabbt till Liljeholmen C och i andra riktningen mot Gullmarsplan.

OMGIVNING
Sjövikshöjden är en del av JM:s bostadsprojekt "Liljeholmskajen". Utmärkande är det höga läget med utsikt bl. a över Årstaviken samt de goda kommunikationerna och närheten till både bra skolor och förskolor. Detta är ett barnvänligt och näst intill bilfritt område med trevliga lekplatser, badmöjlighet sommartid samt mycket grönska och charm. Precis intill finns Årstaskogen med fina grönområden och motionsspår. Ett stenkast från lägenheten finns fina utsiktsplatser med utsikt över vatten och Södermalm med bänkbord för picknicken. För barn med äventyrslusta och spring i benen finns Årstabergsparken, äventyrspark samt fotbollsplan med konstgräs som lätt blir barnens favorit.

I området finns liljeholmstorget med Liljeholmsgallerian, som är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar ni ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan handel ca 15 minuter resväg bort med bil.

KOMMUNIKATIONER
Buss 145 trafikerar busshållplats "Hildebergsvägen" som tar dig till bl.a. Liljeholmen, Årstaberg, Gullmarsplan, Älvsjö och Högdalen.
I närheten går även buss 134 som går ofta och som snabbt tar er till bl a Liljeholmens C. Tvärbanans linje som trafikerar Sickla udde - Alvik nås med en kort promenad. Närmaste T-bana finns i Liljeholmen. Pendeltåg mot Kungsängen, Bålsta, Västerhaninge, Märsta och Södertälje avgår från Årstabergs station som ligger på endast 3-4 minuters avstånd ifrån lägenheten. Med bil tar man sig snabbt in till Stockholms city och ut på E4/E20.

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
I närområdet finns det flera förskolor och skolor. Sjöviksskolan är en grundskola belägen i Årstaberg som sedan hösten 2019 bedriver verksamhet i nybyggda lokaler. Skolan har sedan starten 2014 växt med en årskurs i taget och kommer läsåret 2022-2023 att vara en fullt utbyggd F-9-skola. I närheten ligger även Årstadalsskolan som är en F-6 skola som läsår 2019-2020 inrymmer 380 elever. Skolan bedriver även fritidshemmet och fritidsklubben. Flera skolor och förskolor finns i närheten.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2012-2013
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Övernattningsrummet är utrustad med sängplatser och ett pentry. I anslutning till rummet finns wc med dusch. Rummet kan hyras av medlem i bostadsrättsföreningen för användning av besökande närstående och vänner. Gästlägenheten är en så kallad gemensamhetsanläggning (GA) och delas för tillfället med BRF Liljeholmshöjden.

Uteplats/balkong

Stor, delvis inglasad balkong med härligt fritt läge.

Bilplats

Det finns 69 st. garageplatser - Pris: 1500 kr/mån utan laddbox, 1650 kr/mån med laddbox. Elkostnad debiteras baserat på individuell förbrukning. Gästparkering i garage - 100 kr/dygn.

TV- och Bredband

Bredband
En obligatorisk avgift om 161 kr/mån för bredband (1000 Mbit) och TV (Ownit Bas) läggs på angiven månadsavgift.

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
200 kr
Summa
500 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-04-01)
Primärtal:
84 kWh/m2 år
Energiklass:
C

Föreningen

Namn
BRF Vinbäret 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769619-2124
Andel i föreningen
0.924%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
505 354 kr. Beräknad indirekt nettoskuld baseras på värden från räkenskapsåret 2022.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
98 st
Renoveringar
Planerade investeringar/renoveringar detta år: • Konvertering av lysarmaturer till LED-ljus för att sänka vår energiförbrukning. (Utfört!) • Ommålning av väggar i gemensamma utrymmen • Stamspolning Inga stora renoveringar planerade i närtid.
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Nytt tomrättsavtal tecknat i år, 2021 som sträcker sig till 2031. Inga avgiftsförändringar är planerade.
4 995 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 60903
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
76 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Månadsavgift:
4 346 kr/mån. Värme och Kallvatten. Obligatorisk avgift för bredband (1000 Mbit) och TV (Ownit Bas) 161 kr/mån.
Våningsplan:
9 Fastigheten ligger i souterräng. Lägenheten är belägen två våningar upp från markplan.. Hiss finns.

Visning

Sön 14 April kl 11:30 - 12:15
Anmälan krävs, maila ansvarig mäklare för tid.
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.