08-644 90 44

Glasberga

Visa alla bilder

Trollinggatan 18

Modern 2-plans villa med stort fristående dubbelgarage belägen i populära och barnvänliga Glasberga.

Kort fakta

Antal rum:
6 rum och kök
Boarea:
166 kvm
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

6 500 000 kr accepterat pris

Ansvarig mäklare
Michael Rohyo
Framsida med stort garage
Framsida
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Matplats med mysig braskamin
Vy från vardagsrum
Mäklarfoto Michael
Ljus hall med trappan upp till övreplan
Hall, Entréplan
Badrum på entréplan
Badrumsdetalj
Stilrena köket med fullmaskinpark
Kök med öppen planlösning mot matplatsen
Köket
Härligt ljusinsläpp vid matplatsen
Tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare
Vardagsrum med härligt ljusinsläpp
Vardagsrum med utgång till uteplats
Rymligt med plats för stor soffgrupp
Vardagsrum
1-Sovrum
2-Sovrum
Lättmöblerat allrum
Allrum
Badrum på övreplan
Sovrum 3
Sovrum 4
Baksida
planritning entréplan
planritning övreplan
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Tillfälle att förvärva en modern och rymlig 2-plans villa i fint läge med ett stort fristående dubbelgarage om ca 64 kvm vilket är ovanligt i området. Husets uppfart har plats för flertal bilar och tomten har ett utmärkt gavelläge med plan gräsyta vilket ger perfekta lekytor till barnen. På tomten finns 2 altaner i olika väderstreck där ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Välplanerad bostad som är anpassad för barnfamiljen, med gemensamma ytorna placerade på entréplanet. Ni finner köket, vardagsrummet, tvättstuga samt 2 sovrum och ett badrum på entréplanet. Övervåningen består av ett välplanerat allrum och ytterligare 3 sovrum samt badrum. Området är lugnt och familjevänligt med närhet till lummiga grönområden, förskola, samt annan service. Promenadstråken är helt fantastiska och varför inte ta en härlig promenad längst med Glasbergasjön som ligger knappt 1km bort. Detta är ett hem och område att förälska sig i, med bra service och goda kommunikationer samtidigt som man bor granne med naturen.

Friliggande Villan disponeras på följande sätt:

ENTRÈ PLAN

HALL:
Välkomnade och ljus hall i vinkel som erbjuder förvaring i form av garderob och en hatthylla kombinerat med upphängningskrokar för jackor. Här finns spotbelysning och ljusgrått klinkergolv som övergår till vackert parkett som matchas med vita väggarna. Från hallen når ni övervåningen via trappan.

BADRUM:
Fräsch helkaklat badrum med spotbelysning, golvvärme och fönster. Utrustningen i badrummet består av dusch, WC, spegelskåp, kommod och garderob.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum med gott om plats för möblemang här ligger det parkett på golvet och väggarna är målade. Sovrummet har garderober och fönster med härligt ljusinsläpp.

SOVRUM 2:
Något mindre än sovrum 1 men fortfarande gott om plats för möblemang, golvet är i parkett och väggarna är målade precis som i sovrum 1. Även här finns det garderober och fönster med härligt ljusinsläpp.

MATPLATS:
Socialt planerat med köket finner man matplatsen som står mot fönsterpartier som ger gott om ljusflöde, i kombination med matplatsen finns även en braskamin som ökar mysfaktorn när ni bjuder hem familj och vänner på trevliga middagar.

KÖK:
Stort och snyggt kök med öppen planlösning mot matplatsen. Här finns gott och förvaringsutrymmen och mycket bra arbetsytor. Köket är stilrent med mörk arbetsbänk som matchas med både svarta och vita skåpsluckor. Köket är fullutrustat med kyl frys i fullhöjd, diskmaskin, varmluftsugn, inbyggnads micro, induktionshäll samt fläkt. Målade väggar, spotbelysning och på golvet ligger parkett som sträcker sig in till matplatsen och vardagsrummet.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga med gott om förvaring i garderob och skåp. Här finner ni en arbetsbänk, tvättho, tvättmaskin samt torktumlare. I tvättstugan finns frånluftsvärmepumpen med märke Nibe f750. Tvättstugan nås från köket och har egen groventré som underlättar vardagen där ni slipper komma in med smutsiga och blöta kläder genom huset.

VARDAGSRUM:
Rymligt vardagsrum med spotbelysning och målade väggar. Här finns gott om plats för stor soffgrupp samt tv-möbler. Vardagsrummet har en halvöppen planlösning mot matplatsen och köket vilket gör det perfekt för sociala sammanställningar med både familj och vänner. Från vardagsrummet har ni utgång till en stor altan samt trädgården. På framsidan av huset finns en till altan som gör att ni kan njuta av solen från olika väderstreck.

ÖVERPLAN:

ALLRUM:
Rymligt och öppet allrum som är lättmöblerat samt gott om förvaring i stora garderober vilket ger gott om förvaring. Om ni vill kan allrummet användas som ett "TV-rum" där ni enkelt får plats med soffa och Tv-möbel. Målade väggar, spotbelysning och på golvet ligger parkett som sträcker sig in till dem övriga rummen.

BADRUM:
Fräsch helkaklat badrum med spotbelysning och golvvärme. Utrustningen i badrummet består av dusch, vägghängd wc, kommod samt spegelskåp.

SOVRUM 3
Stort master bedroom där det finns gott om plats för dubbelsäng och diverse möblemang som man kan önskas ha. Här får man ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Målade väggar och i taket finns spotbelysning.

SOVRUM 4 , 5.
Två mindre Sovrum med plats för enkelsäng och diverse sovrumsmöblemang. Båda har målade väggar och spotbelysning samt fönster.

UTANFÖR

DUBBELGARAGE:
Ett av det största garagen i området om ca 64 kvm där två bilar får plats. Inne i garaget är det vattenburen golvvärme, gott om förvaring samt tillgång till vatten och avlopp. Plats för liten verkstad. Garaget har en stor vind för ytterligare förvaring.

UPPFART:
Stenlagd uppfart plats för flertal bilar.

Byggnad

Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
2011
Fasad:
Trä
Stomme:
Trä
Fönster:
3-glasfönster
Tak:
Takpannor
Grundläggning:
Krypgrund
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump Nibe F750
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt om byggnaden:

Tomten

Tomtarea 702 m² (friköpt). Tomten: hörntomt med växthus, 1st äppelträd, blomsterrabatter och plan gräsyta. Framsidan gränsar mot lummig allmänning.

Uteplats/balkong

Stora trädäckade altaner på både fram- och baksidan.

Bilplats

Stort fristående dubbelgarage om ca 64 m² med vattenburen golvvärme, gott om förvaring samt tillgång till vatten och avlopp. Plats för 2 bilar samt liten verkstad. Garaget har en stor vind för ytterligare förvaring. På den stenlagda uppfarten finns plats för flertal bilar.

Besiktning

Bostaden är besiktigad.

Energideklaration

Status:
Utförd (2021-11-30)
Prestanda:
74 kWh/m2 år
Primärtal:
133 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 670 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Värdeår:
2013
Byggnadsvärde:
3 463 000 kr
Markvärde:
1207000 kr
Skatt/avgift:
0 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Hushållsel
16 800 kr
Vatten/avlopp
7 800 kr
Renhållning
2 292 kr
Försäkring
6 000 kr
Summa
32 892 kr

Utöver driftkostnaderna tillkommer fastighetsskatt som ligger på 8 874 kr/år.

TV- och Bredband

Bredband
Fiber finns indraget via Södertälje stadsnät. Fibernätet erbjuder snabbt bredband (internet), TV och IP-telefoni. Många leverantörer finns i Södertälje Stadsnät där ni själva kan välja leverantör och teckna avtal.

Servitut / Planbestämmelser

Planbestämmelser:
Detaljplan Ändring Av Dp

Pantbrev

Det finns 2 st pantbrev om sammanlagt 4 000 000 kr.
6 500 000 kr accepterat pris
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
2 plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Glasberga 1:33
Adress:
Trollinggatan 18
Område:
Glasberga
Boarea/biarea:
166/64 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
6, varav 5 sovrum
Tomtarea:
702 kvm

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Michael Rohyo
070-147 23 46

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.