08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder

Midskeppsgatan 22B, 3 tr

Rymlig 4:a (möjlig 5:a) i gavelläge med fantastiskt ljusinsläpp och dubbla badrum. Balkong i soligt söderläge med fritt läge mot Sjöstadsparterren.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
119.5 kvm
Avgift:
6 870 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

8 995 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Alternativ planlösning
Gemensam yta vid entrén
Välkommen till Midskeppsgatan 22B!
Trevlig innergård
Vy mot Hammarby Sjö
Hammarby Sjö
Sickla Udde
Ta båten till stan!
Lummiga Ekbacken
Hammarbybacken
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkomna till denna väl tilltagna fyrarummare i gavelläge med balkong mot den grönskande Sjöstadsparterren! Här har man ett rikligt ljusinsläpp via stora fönster i tre väderstreck och på balkongen i söderläge kan man njuta av solen under större delen av dagen. Från matplats samt två av sovrummen har man en fin vy mor Sickla Kanal och från vardagsrummet kan man blicka ut över Hammarbybackens topp. Bostadens kvadratmetrar är genomtänkt fördelade på rymliga sociala ytor, bra förvaring i dubbla klädkammare, två fullt utrustade badrum och tre sovrum av ordentlig storlek. Bostaden är i genomgående fint skick med vacker parkett med golvvärme. Möjlighet finns även att dela av en del av vardagsrummet för att skapa ett extra sovrum, alternativt dela upp ett av de nuvarande sovrummen i två då det redan har två ingångar, se alternativ planlösning.

Här bor man omgiven av vacker natur intill Sickla Kanal, Sjöstadsparterren och Hammarbybacken. Direkt närhet till trevliga motionsslingor och lekplatser samtidigt som man har ett brett utbud av butiker, restauranger, service och utmärkta kommunikationer med buss, tvärbana och båt.

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Dessutom finns ytterligare förvaringsmöjligheter i anslutande i två stycken klädkammare.

Kök
Stilrent och modernt kök med gott om plats för förvaring bakom vita luckor. Goda arbetsytor på arbetsbänk i trä med matchande stänkskydd. I köket ryms en matplats för ca 4 personer. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, ugn, spis samt spishäll.

Vardagsrum
I vardagsrummet möts man genast av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i dubbla väderstreck. Rummet är väl tilltaget och rymmer såväl en ordentlig soffgrupp som större matplats. Från vardagsrummet når man balkongen via två glasade balkongdörrar. Från vardagsrum och balkong har man en fin vy mot toppen av Hammarbybacken.

Balkong
Bostadens balkong vetter mot lugna och lummiga Sjöstadsparterren med en vacker vy av vatten och grönska. Tack vare söderläget kan man njuta av solen under större delen av dagen. Balkongen når man via två stycken glasade balkongdörrar och den är utrustad med markis.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck med en rogivande utsikt mot Sickla Kanal. Här ryms dubbelsäng med sängbord och förvaring. I anslutning till sovrummet finns bostadens ena badrum.

Badrum (en-suite)
Bostadens ena badrum nås via sovrummet. Badrummet är stilrent inrett med vitkaklade väggar samt mönstrat klinkergolv med golvvärme. Utrustningen består av tvättställ, wc och dusch.

Sovrum 2
Även detta sovrum är väl tilltaget och rymmer säng, förvaring i tre stycken garderober och övrigt möblemang samt erbjuder fin vy över Sickla Kanal.

Sovrum 3
Bostadens tredje sovrum vetter mot lugna Sjöstadsparterren. Perfekt som barnrum eller arbetsrum. Detta sovrum nås både från hall och vardagsrum.

Badrum 2
Bostadens stora familjebadrum nås från hallen och är helkaklat i vitt med mönstrat klinkergolv med golvvärme. Utrustningen består av badkar, handdukshängare, wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Föreningen
Brf Slusstornet är en äkta bostadsrättsförening bestående av 82 st bostadsrättslägenheter på adresserna Hammarby Fabriksväg 101, Midskeppsgatan 22-28. Föreningen äger fastigheten STOCKHOLM KLABBEN 5. Föreningen planerar en höjning av avgiften med 15 % fr.o.m. 1 juli 2023.

Allmänt om området
I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger, caféer och butiker vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även bank, apotek, dagis, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten. Hammarbybacken är ett självklart alternativ för friluftsliv och uppskattas året om. På vintern fylls backen med slalomåkare och under barmarkssäsongen samlas här både cyklister och joggare. Dessutom finns här ett ordentligt utegym.

Närområdet
Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Sickla är under ständig utveckling och planeras bli som en förlängning av Hammarby Sjöstad med nya bostäder, restauranger, hotell och arbetsplatser. Hammarby sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid.

Kommunikationer
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Tvärbanan trafikerar Solna – Sickla Köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. Dessutom trafikerar M/S Emelie Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund. Förlängning av tunnelbanans blå linje är under uppbyggnad och nya stationer är planerade bl.a. i Sickla och Hammarby Sjöstad under Hammarbykanalen med uppgång på vardera sida varav den ena vid Lumaparken.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2004
Uppvärmning:
Bergvärme

Bilplats

Föreningen disponerar över 31 platser i garaget på Midskeppsgatan 20. Till platserna är det separat kö.

TV- och Bredband

TV
Digital kabel-tv via Com Hem, grundutbud ingår i avgiften.
Bredband
Stockholmsstadsnät, 1000/1000 ingår i avgiften.

Driftkostnader

Hushållsel
600 kr
Försäkring
200 kr
Summa
800 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-05-22)
Primärtal:
131 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
Riksbyggen Brf Slusstornet
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
716419-6128
Andel i föreningen
1.40398%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
916 905 kr
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
82 st
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen

8 995 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1409
Antal rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
119.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
6 870 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv (basutbud).
Våningsplan:
3 av 5. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
070-147 24 39

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.