08-644 90 44
Emelie Keites

Emelie Keites

Fastighetsmäklare
+46 72-536 37 14
E-post

Bor:

Söder, var annars?

Familj:

Föräldrar, bror och en underbar liten engelsk bulldog vid namn Winston.

Dold talang:

Tävlingsdansade i 10 år där jag lyckades ta mig till EM i streetdance.

En ledig dag:  

Umgås med hunden, äta gott och spela sällskapsspel.

Musik:

Influerad av pappa med stor kärlek för 60, 70 och 80-talsmusik, utöver det kan jag inte sätta mig i någon kategori, älskar allt.

Kaffe
Te
Sött
Salt
Gymmet
Soffan
Svart/vitt
Pastell
Charter
Tågluff

Möt Emelie Keites

Att ha de nöjdaste kunderna och att lyckas överträffa deras förväntningar motiverar mig. Jag är tävlingsinriktad och tävlingen är emot mig själv.

Emelie är energiknippet som gillar äventyr och är en frisk fläkt i alla sammanhang. Hon får ofta höra att hon är påhittig och tänker utanför boxen, något hon har stor nytta av i sitt yrke där hon alltid har ett ess redo i rockärmen.

- I mäklarbranschen känner jag att jag har hittat hem och nu hjälper jag gärna andra hitta sitt drömhem.

Hur kom du in på mäklarbanan?

- Av erfarna mäklare fick jag höra att jag skulle passa bra som mäklare. Jag fick då möjlighet att praktisera på Södermäklarna och jag tyckte det verkade hur kul som helst. Jag kände genast att det här jobbet skulle passa mig som handen i handsken. Och mycket riktigt så gör det

Vad är det bästa med jobbet?

- Att få träffa nya människor och hjälpa dem med deras kanske största affär i livet. Jag blir lätt rastlös och i mäklaryrket är ingen dag den andra lik vilket passar mig perfekt.

Hur ska en bra mäklare vara om man frågar dig?

- En bra mäklare ska vara lyhörd, ödmjuk och lättillgänglig och alltid jobba för att hitta en lösning där alla parter är nöjda.

Vad motiverar dig?

- Att ha de nöjdaste kunderna och att lyckas överträffa deras förväntningar motiverar mig. Jag är tävlingsinriktad och tävlingen är emot mig själv.

Vad gör du helst när du inte jobbar?

- När det gäller jobb och privat är jag en social person och jag älskar att umgås med vänner och familj. Bland nära och kära blir aktiviteten bara en bonus.

Vad är det mest oväntade du har gjort?

- Backpacka runt i Asien i tre månader, allt med den resan var oväntat. Här kom min lösningsorienterade förmåga väl till pass.