08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Hildebergsvägen 16, 1 tr

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
95 kvm
Avgift:
5 962 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Njut av underbar grönska intill den rymliga balkongen
Njut av underbar grönska intill den rymliga balkongen
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Balkongen ligger härligt söderläge
Balkongen ligger härligt söderläge
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Fint ljusinsläpp via balkongen söderläge
Fint ljusinsläpp via balkongen söderläge
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Kök mot härlig grönska
Kök mot härlig grönska
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Plats för rymlig matplats
Plats för rymlig matplats
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Ljust kök med bra förvaring
Ljust kök med bra förvaring
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Stor vardagsrum
Stor vardagsrum
Hildebergsvägen 16, 1 tr - 17-Vardagsrum
17-Vardagsrum
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Stora sociala ytor
Stora sociala ytor
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Balkong från sovrum mot den lugna gården
Balkong från sovrum mot den lugna gården
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Balkongen är inglasad så man kan njuta av den större delen av året
Balkongen är inglasad så man kan njuta av den större delen av året
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Badrum med badkar
Badrum med badkar
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Sovrum mot grönskan och med gott om plats för dubbelsäng
Sovrum mot grönskan och med gott om plats för dubbelsäng
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Bra förvaring med garderober i sovrummet
Bra förvaring med garderober i sovrummet
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Fint barnrum med lugnt läge
Fint barnrum med lugnt läge
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Extra WC intill hallen
Extra WC intill hallen
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Fasad
Fasad
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Planlösning
Planlösning
Hildebergsvägen 16, 1 tr - En av många lekplatser i området
En av många lekplatser i området
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Äventyrsparken
Äventyrsparken
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Sjövikstorget
Sjövikstorget
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Liljeholmskajen
Liljeholmskajen
Hildebergsvägen 16, 1 tr - Utsikt mot Södermalm
Utsikt mot Södermalm
Hildebergsvägen 16, 1 tr - ´Liljeholmskajen från Årstabron
´Liljeholmskajen från Årstabron
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Trivsam och genomgående 4:a med dubbla balkonger. Tre rymliga sovrum, bra förvaring och badrum med tvättdel samt separat gäst-wc. Genomgående parkettgolv och sobert färgsatta väggar.
Lugnt och barnvänligt område nära både grönområden, flera lekplatser samt förskolor och skolor. Attraktivt läge med omedelbar närhet till kommunikationer och service. Samt en prefekt gemensam gård för barnfamiljer.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Välkomnande hall med plats för hatthylla och skoställ. Fint parkettgolv som fortsätter in i resten av lägenheten.

Direkt till höger finns sovrum 1 som rymmer säng, sängbord och övrigt möblemang. Fönster med mysigt läge mot grönskan.

Gäst-wc med wc, handfat och spegel.

Vardagsrum med plats för både stor soffgrupp, tv-möbel och läshörna. Brett fönsterparti och helglasad dörr mot balkongen som släpper in rikligt med ljus. Vardagsrummet är väl tilltaget med gott om plats för större matbord.

Rymlig inglasad balkong mot den härliga gården. Föreningen tillåter grillning med gasolgrill. Balkongen har ett vindskydd och har inga grannar i direkt anslutning.

I anslutning till vardagsrummet ligger sovrum 3 som också rymmer säng och sängbord. Rofyllt läge och fönster mot gården.

Det hemtrevliga köket nås via en stor öppning från vardagsrummet. Här ryms ett matbord för den stora familjen framför den härliga balkongen. Gott om förvaring bakom vita skåpluckor och bra med arbetsyta på den stora bänkskivan . Köket är utrustat med ugn, häll, köksfläkt, mikro, diskmaskin samt kyl och frys.

Balkong
Intill köket ligger en härlig balkong i söderläge mot grönskan.

Sovrum 2 rymmer dubbelsäng och sängbord. Insynsfritt läge och fönster som vetter åt samma håll som köket.

Snyggt badrum med helkaklade väggar och stilfullt klinkergolv. Badkar, wc, handfat med kommod, spegel och handdukstork. Här finns också en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med väggskåp ovan.


FÖRENINGEN
Brf Sjöviksskogen består av 60 bostadsrättslägenheter. Föreningen förvärvade fastigheten 2005 och byggherre var JM. Föreningen äger marken och är en äkta förening. Föreningen har en bra hemsida med mycket information: http://www.sjoviksskogen.se.

OMRÅDET
Sjövikshöjden är en del av den nya stadsdelen i Liljeholmen och närliggande Årstadal vilken utvecklas i snabb takt med fler bostäder, skolor, butiker, affärslokaler samt restauranger. Barnvänligt områden med flera lekplatser.

Attraktivt läge med omedelbar närhet till kommunikationer och service. Lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen, här har man det mesta inom promenad och cykelavstånd. Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.

Här bor ni naturskönt med underbar utsikt. Precis nedanför berget finns Liljeholmskajen med ett blandat utbud av service. Till Södermalm promenerar ni snabbt över Årstabron. Vid Liljeholmskajen finns caféer, matbutiker, restauranger, gym samt frisörer mm. Sommartid erbjuds badmöjligheter längs Mälarens strand, badbryggor vid Liljeholmskajen och vid sjön Trekanten. Liljeholmstorget ligger på bara några minuters avstånd från Årstaberg.

Vid Liljeholmstorget finner ni ett riktigt bra shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

SKOLOR OCH DAGHEM
Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. En kort promenad bort finns Årstaberg. Från Årstaberg tar du dig med pendeltåget till Stockholm city på 6 minuter. Här finns även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge.Utanför fastigheten går det bussar som tar er till Liljeholmen och Gullmarsplan. Från Liljeholmen C ansluter tunnelbanan och flertalet busslinjer, som Flygbussarna, Swebus och Scaniabussen. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. Bara några minuter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Solna och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) trafikerar Sjövikstorget. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.


ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet, även om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2005

Renoveringar

UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Föreningens byggnader uppfördes 2005 och är relativt nya och i gott skick. Inga större arbeten har genomförts sedan dess. I samband med att 10-års garantin på byggnaderna går ut har föreningen anlitat en tredje part att inspektera byggnaderna för att försäkra sig att de är i bra skick. Inga anmärkningar framkom. Föreningen följer underhållsplan som för närvarande gäller till 2055 och som årligen uppdateras av styrelsen.

Under 2017 byttes maskinparken i tvättstugan i enlighet med underhållsplan. Stamspolning samt diverse små arbeten på gräs och buskar genomfördes 2019.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Inga planerade större renoveringar närmaste tiden.

Balkong/uteplats

Två fina balkonger

Bilplats

Föreningen har 6 st parkeringsplatser utomhus och 32 st garageplatser och 3 mc-platser i garaget. I dagsläget har 6 av garageplatserna har stolpar för elladdning.

Det är Fastum som administrerar och förvaltar parkeringsplatser.

Priserna är för närvarande 1000 kr/mån för en garageplats och 650 kr/mån för p-plats utomhus. Alla platser är uthyrda men just nu är det ingen kö.

TV och bredband

Bredband
Basutbudet av kabel-TV och 1000/1000 Mbit bredband via fiber från Bahnhof ingår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
300 kr
Summa
500 kr/mån

Föreningen

Namn
Brf Sjöviksskogen
Antal lägenheter
60 st
Andel i föreningen
2.021%
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 183 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
4 rok
Boarea:
95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
5 962 kr/mån. I månadsavgiften ingår vatten, värme, kabel-TV (basutbud) och bredband (1000/1000 Mbit) från Bahnhof.
Våningsplan:
1, hiss finns.
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.