08-644 90 44

Hallunda

Visa alla bilder

Linvägen 13

*ACCEPTERAT PRIS*Välplanerad 3:a med balkong i fritt söderläge. Badrum samt gäst-wc stambytt under 2021. Nära till Hallunda C, bussar och T-bana.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
78.5 kvm
Avgift:
5 878 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

1 995 000 kr accepterat pris

Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

*ACCEPTERAT PRIS* Varmt välkomna till Linvägen 13.
En rymlig och välplanerad 3:a belägen högt upp i huset med genomgående planlösning. På den stora balkongen i söderläge kan man njuta av solen under större delen av dagen. Bostaden är i mycket bra skick med fina ytskikt samt stilrent renoverat kök. Dessutom är lägenheten utrustad med både helkaklat badrum och gäst-wc som båda stambyttes under 2021. Det höga läget i kombination med stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Bostadens planlösning bjuder på rymliga sociala ytor, två ordentliga sovrum och gott om förvaringsutrymme. Utanför lägenhetens entré finns även ett tillhörande förråd som ingår i månadsavgiften. Välskött HSB förening och nära till Hallunda C, T-bana, bussar samt grönområden.

Linvägen ligger nära vackra grönområden, förskolor, skolor och kommunikationer. Gångavstånd till Hallunda centrum som erbjuder restauranger, butiker, vårdcentral, Apotek, bank, Folketshus, Riksteatern, bibliotek, bussar och t-bana. Endast ett par minuters bilfärd till Slagsta Strand Köpcentrum, Skärholmen Gallerian, Kungens Kurva, Ica Maxi, Bauhaus och Biltema. För den som gillar sport ligger Botkyrka Rackethall på behaglig promenadavstånd som har badminton, tennis, pingis, squash och golf. Mittemot Botkyrka Rackethall ligger den omtyckta idrottsanläggningen Brunna IP med fotbollsplaner, ishockeyhall, tennisplaner och idrottshall. Här har ni allt ni behöver!

Hall:
Välkomnande hall med plats för hatt- och skohylla. Dessutom finns ytterligare förvaringsmöjligheter i en garderob med dubbla dörrar. Vi möts av vitmålade väggar samt ett vackert mörkt golv som flyter vidare in i köket.

Kök:
Stilrent renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter bakom svarta luckor och lådor. Bra arbetsytor på den ljusa köksbänken med stänkskydd i grått kakel ovan. I köket ryms en ordentlig matplats invid fönstret. Den maskinella utrustningen består av ugn med spishäll och spisfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier som bjuder på ett härligt ljus i rummet samt utgång till bostadens balkong. Här finns plats för soffgrupp och tillhörande möblemang.

Balkong:
Bostadens stora balkong ligger i ett högt och fritt söderläge där man kan njuta av solen under större delen av dagen. Balkongen är försedd med markis och fötterna vilar på behaglig trätrall. Här ryms utemöbler utan problem och växterna stortrivs i det soliga läget.

Sovrum 1:
Stort och ljust sovrum med fönster mot den lugna gården, som bjuder på ett härligt ljusinsläpp och harmoni i rummet. Här finns plats för sovrumsmöblemang såsom dubbelsäng, nattduksbord och annan förvaringsmöblemang.

Sovrum 2:
Rymligt sovrum med inbyggda garderober längs med väggen. Här finns det gott om plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang.

Badrum:
Nyrenoverat badrum i mycket fint skick då det renoverades i samband med stambytet under 2021. Väggarna är helkaklade i vitt och här ligger ett grått klinkergolv med golvvärme. Ett fönster förser badrummet med härligt dagsljus samt vädringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara glasväggar, handukstork, wc samt tvättställ med kommod och spegelskåp. Det mindre badrummet består av toalett, tvättställ med kommod samt spegel.

Gäst wc:
Bostaden är dessutom utrustad med en extra wc inredd i samma stil som badrummet. Även gäst-wc:n renoverades i samband med stambytet under 2021. Här finns wc, tvättställ med underskåp samt spegel.

Välkomna på visning!

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1974
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum, miljörum. Föreningen äger ett kvartershus på Klövervägen 18 där bland annat Brf Klöverns styrelserum, bastu och föreningslokalen Kontakten finns. "Kontakten" kan hyras av boende i Brf Klövern för sammankomster.

Uteplats/balkong

Balkong i västerläge.

Bilplats

P-platser / garage finns och det tillämpas kösystem.

TV- och Bredband

TV
Via Tele 2 - digitalt grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband
Via Telenor - kollektivt bredband ingår i månadsavgiften.

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
600 kr
Summa
1 000 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-06-10)
Primärtal:
126 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
HSB Brf Klövern i Norsborg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
716416-4183
Andel i föreningen
0.27255%
Andel av årsavgiften
0.27255%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
453 997 kr
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
448 st (varav 4 st hyresrätter)
Antal lokaler
4 st
Renoveringar
2021- 2023 Stambyte påbörjades i början av 2021. Föreningen har i samband med stambytet renoverat badrum och bytt värmesystem till två rörsystem i samtliga lägenheter. Föreningen har även renoverat krypgrunden och rören fram till den kommunala knutpunkten för att undvika framtidiga vattenskador. 2021 - 2023 Trapphusmålning (arbetet påbörjas i de husen som är klara med stambytet) 2017 - 2018 – nya hissar
Parkering
P-platser/garage finns och det tillämpas kösystem. Pris från 150 – 500 kr per månad. Kötid varierar utifrån hur många som har bilplats när de säljer och flyttar från föreningen.
TV/bredband
Bredband från Telenor samt digitalt grundutbud på från Tele2 ingår i avgiften.
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Gemensamma utrymmen
Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum, miljörum. Föreningen äger ett kvartershus på Klövervägen 18 där bland annat Brf Klöverns styrelserum, bastu och föreningslokalen Kontakten finns. "Kontakten" kan hyras av boende i Brf Klövern för sammankomster. I samma hus finns det även en Restaurang & Pizzeria.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Klövern ligger i Hallunda, Botkyrka och består av 8 hus, varav 4 stycken har adressen Linvägen och 4 stycken adressen Klövervägen.Föreningens fastighet uppfördes år 1970-1975. Brf Klövern består av 448 lägenheter och storlekarna varierar mellan 1-4 rok. Det finns fem komplementhus som är belägna på gårdarna och dessa innehåller bl.a. tvättstugor, cykelrum, miljörum. Föreningen äger även kvartershuset med föreningslokalen Kontakten samt bastu, styrelserum och pizzeria.

Med 4 minuters promenad når du Hallunda centrum och kollektivtrafiken. Avståndet till Stockholms city är c:a 35 minuters resa med tunnelbana, eller 20 minuter med bil via E4:an.

Området är lugnt och omgivningen bjuder på kultur- och naturupplevelser med kulturstigar och badvikar vid Märalen.

Hallunda är ett samhälle i den nordligaste delen av Botkyrka kommun i Stockholms läns södra del. Området består till stor del av höghusområden, belägna i nära anslutning till motorvägen E4/E20.
1 995 000 kr accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 127
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
78.5 kvm.
Månadsavgift:
5 878 kr/mån. En budgeterad avgiftshöjning på 2% ligger för 2023. Enligt styrelsen är det svårt att svara på om det kommer att räcka med tanke på situationen i omvärlden.
Våningsplan:
7 av 7. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27
Extra kontaktperson
Gunnar Englund
070-147 16 06

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.