08-644 90 44

Hagsätra

Visa alla bilder

Porlabacken 45, 2 tr

ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING! Välplanerad tvårummare med tilltalande planlösning. Mycket ljusinsläpp och balkong i sydväst läge.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
53 kvm
Avgift:
3 866 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

2 300 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Jesper Nordzell
Porlabacken 45, 2 tr - Rymligt vardagsrum med stora fönster
Rymligt vardagsrum med stora fönster
Porlabacken 45, 2 tr - Balkong i soligt läge
Balkong i soligt läge
Porlabacken 45, 2 tr - Vackert trägolv
Vackert trägolv
Porlabacken 45, 2 tr - Stort sovrum
Stort sovrum
Porlabacken 45, 2 tr - Fint kök med naturlig plats för matgrupp
Fint kök med naturlig plats för matgrupp
Porlabacken 45, 2 tr - Bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp
Bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp
Porlabacken 45, 2 tr - Genomgående lägenhet
Genomgående lägenhet
Porlabacken 45, 2 tr - Ljus hall
Ljus hall
Porlabacken 45, 2 tr - Smarta skåp längst med väggen
Smarta skåp längst med väggen
Porlabacken 45, 2 tr - Helkaklat badrum
Helkaklat badrum
Porlabacken 45, 2 tr - Planlösning
Planlösning
Porlabacken 45, 2 tr - Fasad
Fasad
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade och mycket trivsamma 2:a. Lägenheten är ljus och har en härlig balkong med sol stora delar av dagen. Tilltalande planlösning med goda förvaringsmöjligheter i rymliga garderober. Det genomgående temat i lägenheten består av trägolv och ljusa väggar. På Porlabacken bor du i attraktivt läge med närhet till service och kommunikationer i Hagsätra centrum.

HALL
Inbjudande hall med bra avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren i form av garderob och hatthylla. En luftig hall med vita väggar och vackert trägolv som är genomgående i hela lägenheten. Från hallen når du lägenhetens samtliga rum.

VARDASGRUM
Härligt vardagsrum som har väl tilltagna ytor och erbjuder ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Här finns gott om utrymme för soffgrupp, TV samt ytterligare förvaringsmöbler. Väggarna är vitmålade och på golvet finns det vackra trägolvet.

KÖK
Ett hemtrevligt kök med bra arbetsytor och praktisk förvaring bakom vita skåpsluckor. Här finns en naturlig plats för matgrupp för fyra personer. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. Väggarna har vitt kakel och bänkskivan i trä, vilket matchar golvet på ett behagligt sätt.

SOVRUM
I anslutning till hallen ligger det rymliga sovrummet. Ett ljust sovrum med stort fönster och generöst med utrymme för en dubbelsäng samt förvaring i stora garderober. Det genomgående temat i vita väggar och det vackra trägolvet erbjuds även här.

BADRUM
Stambytt helkaklat badrum med vita väggar och klinker golv i en gul nyans. Badrummet är utrustat med wc, dusch, kommod, spegelskåp samt handdukstork.

BALKONG
Trevlig balkong i fantastiskt sydväst läge med utgång från vardagsrummet. Om vädret tillåter kan man såväl äta tidig frukost i solen som avnjuta sin kalla drink under soltimmarna på den varma balkongen.

FÖRENINGEN
Brf Porlabacken 1 bildades år 2007 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av totalt 54 stycken lägenheter, varav 5 som hyresrätter. Dessutom har föreningen 2 lokaler som uthyres. För närvarande kommer det inte ske någon förändring av månadsavgiften.

OMRÅDE
I Hagsätra centrum finner du ett bra centrumutbud av butiker samt även olika serviceinrättningar så som exempelvis vårdcentral, bank, bibliotek och apotek med mera. I övrigt finner du även två matbutiker, konditori och olika restauranger.

KOMMUNIKATIONER
På ca 5 minuters promenad når du Hagsätra Centrum där du kan ta tunnelbanans gröna linje. Buss 143 mot Liljeholmen tar dig till Älvsjö Centrum på ca 12 min. Där finns flertalet busslinjer samt pendeltåget mot Stockholm Central. Är du bilburen når du från bostaden snabbt flera större trafikleder och tar dig till Stockholm C på ca 15 minuter.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksammhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1958
Ventilation
Självdrag
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Renoveringar

Gjorda renovering
2001- Fasad
2015 - Stambyte
2015 - El-stigar
Fjärrvärme

Inga planerade renoveringar i dagsläget.

Balkong/uteplats

Balkong i soligt läge.

Bilplats

Garageplats för 550 kr/mån, 5 personer i kö.

Parkeringsplatser för 250 kr/mån, finns lediga platser.

TV och bredband

TV
ComHem, beställs direkt från leverantörer.
Bredband
AllTele fiber, beställs direkt från leverantör.

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
400 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2013-05-03
Prestanda
189 kWh/m² år

Föreningen

Namn
Brf Porlabacken 1
Andel i föreningen
1.9329%
Andel av årsavgift
1.72182%
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1 163 kr (betalas av Köpare)
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
2 300 000 kr Accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 866 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Våningsplan:
2 av 3, hiss finns ej.
Lägenhetsnr:
00035
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Jesper Nordzell
0725-36 37 17

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.