08-644 90 44

Liljeholmskajen/Sjövikshöjden

Visa alla bilder

Hildebergsvägen 4, 3tr, Fast pris!!

Fast pris! Fint belägen och välplanerad 2:a med öppen planlösning och stor balkong med härlig utsikt. Nära bra kommunikationer och park.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
52.5 kvm
Avgift:
4 052 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Utsikt 1
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planritning
Den gemensamma gården.
Hildebergsvägen.
Hildebergsvägen 4.
Hildebergsvägen.
Hildebergsvägen.
Årstabergsparken precis invid
Årstabergsparken, busstation och Sjöviksskolan precis invid fastigheten.
Årstabergsparken.
Sjöviksskolan och Årstabergsparken.
Årstabergsparken.
Sjöviksskolan,
Årstaberg med tvärbana, pendeltåg samt bussar.
Populära Sjövikstorget.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Pontonen.
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Fast pris!

Varmt välkomna till denna ypperligt planerade tvåa med stor balkong och fin utsikt mot Södermalm och Stockholms innerstad.
Här erbjuds en öppen, ljus och trivsam planlösning med rymligt badrum, ordentliga ljusinsläpp och mycket förvaring i både klädkammare och flertalet garderober. Lägenhetens generösa fönsterpartier och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Ett rymligt och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt bra arbetsytor som underlättar matbestyren. Matplatsen rymmer ca 4-6 personer.
Vardagsrummet är rymligt och ljust. Här rymmer utan problem en stor soffa, fåtöljer och bord m.m. Från vardagsrummet har ni access till lägenhetens balkong. En stor balkong som erbjuder eftermiddagssol. Här finns möjlighet till inglasning.

Lägenhetens sovrum är rymligt. Här finns gott om plats för dubbelsängen samt bra förvaring med Elfa-system längs hel vägg.
Intill hallen finns ett stort helkaklat badrum med golvvärme, dusch, kommod och en praktisk tvättavdelning med förvaring.
Hallen är lagom stor med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderob. Ytterligare förvaring erbjuds i hallens klädkammare.

Ett bekvämt boende med närhet till kommunikationer, grönområden, närservice och promenadavstånd till Södermalm.

Värme, vatten, kabel-TV, bredband och tillägg bostadsrättsförsäkring är inkluderat i månadsavgiften.
Välskött förening i trivsam fastighet med stor hiss, tvättstuga, garage, övernattningslägenhet och barnvänlig gård.

Populärt läge på Sjövikshöjden med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljeholmskajens service, Årstavikens vatten samt Årstaskogen. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Årstabron förbinder Sjövikshöjden och Tantolunden, från lägenheten tar det bara 5 minuter med cykel och 20 minuter att gå till Södermalm. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och på 5 minuter når ni Årstabergs pendeltågsstation och tvärbana. Busstationen precis invid tar er smidigt och snabbt till Liljeholmen C och i andra riktningen mot Gullmarsplan.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls har man Södermalm och Hornstull på promenadavstånd. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Buss 145 trafikerar busshållplats "Hildebergsvägen" som tar dig till bl.a. Liljeholmen, Årstaberg, Gullmarsplan, Älvsjö och Högdalen.
I närheten går även buss 134 som går ofta och som snabbt tar er till bl a Liljeholmens C. Tvärbanans linje som trafikerar Sickla udde - Alvik nås med en kort promenad. Närmaste T-bana finns i Liljeholmen. Pendeltåg mot Kungsängen, Bålsta, Västerhaninge, Märsta och Södertälje avgår från Årstabergs station som ligger på endast 3-4 minuters avstånd ifrån lägenheten. Med bil tar man sig snabbt in till Stockholms city och ut på E4/E20.


ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet, även om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Rumsbeskrivning

HALL:
Välkomnande öppen hall med avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren samt även gott om förvaring i en separat klädkammare . Här finner ett vackert parkettgolv som är genomgående i lägenheten.

KLÄDKAMMARE:
Praktisk klädkammare med ingång från hallen.

BADRUM:
Stort helkaklat badrum med golvvärme, dusch. wc, handfat, badrumsskåp, handdukstork, garderob samt tvättmaskin och torktumlare. Ett fräscht badrum som man gärna spenderar tid i!

KÖK:
Rymligt fullutrustat arbetskök med snygga luckor och kakel ovan arbetsbänken. Här erbjuds gott om förvaring i flera skåp och mycket bra arbetsytor. Barbänk mot vardagsrummet skänker en behaglig kontakt för samvaro och gör det till ett nöje att bjuda hem gäster på middag. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, inbyggdmikro, diskmaskin samt kyl/frys.

VARDAGSRUM:
Rymligt och trivsamt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkongen. Rummet har en bra yta för en stor soffa och övrig möblemang samt rymmer därtill även en generös matplats som gör det lätt att duka upp för många gäster runt bordet.

BALKONGEN:
Från vardagsrummet når ni den stora härliga balkongen. Balkongen har en trevlig utsikt mot en fin omgivning och Stockholms innerstad. Vill man glasa in balkongen finns möjlighet till det.

SOVRUM:
Stort härligt sovrum där ni kommer att sova gott om natten. Här finns plats för dubbelsängen. Klädförvaring med Elfasystem längs ena väggen.
Stort fönster mot den härliga balkongen släpper in ljus och skapar en skön atmosfär.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2006/2007
Fönster:
3-glasfönster isoler
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Det finns en tvättstuga som är placerad i källaren, vid port 6. Tvättstugan är fräsch och utrustad med fyra tvättmaskiner, en grovtvättmaskin, två torktumlare samt tre torkskåp. Föreningen har även en samlings/övernattningslokal. Källarförråd samt cykelrum finns i källaren.

Uteplats/balkong

Lägenheten har en stor balkong som vetter i väster. Här erbjuds en fin utsikt mot Stockholms innerstad samt den gemensamma gården. Balkongen är ca 6-7 kvm stor och nås från vardagsrummet. Möjliget till inglasning finns om så önskas.

Bilplats

Föreningen förfogar över 40 st. garageplatser (varav 10 st. med laddmöjlighet) och 9 st. ytparkeringsplatser.
Parkeringsplatserna uthyres till en kostnad av:
Ytparkeringsplats - fn. 600:-/mån.
Garageparkeringsplats - fn. 1 000:-/mån.
Garageplats med el -fn. 1250 :-/mån + förbrukning.
Det är för närvarande kö till parkeringsplatserna.
För gäster finns även en avgiftsbelagd parkeringsplats precis invid Hildebergsvägen samt även parkering på omkringliggande gator.

TV- och Bredband

Bredband
Bredband 700/700 Mbit/s via Telia. Obligatoriskt tillägg om 231 kr/mån för både digital-tv och internet. Denna kostnad är inkluderad i angiven månadsavgift.

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
150 kr
Summa
400 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2022-07-13)
Primärtal:
81 kWh/m2 år
Energiklass:
D

Föreningen

Namn
Brf Sjövikshöjden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769613-7517
Andel i föreningen
0.92837%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
568 117 kr. Baserat på uppgifter från årsredovisning 2021
Föreningens ekonomi
Inga beslutade avgfiftsförändringar.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
84 st
Renoveringar
Inga planerade renoveringar.
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1312 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Totalt inryms 84 lägenheter med storlekarna 1-4 rum fördelat på en total boarea om ca. 6 229 m2. Husen är uppförda av JM och stod färdiga 2006.

Föreningen är delaktig i en gemensamhetsanläggning tillsammans med Årstaberg 3 (Brf Sjöviksparken), Årstaberg 4 (Brf Sjöviksskogen) och Årstaberg 5 (Brf Sjöviksberget) som omfattar garage, markparkering, gård, angöringsväg och miljöstuga respektive ledningar for spill och dagvatten. Från 2010-02-25 förvaltas anläggningarna av Årstabergs Samfällighetsförening. Brf Sjövikshöjdens andel är 29 procent.
Övrigt om bostaden
3 400 000 kr
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1342
Antal rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
52.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
4 052 kr/mån. Värme, vatten, kabel-TV, bredband och tillägg bostadsrättsförsäkring är inkluderat i månadsavgiften.
Våningsplan:
3 av 6. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.