08-644 90 44
Jesper Nordzell

Jesper Nordzell

Fastighetsmäklare
+46 72-536 37 17
E-post

Född:

1994

Bor:

Lägenhet i Skärmarbrink

Familj:

Mamma, pappa, en bror och en syster

Dold talang:

Jag har väldigt bra minne. Jag kan garanterat säga vem som gjorde målet i den där matchen du nästan hade glömt.

En ledig dag:  

Då tar jag väldigt gärna en båttur.

Musik:

Feelgood-musik. Gärna en bra mix av 80-talslåtar.

Kaffe
Te
Sött
Salt
Gymmet
Soffan
Svart/vitt
Pastell
Charter
Tågluff

Möt Jesper Nordzell

Det bästa är när man känner att man kan skapa förtroende hos sina kunder och att man på riktigt kan hjälpa dem att förverkliga sina drömmar. Det man vill är ju att skapa långsiktiga kundrelationer.

En glad och positiv kille som gillar att skratta och ha kul med goda vänner. Så beskriver Jesper Nordzell sig själv. Sportintresserad är han också. Det blir minst en fotbollsmatch i veckan från läktarplats och så spelar han en del själv med kompisgänget.

– Jag försöker hinna med att motionera regelbundet. När det inte funkar att få ihop fotbollsgänget brukar det bli gymträning eller badminton, säger Jesper.

Uppväxten med äldre syskon har på många sätt format honom.

– Min bror är åtta år äldre och jag hängde ofta med hans kompisgäng. Jargongen var rå men hjärtlig. Det är klart att de skojade med mig som var mycket mindre så man fick lära sig att både ge och ta. Det lärde mig nog mycket mer än man kanske kan tro. Om inte annat fick jag en ganska sund självdistans och lärde mig att det är viktigt med humor och skratt.

Vad får dig att skratta?

– Breaking News med Filip och Fredrik får mig ofta att dra på munnen. Det är sköna gubbar med rolig jargong.

Vilka är dina drivkrafter?

– Det som driver mig är att uppnå mina mål. Jag har alltid varit väldigt målinriktad. Jag föreställer mig var jag vill vara och vad jag vill ha uppnått vid en viss tidpunkt och sedan gör jag allt för att det ska bli verklighet. Det blir så mycket lättare att motivera sig om man sätter upp konkreta mål. I ärlighetens namn var jag till exempel inte särskilt sugen på att börja plugga igen. Men jag hade bestämt mig för att jag skulle jobba två år efter gymnasiet och sedan studera vidare. Det gjorde det så mycket enklare att hitta motivationen.

Varför ville du bli mäklare?

– Jag har alltid velat jobba med försäljning. Kanske hänger det ihop med att både min pappa och min morfar hade säljjobb. Jag har pratat mycket med dem och blivit inspirerad. Det är något med drivet av att göra affärer som lockar mig. Och så är det ett jobb där det är upp till dig själv hur det går. Väljer du att jobba hårt ger det också resultat.

Så hur ser målbilden ut om man tittar tio år framåt?

– Då ser jag att jag bor i lägenhet på Södermalm. Jag har två barn och en stabil ekonomi. Jag vill gärna kunna resa mycket.

Hur kom det sig att du började på Södermäklarna?

Jag fick praktik här under mäklarstudierna och det kändes rätt från dag ett. En härlig stämning på jobbet och ett fantastiskt område att jobba i.

Vilket är ditt primära område?

Jag utgår från kontoret vid Liljeholmskajen.

Hur är det att jobba där?

Jag tycker att det är ett väldigt spännande område. Man har lyckats väldigt bra med att på kort tid förvandla ett gammalt industriområde till ett eget fint samhälle med fantastisk miljö, schyssta restauranger och caféer. Liljeholmskajen har nästan blivit ett nytt landmärke och även om det är utanför tullarna får man lite stadspuls här.

Vad är det bästa med jobbet?

– Att få chansen att göra affärer. Att känna att man kan skapa förtroende hos sina kunder och att man på riktigt kan hjälpa dem att förverkliga sina drömmar. Det man vill är ju att skapa långsiktiga kundrelationer. Göra jobbet så bra att kunderna kommer tillbaka och att de tipsar familj och vänner.

Vad representerar begreppet Söder/Söderort för dig?

– Jag är själv uppvuxen i Enskede så för mig är Söder något väldigt tryggt och välbekant. En spännande mix av människor av alla kategorier. Här kan alla vara sig själva, alla är välkomna. Det är coolt med citypulsen man upplever vid Medborgarplatsen och längs Götgatan och samtidigt behöver man bara ta t-banan till Gullmarsplan för att kunna ströva i fantastiskt vackra grönområden nära vattnet. Och tar man sig till Tanto finns det platser där det är svårt att fatta att man är i en storstad.

Hur ser din egen drömbostad ut om du kunde välja helt fritt?

– En villa med sjötomt och egen brygga nära Södermalm. Gärna ett lite äldre hus med historia och charm. Skurusundet eller Mälarhöjden vore perfekt.

Vad gör du helst när du inte jobbar?

Då reser jag gärna iväg. Gärna till Medelhavet. Sicilien gillar jag. Palma är också härligt.