08-644 90 44
Mikaela Bogestedt

Mikaela Bogestedt

Fastighetsmäklare
+46 70-396 73 00
E-post

Född:

1989

Bor:

Villa i Huddinge

Familj:

Sambo

Dold talang:

Duktig på golf, jag slår väldigt långt för att vara tjej.

En ledig dag:  

En lång härlig frukost efter det vill jag hinna träna och gå en runda på stan och shoppa. Dagen avslutas med en mysig middag ute på stan med min sambo och mina vänner.

Musik:

Väldigt blandat beroende på situation.

Kaffe
Te
Sött
Salt
Gymmet
Soffan
Svart/vitt
Pastell
Charter
Tågluff

Möt Mikaela Bogestedt

Det här yrket passar mig som handen i handsken. Det är ett fritt jobb där man tar mycket ansvar och kan vara otroligt flexibel. Jag älskar att träffa nya människor och det är härligt när man får förtroendet att hjälpa dem i deras kanske viktigaste affär i livet.

En social och trevlig Södertjej som är mån om familjen. Sådan är Mikaela Bogestedt.
–  Jag gillar att vara aktiv och tränar mycket på fritiden. Under somrarna spelar jag mycket golf. Ett intresse jag delar med min familj.

– Jag tycker att det är viktigt att ta hand om sig. Man blir mycket piggare och gladare. Oftast tränar jag på gym och under sommaren spelar jag mycket golf, under vintern brukar jag åka skidor.

Hon är uppvuxen i Hammarbyhöjden, och där bor hennes föräldrarna fortfarande kvar.
– Jag pratar med mamma eller pappa i princip varje dag. Det är väldigt skönt att bo i samma stad som sina nära och kunna hälsa på när man vill.

Hur började du på Södermäklarna?

– Jag började praktisera redan min första praktikvecka under mäklarutbildningen. Efter examen ville jag jämföra arbetsgivare och träffade därför några olika. I slutändan var det magkänslan som avgjorde. Jag fick ett väldigt gott intryck av Södermäklarna och är idag helt säker på att mitt beslut var rätt. Jag ville arbeta nära där jag bor för att kunna vara flexibel mot mina kunder, och helst på ett företag där man arbetar utan områdesgränser. Att man har bra kollegor är också väldigt viktigt. Jag trivs med att ha trevliga människor omkring mig, och jag uppskattar att det är en öppen dialog och skön stämning.

Vilket är ditt område?

– Eftersom att vi inte är områdesbundna på Södermäklarna får vi möjlighet att sälja över hela Stockholm, och därmed finns möjlighet att kunna följa kunderna vart de än flyttar. Det är därför jag alltid har målet att få nöjda och återkommande kunder. Jag har förmedlat både hus och lägenheter i olika områden.

Varför är du mäklare?

– Det här yrket passar mig som handen i handsken. Det är ett fritt jobb där man tar mycket ansvar och kan vara otroligt flexibel. Jag älskar att träffa nya människor och det är härligt när man får förtroendet att hjälpa dem i deras kanske viktigaste affär i livet. Det är ett intressant yrke där man träffar människor i många olika livssituationer. Det är en otrolig känsla när man precis avslutat en bostadsaffär med glada och nöjda köpare och säljare. Drivkraften är hela tiden att få nöjda kunder och slå försäljningsrekord. Kvittot blir de rekommendationer som kunderna ger mig.

Finns det nackdelar?

– Nej det tycker jag inte. Jag älskar mitt jobb vilket också är en förutsättning till att man orkar arbeta mycket.

Vad driver dig?

– Jag vill vara framgångsrik, vara bäst helt enkelt.
Men i det korta perspektivet är det självklart att få så nöjda kunder som möjligt genom att överträffa deras förväntningar. Det är mina återkommande nöjda kunder som kommer att ta mig till mitt slutliga mål. Därför är rekommendationer absolut viktigast för mig.

Hur ska en bra mäklare vara om man frågar dig?

– Att vara förtroendeingivande är det absolut viktigaste det gör att kunden känner sig trygg och vill buda. Det är även viktigt att vara tillgänglig och flexibel. I det här yrket går det ofta väldigt snabbt i svängarna. Man ska vara engagerad och driven men även ha en rak och öppen dialog med spekulanter, köpare och säljare. Att alltid göra sitt bästa i varje affär är framgångskonceptet.

Vad representerar begreppet Söder/Söderort för dig?

– Jag associerar direkt till Hammarby eftersom att det är ett lag som ligger mig varmt om hjärtat. Men utöver det en skön stadsdel där det bor blandat med olika typer av människor.

Är det någon av alla bostäder du har sålt som etsat sig fast särskilt i ditt minne?

– Jag kommer ihåg alla mina försäljningar och kunder. Men min allra första affär var speciell eftersom hon senare rekommenderat mig vidare till vänner och familj, vilket resulterat i fler försäljningar genom åren. Det betyder självklart att hon var nöjd och det är just det jag vill uppnå.

Hur ser din egen drömbostad ut om du kunde välja helt fritt?

– Jag vill bo på ett högt och fritt läge med stor balkong i söderläge. En lägenhet med högt i tak, gärna i ett sekelskifteshus, men med viss renovering och bevarade detaljer. Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med sköna sociala ytor. Stort badrum med golvvärme och tvättmaskin. Från sovrummet ska det finnas en stor walk in closet. Nära tunnelbana.