08-644 90 44

Liljeholmen/Årstaberg

Visa alla bilder

Årstaskogs väg 9C, 15tr.

På våning 15, nära Årstabergs p-tågsstation, tvärbana, bussar, skola och park ligger denna fina 4:a med stor inglasad balkong. Bedårande utsikt!

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
84 kvm
Avgift:
4 800 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

6 995 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Årstabergsparken och grönskande omgivningar.
Årstabergsparken.
Årstabergsparken samt Sjöviksskolan
Sjöviksskolan
Årstabergsparken
Årstabergs pendeltåg och tvärbana ett stenkast ifrån
Populära Sjövikstorget.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Njut av badbrygga och båtliv
Vy från Södermalm.
Äventyrsparken
Äventyrsparken 1
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Från våning femton erbjuds en bedårande panoramavy samt ett underbart gavelläge med fönster i tre väderstreck. Här finns och mycket stor inglasad balkong i vinkel om ca 19 kvm. Balkongen erbjuder sol från förmiddag till kväll och här kan ni njuta av utsikten mot Stockholms tinnar och torn. Perfekt belägen intill Årstabergs pendeltågsstation, tvärbana, bussar, skolor och park.
Vardagsrummet är rymligt och ljust med rejäla fönsterpartier samt utgång till en den stora balkongen. I vardagsrummet rymmer utan problem en soffa, fåtölj, bord och matplats.
Påkostat och fullt utrustat kök med fin maskinpark, bänskiva i sten samt gott om arbetsytor och förvaring.

Lägenheten erbjuder tre fina sovrum. Det största sovrummet med gott om plats för dubbelsängen, byråer samt bra förvaring stor skjutdörrsgarderob. Från detta sovrum har ni access till balkongen. Det andra sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt arbetsrum.
Stort helkaklat badrum med dusch och praktisk tvättavdelning. Badrummet är placerat i hallen. Välkomnande hall avhängningsmöjligheter och förvaring i skjutdörrsgarderob.

Populärt läge på Sjövikshöjden/Årstaberg med ypperliga kommunikationer och fina promenadstråk i Årstaskogen. På ca 7 minuters promenad tar ni er ner till Liljeholmskajen och Årstavikens vatten. Liljeholmskajen erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer samt välsorterad matbutik.
Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter.

OMGIVNING
Utmärkande är det höga läget med utsikt bl. a över Årstaviken samt de goda kommunikationerna och närheten till både skolor och förskolor. Detta är ett barnvänligt område med trevliga lekplatser, närhet till bad sommartid samt mycket grönska och charm. Precis intill ligger Årstabergsparken samt Årstaskogen med fina grönområden och motionsspår.
I området finns Liljeholmstorget med Liljeholmsgallerians shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar ni ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och annan diversehandel ca 15 minuter resväg bort med bil.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Föreningens gemensamma utrymmen: Tvättstuga, barnvagnsförråd samt en gemensamhets- och övernattningslokal. Cykelparkering finns i garaget, på gården samt på framsidan. Det finns även ett miljörum för källsortering.

Uteplats/balkong

Stor, inglasad balkong i vinkel om ca 19 kvm. Fantastisk utsikt över Stockholm och Söderort . Balkongen erbjuder sol från förmiddag till kväll.

Bilplats

Föreningen upplåter ca 31 st. parkeringsplatser i garage som kan nås med hiss. Bilplatser för 1400 kr/månaden, 5 laddplatser för elbil/hybridbil (1 900 kr/månaden inkl. schablonbelopp för el), 1 småbilsplats (1 200 kr/månaden), 1 handikappsplats (1 400 kr/månaden, som idag nyttjas som gästparkering som medlemmar kan hyra) och 1 MC-plats (400 kr/månaden).

Det finns möjlighet till boendeparkering genom Stockholm Stad utanför husen.

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
150 kr
Summa
550 kr /mån

Föreningen

Namn
Brf Träffas i Årstahusen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-3232
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
78 st
Pantsättningsavgift
725 kr
Överlåtelseavgift
1691 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Förening består av 78 lägenheter fördelade på 16 våningar med storlekar om 1-4 rok. Huset stod klart 2018 och var först ut i området Årstahusen som växer fram runt Årstaberg. Grannföreningarna Brf Umgås och Brf Trivas bildades 2019 och 2021 respektive. Tillsammans delar de på garage och gemensamhetsanläggningar.
6 995 000 kr eller högstbjudande
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr C2501
Antal rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
84 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Månadsavgift:
4 800 kr/mån. Avgiften inkluderar Varm- och kallvatten, värme. Ett obligatoriskt tillägg på 117 kr/mån för basutbudet TV/tele/bredband (Tele2). Tillkommer på angiven avgift.
Våningsplan:
15 av 16. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.