08-644 90 44

Russinvägen - Hökarängen

Observera att detta projekt är slutsålt.

Nu är alla bostäder tecknade! Maila namn, adress och telefon nr till makis@sodermaklarna.se så hör vi av oss med mer information för lansering av kommande projekt. Vi står alltid till tjänst om Du har frågor om Din nuvarande eller kommande bostad.

Uvetta Strada på Russinvägen består av lägenheter i bästa läge där du bor ett stenkast från tunnelbana och centrum. Försäljning av sista etappen pågår, 108 av 130 bostäder är redan sålda. Ett mycket prisvärt boende som du även kan hyra ut precis när du önskar!

SL KORT INGÅR I KÖP AV BOSTAD
I Hökarängen skapar vi Uvetta Strada, moderna lägenheter i elegant arkitektur i varma färger för ett urbant och naturnära boende på kort avstånd till tunnelbanan. SL kort ingår i köpet! Fri andrahandsuthyrning kommer att erbjudas medlemmar i föreningen.

STORA BALKONGER I S/V LÄGE
Smart planerade 1-2 rok med stora balkonger och uteplatser i S/V läge. Hög inredningsnivå där allt som du behöver ingår i din nya bostad.

FÖRRÅD OCH BILPOOL
Uvetta Strada har generösa cykelrum och teknik som underlättar återvinning. Till lägenheten hör ett eget separat förråd.

Kort fakta om projektet

Pris
0 kr - 1 795 000 kr
Boarea
23 - 25 kvm
Område
Farsta-Hökarängen
Kommun
Stockholm

Kontaktperson

Saki Carapanos
Reg.Fastighetsmäklare
070-718 95 92
Skicka e-post