08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Sjöviksbacken 5, 2tr

Välplanerad gaveltrea med inglasad balkong samt fin sjöutsikt. Lugnt läge mot innergård samt mycket förvaring.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
84 kvm
Avgift:
4 482 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

5 495 000 kr /bud

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Sjöviksbacken 5, 2tr - Populära Sjövikstorget.
Populära Sjövikstorget.
Sjöviksbacken 5, 2tr - Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Sjöviksbacken 5, 2tr - Njut av badbrygga och båtliv
Njut av badbrygga och båtliv
Sjöviksbacken 5, 2tr - Vy från Södermalm.
Vy från Södermalm.
Sjöviksbacken 5, 2tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Sjöviksbacken 5, 2tr - Primo
Primo
Sjöviksbacken 5, 2tr - Blomsterdalen
Blomsterdalen
Sjöviksbacken 5, 2tr - Blomsterdalen.
Blomsterdalen.
Sjöviksbacken 5, 2tr - Liljeholmstorget.
Liljeholmstorget.
Sjöviksbacken 5, 2tr - Äventyrsparken.
Äventyrsparken.
Sjöviksbacken 5, 2tr - Äventyrsparken.
Äventyrsparken.
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Ett stenkast från kajkanten och Mälarens vatten med perfekt läge på Liljeholmskajen finner ni denna trivsamma gaveltrea. Här har ni badrocksavstånd till bad- och solbryggan som ger möjlighet till både morgon- och kvällsdopp under sommarmånaderna.
Lägenheten är perfekt disponerad med generösa ytor, stora fönsterpartier som släpper in rejält med ljus och skapar en härlig atmosfär. Här möts man av en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, lagom rymliga sovrum mot lugn innergård samt mycket om förvaring i flera garderober.

Lägenhetens kök går i vitt och är fullutrustat med en fin maskinpark, bra förvaring samt fina arbetsytor som underlättar matbestyren. Matplatsen invid fönsterpartiet rymmer utan problem ett mycket stort matbord och här kan ni fördel duka långbord och ha middag för det stora sällskapet.
Vardagsrummet är rymligt och har en öppen planlösning mot köket. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en trivsam atmosfär och gör det till en nöje att bjuda hem gäster på middag. I anslutning till vardagsrummet finner ni en stor och inglasad balkong med fin vy mot Årstaviken samt föreningens innergård. Ett mysigt uterum som kan nyttjas tidig vår, sommar och höst.

Lägenheten har två fina sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Det största sovrummet rymmer ledigt dubbelsängen och erbjuder mycket bra förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Ytterligare förvaring erbjuds i hallens stora skjutdörrsgarderob. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.
Badrummet är placerat i hallen. Ett snyggt och helkaklat badrum med wc, dusch samt en mycket praktisk tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, skåp och arbetsbänk.

Rymlig och välkomnande hall. Här kan ni med lätthet rulla in barnvagnen utan att det känns trångt. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

Stor och välskött förening med stabil ekonomi. Unikt för huset är de två tvättstugorna samt en övernattningslägenhet som enkelt bokas för besökande gäster.

Trevligt läge i unikt, arkitektritat hus av Gert Wingårdh som år 2015 blev utvalt till Årets Stockholmsbyggnad.

Attraktivt beläget invid flertalet lekparker, grönområden, tvärbana, tunnelbana och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.

Här trivs man och det är bara att flytta in.

FÖRENING
Föreningens fastighet består av 2 flerbostadshus om 8 samt 24 våningar med 183 bostadsrätter och 5 lokaler. Fastighetens byggnad är uppförd 2014 av JM AB.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls så har man Södermalm och Hornstull bara några minuters promenad bort. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden så finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus så finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Området erbjuder utmärkta kommunikationer. Något kvarter bort ligger Tvärbanan Årstadal. Även flera bussar trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan eller buss tar ni er till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg. Där går pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Flygbussarna går från Liljeholmstorget till Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje.

Öppen budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Köparens undersökningsplikt:
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2014
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Inglasad och rymlig balkong mot sluten innergård samt fin utsikt på Årstaviken, Tanto och Södermalm. Ett härligt uterum om våren, sommaren och hösten.

Bilplats

Föreningen disponerar platser i bergrumsgaraget. Kostnad för att hyra en garageplats ligger på 1450 kr/mån. Lediga platser finns.

TV och bredband

Bredband
TV och internet samt IP-telefoni levereras via Telia Triple play som är ett obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
400 kr/mån
5 495 000 kr /bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
84 kvm
Avgift:
4 482 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Avgift för varmvatten debiteras efter förbrukning. Obligatoriskt tillägg om 220 kr för Telia Triple Play tillkommer på angiven avgift.
Våningsplan:
2, hiss finns.
Lägenhetsnr:
61201
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.