08-644 90 44
Pannos Vagelopoulos

Pannos Vagelopoulos

Fastighetsmäklare
+46 70-965 35 04
E-post

Född:

1992

Bor:

Lägenhet på Söder

Familj:

Singel. Men har hela min stora grekiska släkt som familj.

Dold talang:

Kan gå på händer.

En ledig dag:  

Då börjar jag med ett träningspass, sedan möter jag upp någon god vän på stan och tar en lång fika. Då blir det något nyttigt och något onyttigt – en bra mix.

Musik:

Det beror på sinnesstämningen. På jobbet blir det mycket lugna favoriter.

Kaffe
Te
Sött
Salt
Gymmet
Soffan
Svart/vitt
Pastell
Charter
Tågluff

Möt Pannos Vagelopoulos

Vi är ju här för att hjälpa människor och se till att deras drömmar blir verklighet. När man får bekräftat att man lyckas förmedla trygghet genom hela processen känns det väldigt bra.

Umgås med vänner, träna och resa – det är Pannos Vagelopoulos recept för att må bra. Men jobbet ger honom också massor av positiv energi. Mäklare är han av den enkla anledningen att han tycker att det är världens roligaste jobb.

Människor får mig att trivas. Vare sig det handlar om att träffa nära och kära eller att knyta nya kontakter genom jobbet. Det är ju alltid människor som gör skillnad, säger Pannos.

Vilken typ av träning ägnar du dig helst åt?

– För mig är det viktiga att röra på mig. Oavsett om det är på gymmet eller om jag går en lång promenad så är det viktiga att träningen är rolig och avkopplande. Men när jag var yngre så tävlade jag i karate.

Att resa gillar du också. Vart reser du helst?

– Gärna till Medelhavet. Jag har en förkärlek för Grekland. Jag har mina rötter i norra Grekland och jag älskar den grekiska övärlden.

 Hur kommer det sig att det blev Södermäklarna?

– Jag är uppvuxen i Söderort och därför känns det så naturligt att jobba här. På Södermäklarna är vi ortsoberoende, vilket gör att jag kan följa mina kunder. Det ser jag som en väldigt stor fördel.

Vilket är ditt primära område?

– Jag utgår från kontoret i Hägersten, men vi arbetar utan geografiska begränsningar.

Hur är det att jobba där?

– Det är fantastiskt. Det byggs överallt, men trots det sitter söderortscharmen kvar. Det är väldigt roligt att få vara en del av dynamiken i området, och allt det nya som växer fram.

Varför är du mäklare?

– Jag är utbildad civilekonom men skolade om mig till mäklare. För mig är det viktigt att få jobba med människor och jag gillar kundkontakten. Det är så inspirerande att få vara länken mellan köpare och säljare – utan den skulle det ju inte bli några affärer. Man känner verkligen att man gör nytta. Vi är ju här för att hjälpa människor och se till att deras drömmar blir verklighet. När man får bekräftat att man lyckas förmedla trygghet genom hela processen känns det väldigt bra.

Vad motiverar dig?

– Min tävlingsinstinkt. Jag gillar att prestera och trivs med att ha lite press på mig. Förutsättningarna är ju olika varje gång, men jag försöker alltid överträffa mig själv. Det gäller att kämpa för att nå sina mål och göra kunderna nöjda.

Hur ska en bra mäklare vara om man frågar dig?

Kunnig, flexibel och anträffbar. Man måste alltid finnas till hands för kunderna och det gäller att hela tiden tänka ett steg längre. Att hjälpa kunder att formulera och definiera sina behov. Ibland kan det faktiskt vara saker de inte har tänkt på själva.

Vad representerar begreppet Söder/Söderort för dig?

– Hemkänsla. Det är svårt att sätta fingret exakt på vad det är. Så tycker jag ofta att det är när man tycker riktigt mycket om någon eller något. Man vet bara att det är något alldeles speciellt. En unik, varm känsla som man älskar.

Hur ser din egen drömbostad ut om du kunde välja helt fritt?

– För mig handlar det inte om läge, utsikt, planlösning eller sådana saker. Hemkänslan är det viktigaste – ja, den är allt. Ett hem behöver inte se ut som i inredningstidningarna. Huvudsaken är att det är mysigt, varmt och hemtrevligt. Men huvudkravet är förstås att den ska ligga på Söder eller i Söderort.