08-644 90 44

LM Ericssons väg 22, 4tr

*ACCEPTERAT PRIS* Välplanerad 3:a belägen högst upp i huset med rymlig balkong!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
57 kvm
Avgift:
2 565 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

4 150 000 kr accepterat pris

Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Bra kommunikationer nära T-bana och buss
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

*ACCEPTERAT PRIS* Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a med genomgående hög standard belägen högst upp i huset med rymlig balkong mot lugn gård! Vacker enstavsparkett på golv, öppen planlösning och ljusa väggar som skapar en känsla av lyx! Helkaklat badrum och stora fönster som bjuder på ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden! Gott om utrymme för förvaringsmöblemang finns i bostaden samt ingår nyttjanderätten till ett förråd.

Brf Telefoncentralen på Telefonplan:
Här har Einar Mattsson utvecklat ett nytt bostadskvarter med 157 ljusa och välplanerade lägenheter. Huset är miljöcertifierat vilket medför att man får ett grönt bolån och 0,1% rabatt på räntan. Läget är mycket centralt på Telefonplan med tunnelbanan på cirka 100 meters avstånd samt närhet till matbutik och restauranger. Lägenheterna är effektivt planerade med stora och vackra fönster. På taken planeras för två stycken gemensamma takterrasser med växthus och odlingslådor för de boende. Det finns även garage i huset med 65 platser samt 2 st bilpoolsplatser med elbilar. Cykelparkering finns i garaget och på gården och barnvagnsrum finns i varje trapphus. Det finns även miljörum i föreningen.

Hall:
Ni välkomnas in i en ljus hall med gott om plats för avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren samt plats för ytterligare förvaring i garderob längs med väggen.

Kök:
Stilrent och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter bakom vita luckor och ovan en vacker skiva i sten. Bra belysning med infällda spotlights ovan arbetsytor. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, ugn, spishäll, spisfläkt, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. I anslutning till köket har man även en mycket praktisk köksö där man får plats med 4 stolar för de härliga sociala middagarna! Från köket når ni även bostadens underbara balkong som är av rymlig storlek och vetter in mot den trevliga gården.

Vardagsrum:
Här möts vi av ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Den öppna planlösningen mot köket gör detta till en social och trivsam yta och en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Här imponeras man av det härliga ljusinsläppet från dom generösa fönsterpartierna!

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med ingång från kök/vardagsrum. Stort fönsterparti som bjuder på ett härligt ljusinsläpp i rummet. Här ryms en större dubbelsäng, nattduksbord samt annat förvaringsmöblemang eller kanske ett skrivbord längs med ena väggen.

Sovrum 2:
Ett perfekt barnrum eller kanske ett arbetsrum. Här har ni en mycket praktisk lösning med ett sängskåp, som frigör golvyta och gör det enkelt att fälla ut sängen. Stort fönster med rikligt ljusinsläpp som vetter in mot gården!

Badrum:
Modernt helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegel med belysning, dusch med glasväggar, en mycket praktisk lösning med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänk och vägghängd skåp över. Ett badrum med allt man behöver!

Välkomna på visning!

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2022
Övrigt om byggnaden:
Det finns två bokningsbara uterum med möbler, ett glasat rum på hus B och ett på hus C. Förutom uterummen finns även andra ytor som inte är bokningsbara med möbler för skönt häng. Det finns en rejäl solcellsanläggning på 30 kW och flera av taken har sedum-ytor.

Husen värms av värmepumpar och fjärrvärme.

Byggnaderna är certifierade Miljöbyggnad Silver och energiklass C.

Uteplats/balkong

Rymlig balkong mot lugn gård.

Bilplats

65 platser finns totalt i vårt egna underjordiska garage.

Kö finns, vi prioriterar medlemmar som önskar sin första plats. Garaget administreras av Parkando.

Kostnad: 1 300 kr inkl moms för vanlig plats. 1 800 kr plus elförbrukning för laddplats. Det finns idag 10 laddplatser men föreningen planerar att utöka detta under 2024.

TV- och Bredband

TV
Via Telia (basutbud med några kanaler ingår)
Bredband
Fastigheten har fiber installerat och har ett öppet nät. Bredband tecknas av varje hushåll med bredbandsleverantör som erbjuds via Zitius.

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
250 kr
Summa
500 kr /mån

Föreningen

Namn
Brf Telefoncentralen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-0340
Andel i föreningen
0.58108306%
Andel av årsavgiften
0.58108306%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
645 621 kr. (Enligt ÅR 2022)
Antal lägenheter
157 st
Antal lokaler
7 st
4 150 000 kr accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 0643
Antal rum:
3 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
57 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen . Lägenheten är en 2:a enligt lägenhetsförteckningen
Månadsavgift:
2 565 kr/mån. Värme och kallvatten, varmvatten och el debiteras på avgiften. Elpriset varierar med aktuellt elpris för föreningen. (Avgiften höjs med 12% från och med 1/1-2024).
Våningsplan:
4 av 4. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27
Extra kontaktperson
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.