08-644 90 44

Gröndal - Ekensberg

Visa alla bilder
Snart
till salu

Ekensbergskajen 4

Kort fakta

Antal rum:
1.5 rum och kök
Boarea:
53 kvm
Avgift:
2 823 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

3 995 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Izla Sharro
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Föreningens takterrass
Föreningens hus
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

* Sjöutsikt i 3 lägen
* Gym 10 meter från lägenheten
* 3,40 meter i takhöjd
* Ingen höjning av månadsavgiftenIntill Mälarens inlopp ligger denna fantastiska bostad som erbjuder generös takhöjd om 3,40 meter och sjöutsikt. Lägenheten har en otroligt trevlig atmosfär med mycket naturligt ljus och luftiga ytor. Bostaden är optimalt planerad med en stor balkong om 17 kvm i väster som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Du når balkongen från kök och vardagsrum. Vidare präglas lägenheten av en modern disponering i form av stora sociala ytor, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med lättmöblerade ytor, ett stort badrum med separat tvättdel samt en yteffektiv hall med goda förvaringsmöjligheter. I bostaden finns två omgjorda rum som idag används som sovrum. Här erbjuds stora och generösa fönsterpartier som gör lägenheten så unik. Här kan du njuta av den härliga sjöutsikten över Mälaren dygnet runt och året om genom ett kliv ut på balkongen. Strax utanför bostaden finns badbryggor och klippbad. Till lägenheten tillhör ett stort källarförråd!
Bilplats finns utanför porten (kösystem tillämpas).
Föreningen har en gemensam takterrass som erbjuder magisk utsikt över Mälaren!

Brf Gröndal Strand är en välskött och solid förening som ligger med ett fantastiskt vattenläge intill Mälaren. Föreningen bildades 2014 och äger marken. Entreprenaden blev godkänd 2018 och därefter skedde inflytt. Föreningen upplåter 93 bostadsrätter. Föreningen har en kommersiell lokal som hyrs av "Elit gym i Gröndal AB" som skapar ett starkt kassaflöde. De amorterar kontinuerligt av på lånen och under 2020 extra amorterade de av 3 MKR på banklånet samt 1 MKR i början på 2021. Belåningsgrad 13 100 kr/kvm. Föreningen erbjuder sina medlemmar en fantastisk gemensam takterrass med milsvid utsikt, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsrum. Föreningen disponerar över ett parkeringsgarage med 72 garageplatser, varav 55 har laddplats för elbilar och 25 blockuthyrs till grannföreningen Brf Sjöhusen (starkt kassaflöde). Kostnaden för garageplatserna är ca 1 750 kr/mån. Det finns även 5 st parkeringsplatser utomhus på Ekensbergskajen att hyra för 1380 kr/mån.

Gröndal Strand är ett mycket lugnt och omtyckt område i närheten av Stockholm City. Det är ett barnvänligt och naturnära område – en oas mitt i staden. Närområdet präglas av badplatser, badbryggor, grönska, långa promenadstråk och motionsspår längs med vattnet som utnyttjas både vinter- och sommartid. Med mycket uppskattade grundskolor och många omtyckta förskolor i området kan man som förälder känna sig trygg. En kort promenad tar dig till Gröndals centrum eller till vackra Vinterviken, det pittoreska Trädgårdscaféet med omgivande kolonilotter eller kulturutbudet på närliggande Färgfabriken. Gröndal bjuder goda kommunikationsmöjligheter i form av buss, spårvagn och pendelbåt (SL båtlinje 89). Bussturen tar ca 8 minuter till Liljeholmens centrum där tunnelbanan eller tvärbanan tar dig vidare in till stan. Pendelbåtlinjen tar dig med en kort båttur in till Stadshuset, Mälarhöjdsbadet eller Drottningholm. Med bil når du snabbt Essingeleden, Liljeholmens Galleria och Stockholm City.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018

Uteplats/balkong

Stor balkong om ca 17 kvm med västerläge. Bygglov för balkonginglasning finns.

Bilplats

1 380 kr/mån för uteplats. 1 750 kr/mån för garageplats.

TV- och Bredband

TV
ComHem ingår i månadsavgiften
Bredband
ComHem ingår i månadsavgiften

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Vatten/avlopp
200 kr
Försäkring
166 kr
Summa
566 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2018-10-12)
Primärtal:
69 kWh/m2 år
Energiklass:
C

Föreningen

Namn
Andel i föreningen
0.8962%
3 995 000 kr Utgångspris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 3-0901
Antal rum:
1.5 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
53 kvm.
Månadsavgift:
2 823 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, TV och bredband och bostadsrättstillägg. Avgiften höjdes med 15% i januari 2023.
Våningsplan:
1 av 6. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
070-841 99 68

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.