08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Blekegatan 5, 2 tr

FAST PRIS! Smakfullt renoverad och rymlig 3:a med två balkonger samt gott om förvaring. Öppen planlösning med snyggt kök och lyxig köksö. Möjlig 4:a.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
91 kvm
Avgift:
4 027 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

6 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Social och öppen planlösning
Vardagsrummet rymmer en ordentlig soffgrupp om så önskas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Öppen planlösning med enorma fönsterpartier
Från köket och vardagsrummet når ni ut till en härlig balkong
Rymlig och solig balkong med söderläge
Balkongen badar i sol
Kök och matplats
Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor
Härligt kök med underbar köksö
Detaljbild på köket
Köket har vackra stenskiva i Terrazzo
Vardagsrum och kök
Rymlig matplats samt nisch med hyllplan
Kök och vardasgrum
Vardagsrum med vy från köket
Vardagsrum med vy från köket
Rymlig vardagsrum
Stort sovrum med massor av förvaring
Båda sovrummen vetter mot lugn innergård
Balkong mot innergård
Detaljbild i sovrummet
Praktisk och snygg förvaring runt säng
Fräscht och rymligt bardrum med dusch och tvättavdelning
Fräscht och rymligt bardrum med dusch och tvättavdelning
Stort barnrum, gästrum eller arbetsrum
Lagom stor hall med avhängningsmöjligheter och rymlig klädkammare
Fredsborgsparken precis invid
Fastigheten
Blomsterdalen precis invid
Blomsterdalen
Årstadals tvärbana och Ica butik på en minuts avstånd
Sjövikstorget
Sjövikstorget
Sjövikstorget
På kajen finner ni flera bra restauranger
Pontonen ligger precis nedan
Nya Sjöviksskolan
Liljeholmstorget
Årstabergsparken
Planlösning Alternativ
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

LÄGENHETEN PRIVATVISAS FÖR INTRESSERADE. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.

Precis intill Fredsborgsparken, Blomsterdalen och Sjövikstorget finner ni denna rymliga och renoverade 3:a med ljus och genomgående planlösning. Lägenheten har en två balkonger, rymlig klädkammare samt rejäla fönsterpartier.
Trivsam och lugnt belägen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen.
Lägenhetens kök är mycket smakfullt samt påkostat med en lyxig köksö, bra förvaring och fina arbetsytor som underlättar matbestyren. Matplatsen invid burspråket rymmer utan problem 6-8 personer eller fler. Här har ni plats för långbord.
Vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp, bord samt annan inredning. Från vardagsrummet når ni ut till den rymliga balkongen med söderläge. Balkongen kan glasas in om så önskas.

Lägenheten har två rymliga sovrum som båda vetter mot den lugna innergården. Master bedroom är stort och rymmer utan problem en stor dubbelsäng samt förvaring i flertalet garderober. Det andra sovrummet passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller arbetsrum. Även detta rum erbjuder förvaring i två garderober.

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme, wc, dusch, och en praktisk tvättavdelning med tillhörande förvaring.
Välkomnande hall med två rymliga klädkammare samt plats för klädavhängning och ytterligare förvaring i flera garderober samt städskåp.

Stor och stabil förening med mycket god ekonomi där föreningen genomfört avgiftssänkningar flera år i rad. Föreningen har en låg skuldsättning om 6 189 kr/kvm.
Flera hyresrätter finns kvar som en framtida intäkt. I föreningen finns även en gästlägenhet samt en grovtvättstuga. Barnvagnsrummet ligger i nära anslutning till hissen på entréplanet. Hissen tar er bekvämt ner till förrådet, cykelrummet och varmluftsgaraget på källarplan. För er med mindre barn så finns även en förskola i fastigheten. Möjlighet till parkeringsplats för både vanlig bil samt elbil i föreningens egna garage. Lediga platser finns i intilliggande garage på F Förmansvägen.

Attraktivt belägen på Liljeholmskajen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Till Södermalm promenerar ni på ca 10 minuter. Från lägenheten har ni en minuts promenad till Sjövikstorget med fina ytor samt flertalet bra restauranger, Hemköp samt sol och badbryggor. Här ligger Brots nya café med egen gelato och en bit bort längs kajen Brasserie Deck och snart nya sky-baren. En minuts promenad åt andra hållet ligger Årstadals tvärbana och en välsorterad Icabutik.

OMGIVNING
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls så har man Södermalm och Hornstull bara några minuters promenad bort. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden så finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus så finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/sjoviksskolan-f-9/

Området erbjuder utmärkta kommunikationer. Ett stenkast bort ligger Tvärbanan Årstadal. Även flera bussar trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan eller buss tar ni er till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg. Där går pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Från Liljeholmens C går expressbussar till Kungsholmen och Vasasatan. Här går även Flygbussarna till Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje.

SERVICE/KOMMUNIKATIONER
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.
Från Liljeholmen C går även flygbussarna som tar er direkt och bekvämt till Arlanda. Härifrån går även både buss och tvärbana till Bromma flygplats.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

Vill du ha ett större utbud av affärer finns Kungens kurva med IKEA och Skärholmens centrum inom några minuters resväg med bil.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2004
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. I föreningen finns grovtvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, grovsoprum samt en gästlägenhet som kan hyras för 300 kr/dygn. Trevlig gemensam innergård med grillplats.
Renoveringar:
2021: Renovering av lekplats, utbyte av samtliga postboxar, Ommålning av tre trapphallar.
2022: Laga puts på fastighetens sockel på fasaden mot gården.

Uteplats/balkong

Bostaden innehar två balkonger.

Bilplats

Föreningen disponerar 73 garageplatser och 11 platser för el-bilar. Kostnaden för en vanlig bilplats är 1416:-/mån. Parkering kan även ske på omkringliggande gator.

TV- och Bredband

TV
Föreningen har en gemensam anslutning till ComHem vilket betyder att alla som bor i fastigheten har gratis tillgång till det digitala basutbudet av TV-kanaler. För att få tillgång till fler kanaler via ComHem tecknas ett personligt avtal med dem. www.comhem.se Det går också att använda andra leverantörer genom att vi är anslutna till Open Universe. För mer information se www.openuniverse.se. Fastigheten ingår i Open Universe för leverans av bredband. På deras hemsida finns en förteckning över tillgängliga leverantörer. Telefoni tecknas privat av de boende.
Bredband
Bredband finns via Open Universe

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
150 kr
Summa
500 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-03-17)
Primärtal:
111 kWh/m2 år
Energiklass:
D

Föreningen

Namn
Brf Byggledaren 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769616-6763
Andel i föreningen
0.89101%
Andel av årsavgiften
0.89168%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
119 st
Antal lokaler
3 st
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1207 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Den 28 september 2010 tillträdde Brf Byggledaren 1 fastigheten belägen på Blekegatan 1-9, Fredsborgsgatan 2-10 samt Förmansvägen 21-29 efter förvärvet av Svenska Bostäder. Fastigheten består av ett kvarter med sex sammanbyggda byggnader uppförda i mellan 4-8 våningsplan med bostäder, bottenplan samt källare. Byggnadernas placering bildar en innergård mellan husen. Under innergården finns garage med nedfart från gatan.

Stabil ekonomi i föreningen. Föreningen har hyresrätter kvar som i framtiden kan säljas ut och förbättra ekonomin ytterligare. Föreningen har sänkt avgiften i flera omgångar under de senaste åren. Föreningen äger marken.


6 795 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 142
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
91 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
4 027 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv basutbud samt bostadsrättsförsäkring.
Våningsplan:
2 Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.