08-644 90 44

Älta/Hedvigslund

Visa alla bilder
Budgivning pågår

Jaktstigen 4

Villaidyll 15 min fr city! Liten 1-plans villa med källare byggd 1938 belägen på stor naturtomt 3543 kvm, i uppvuxet villaområde. Renoveringsbehov!

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
55 kvm
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

5 495 000 kr Pris/bud

Högsta bud: 5 600 000 kr
Ansvarig mäklare
Peter Storm
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna idyll endast 15 min fr city! Här bjuds en liten 1-plans villa med källare belägen på stor naturtomt 3.543 kvm, både plan och kuperad, i attraktivt villaområde med uppvuxna trädgårdar, stora tomter och slingrande gator och vägområden. Fortfarande finns exempel på små villor från 10,20 och 30 talet bevarade i ursprungligt skick även om de flesta nu är renoverade/ombyggda eller ersatta av nya större hus.

Det här huset som varit i samma familjs ägo sen det byggdes 1938, är trevligt och lite skyddat placerat, en bit in från gatan, intill den plats där tomtens mer kuperade del tar vid. Du bor ostört samtidigt som du har grannar en bit bort inom synhåll. Trevlig rak infart omgiven av grönska, med plats för flera bilar fram till huset.

Huset är ett 1-plans hus med källare. Du möts av garageinfart i markplan på husets framsida samt en trappa i vinkel som avslutas med stor terrass i norr intill husets entre.

Interiör, bostadsplan:

Entre/hall med plats för byrå eller annat möblemang samt plats för klädavhängning. Separat litet wc-rum med tvättställ. Trappa ned till källarplan.

Rymligt kök med fönster i två väderstreck och bl.a utsikt mot husets infart/entre och gatan.
Bra matplats vid fönster. Modern diskbänk med två hoar, infälld bänkugn med två plattor, samt separat nyare kyl med frysfack. Äldre skåpsinredning. Plastmatta.

Bra sovrum med plats för både större sängmöbel samt ytterligare möblemang. Tre garderober.
Trägolv.

Trevligt vardagsrum med stora fönster i två väderstreck o soligt söderläge. Utsikt mot tomtens mer kuperade del som startar bakom huset och sträcker sig en bra bit vidare söderut. Gott om plats för möblemang. Trägolv.

Källarplan:

Stort pannrum/förråd. Äldre oljepanna.

Rymligt badrum utrustat med badkar wc och tvättställ.

Ytterligare ett förråd /genomgångsrum till garaget.

Bra garage, rymligt, med sammanlagt 4 mindre fönster.

Fastigheten säljes med s.k "friskrivningsklausul". Renoveringsbehov föreligger generellt.

Välkommen på visning!

Byggnad

Byggnadsår:
1938
Fasad:
Reveterad
Stomme:
Trä
Fönster:
2-glasfönster
Tak:
Papp
Grundläggning:
Betongsula, grundmur
Uppvärmning:
Olja
Vatten/avlopp:
Enskilt vatten, kommunalt vatten indraget men ej anslutet. Dock är anslutningsavgiften betald. Kommunalt avlopp.
Ventilation:
Självdrag
Övrigt om byggnaden:
Köparens undersökningsplikt
Utgångspunkten är att fastigheten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka fastigheten före köpet. Säljaren ansvarar inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Det är därför viktigt att köparen av en fastighet noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så kravs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Budgivning
Säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebar att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. Bud som inkommer redovisas endast på nätet med säljarens samtycke. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Accepterat pris
En del av våra bostäder annonseras med "Accepterat Pris". Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering. Även om ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Boarean
Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad vid utdrag ur fastighetsregistret. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Driftskostnad
Driftskostnaden som är angiven i objektsbeskrivningen är en uppskattad kostnad. Driftskostnaden inkluderar sådana kostnader som alla anses behöva för fastighetens drift.

Sidotjänster genom våra samarbetspartners
Södermäklarna har ett antal samarbetspartners vi är nöjda med. Vi har genom åren varit med om det mesta och delar därför gärna med oss av dessa beprövade kontakter och tjänster till våra kunder för att göra din bostadsaffär tryggare samt få rabatter och erbjudanden. lngås avtal mellan någon av dessa samarbetspartners och kund kan i vissa fall en administrationsersättning utgå till Södermäklarna AB.

Förmedling av annonserbjudande
Hemnet tar från och med den 1 juli 2013 betalt av sina användare för bostadsannonsering.
Av summan som faktureras säljaren utgör 50% en ersättning (administrationsersättning) som Södermäklarna AB erhåller för att ha administrerat avtalet mellan säljaren och Hemnet (Hemnet Service HNS AB).

Behandling av personuppgifter
Personuppgifter behandlas i enighet med aktuell lagstiftning. Läs mer om vår integritetspolicy på södermäklarnas hemsida.

Övrig information
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Kontakta oss för boendekalkyl och ytterligare information. Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
4 155 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Värdeår:
1938
Byggnadsvärde:
681 000 kr
Markvärde:
3474000 kr
Skatt/avgift:
8874 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd

Driftkostnader

Uppvärmning
20 000 kr
Hushållsel
5 000 kr
Vatten/avlopp
5 000 kr
Renhållning
2 000 kr
Försäkring
3 000 kr
Övrigt
1 000 kr
Summa
36 000 kr

Försäkring

Bostaden är fullvärdesförsäkrad.

Servitut / Planbestämmelser

Rättigheter / gemensamhetsanläggningar:
Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:24 ändamål: Vägar, Samfällighet: Nacka Älta S:12, Samfällighet: Nacka Älta S:2, Samfällighet: Nacka Älta S:9
Planbestämmelser:
Detaljplan Fastighetsplan Ändring Av Dp
Gemensamhetsanläggningar:
Gemensamhetsanläggning: Nacka Älta GA:24 ändamål: Vägar, Samfällighet: Nacka Älta S:12, Samfällighet: Nacka Älta S:2, Samfällighet: Nacka Älta S:9

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev om sammanlagt 12 090 kr.
5 495 000 kr Pris/bud
Högsta bud:
5 600 000 kr
Visa budhistorik
Typ:
Friliggande villa
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Älta 35:66
Adress:
Jaktstigen 4
Område:
Älta/Hedvigslund
Boarea/biarea:
55/55 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Antal rum:
2, varav 1 sovrum
Tomtarea:
3 543 kvm

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Peter Storm
070-677 63 06

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.