08-644 90 44
Mattias Näsström

Mattias Näsström

Fastighetsmäklare
+46 70-147 24 39
E-post

Född:

1979

Bor:

Trea i Hammarby Sjöstad

Familj:

Sambo och två barn

Dold talang:

Den är nog dold även för mig

En ledig dag:  

Då umgås jag med familjen, eller ser en bra fotbollsmatch

Musik:

Nånting med Lasse Berghagen

Kaffe
Te
Sött
Salt
Gymmet
Soffan
Svart/vitt
Pastell
Charter
Tågluff

Möt Mattias Näsström

Det är så mycket som står på spel vid en fastighetsaffär, så förtroende är A och O

Idrottsintresserad norrbottning som älskar återkommande kunder. Där har du Mattias Näsström, mäklaren som inte kan tänka sig en bättre plats att leva och arbeta än Hammarby Sjöstad.

För egen del har Mattias ställt både hockeyrören och fotbollsskorna på hyllan för ett bra tag sedan. Men idrottsintresset är lika stort som någonsin.
– Hockey förstås. Det blir ju så när man varit aktiv själv. Men framförallt fotboll. Det finns inte mycket som slår en spännande fotbollsmatch. Speciellt om man ser den tillsammans med folk man gillar att umgås med.

Att han är norrlänning hör man direkt.

– Ja, det är svårt att dölja. Det brukar man alltid få kommentarer om. Folk frågar var ifrån man kommer.
Svaret blir Piteå. Därifrån flyttade Mattias för åtta år sedan. För att jobba som mäklare. Flyttlasset gick till Hammarby Sjöstad.

Hur kommer det sig att du började på Södermäklarna?

– Jag hade faktiskt en gammal klasskamrat som jobbade där. Han talade alltid väl om företaget och om varumärket. Jag bodde ju redan söder om stan så jag gick in på Södermäklarnas kontor och pratade med dem. Det råkade falla sig så att det var en medarbetare som precis skulle sluta, så det blev en naturlig öppning för mig. På den vägen är det.

Vilket är ditt primära arbetsområde?

– Det är just Hammarby Sjöstad.

Hur är det att jobba där?

– Toppen! Jag älskar området. Det är nytt och fräscht, man har pålästa och trevliga kunder. Allt fungerar väldigt smidigt.
– Vattenkontakten är också en stor tillgång. Att kunna erbjuda bostäder med närhet till vatten, eller rent av sjöutsikt, är en stor bonus för en mäklare.

Varför blev du mäklare?

– Jag gillar friheten. Frihet under ansvar – det är bra. Jag har väldigt svårt att tänka mig att sitta inlåst på ett kontor åtta timmar om dagen. I det här jobbet händer det saker hela tiden – kundmöten, visningar, kontraktsskrivningar och en massa annat. Och så trivs jag med den sociala delen, kontakten med människor.

Finns det nackdelar med jobbet?

– Man jobbar ju mycket mot provision. På så sätt är det ju inte världens tryggaste jobb. Man måste hela tiden vara på tårna och prestera. Å andra sidan är det en bra drivkraft. Det gillar jag.

Vad motiverar dig?

Att ha nöjda kunder som återkommer och rekommenderar mig till andra. Att försöka göra ett hundraprocentigt jobb. Det innebär maximal nytta både för kunderna och mig själv. Att ha kul på jobbet är också viktigt. Vi är ett bra team på Södermäklarna. Jag trivs verkligen i gänget.

Hur ska en bra mäklare vara om man frågar dig?

– Tillgänglig och serviceinriktad, och framför allt pålitlig. Det är mycket som står på spel vid en fastighetsaffär, så förtroende är a och o.

Vad representerar söderort för dig?

–  Närhet till storstadspulsen men ändå relativt lugnt. Här har man både och.

Hur ser din egen drömbostad ut?

– Östermalm och Vasastan får ursäkta, men jag vill inte flytta ifrån Hammarby Sjöstad. Så jag skulle säga en 4:a eller 5:a här med sjöutsikt. Det ultimata vore om den också hade takterass.