08-644 90 44

Telefonplan

Visa alla bilder

Tellusgatan 6K, Accepterat pris.

Unikt och påkostat stadsradhus om ca 125m². Egen takterrass om ca 50 m² med utekök och atruim. Fina materialval. Nära till service och T-bana. Kan 5:a

Kort fakta

Antal rum:
4.5 rum och kök
Boarea:
125 kvm
Avgift:
6 860 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

7 995 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
5 minuters promenad till tunnelbanan
Konstfack vid Telefonplan
Plan 1
Dialogen plan 2
Alternativ lägenhetsritning plan 2
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

* STADSRADHUS * ACCEPTERAT PRIS/FÖRST TILL KVARN 7995 000 KR * KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO ELLER VID INTRESSE *

TILLTRÄDE ÄR PLANERAT TILL DEN 16-17 DECEMBER 2022.

Låt mig få presentera detta unika stadsradhus om ca 125 kvm, vid populära Telefonplan. Radhuset är i två plan och det översta planet leder er upp till en fantastisk takterrass om ca 50 kvm. På takterrassen har ni ett praktisk utekök, ett vind och insynsskyddat atrium och öppen yta med bästa solläge från morgon till kväll. Här kan ni avnjuta sena sommarkvällar och härliga tillställningar med nära och kära. Detta är en bostad utöver det vanliga som har alla rätt, så nu kan ni sluta leta och vara först med att flytta in.

Plan 1
Via den egna ytterdörren välkomnas ni in till den fantastiska hallen med ca 3,3 meter i takhöjd. I hallen kommer det finnas förvaringsmöjligheter med bl a garderober. Hallen leder er vidare med en mindre trappa upp till bostadens kök och vardagsrum. Resterande rum förutom hall har en takhöjd om ca 2,5 meter. Huset kommer genomgående att få vitgråa väggar i de allmänna ytorna och ljusgråa väggar i sovrummen. Golvet kommer bestå av ett påkostat vitlaserat enstavsparkettgolv i ek.

Kök
Ett smakfullt kök från fabrikatet Vedum, färgsatt i fin ljusgrå kulör med matchande bänkskiva, svarta beslag och armaturer som ho och blandare samt stänkskydd i snyggt Ceppostonekakel. Allt noga utvalt för att smälta in i köket och husets övriga färgtoner. Här underlättas matbestyren med ordentliga arbetsytor och mycket bra förvaring. Arbetsytan belyses med infällda spothlights. Alla moderniteter som man kan förvänta sig av ett nytt kök kommer finnas här. Intill köket kommer det finnas gott om plats för ett ordentligt matbord och ett stort middagssällskap.

Vardagsrum
Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och TV-möblemang samt mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till er egen uteplats om ca 4 kvm med planteringslåda, perfekt för den som har gröna fingrar. Här finner ni även bostadens förråd. Ytterligare förvaring kommer finnas i utrymmet under huset innetrappa.

Badrum
Badrummet på nedervåningen är rymligt och stilrent inrett med wc, kommod, spegelskåp med belysning och dusch. Här kommer det finnas snygga duschdörrar från INR. Vitt kakel på vägg och golv i grått Ceppostoneklinker med komfortvärme. Badrummet belyses med Infällda spothlights med dimmerfunktion. För att minska trängsel i huset så finns även ytterligare ett badrum på övre plan.

Plan 2
Från trapprummet finner ni bostadens andra vardagsrum. Detta rum går utmärkt att dela av till ett extra sovrum eller arbetsrum, se alternativ planlösning. Eller varför inte göra om till två lyxiga walk in closets. Låt fantasin flöda. Här på ovanvåningen finner ni husets alla tre sovrum.

Sovrum 1
The master bedroom erbjuder två fina fönsterpartier. Här finns det gott om förvaring bakom skjutdörrar längs hela kortsidan av väggen. Detta sovrum är rymligt och det finns möjlighet att sätta upp en skiljevägg och skapa en walk in closet i rummet. Ljusgråa väggar samt vitlaserad enstavsparkett.

Övre Hall
I den övre hallen intill master bedroom kommer det erbjudas ytterligare förvaring i en rymlig klädkammare.

Sovrum 2 och 3
Det är bra storlek på bägge sovrummen vilket kommer passa utmärkt för barn, som gästrum eller arbetsrum. I bägge rummen finns en vit garderob med svart handtag. Det finns plats för mer förvaring om så önskas. Ljusgråa väggar samt vitlaserad enstavsparkett.

Badrum
Bostadens stora badrum är, precis som resten av lägenheten, mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av wc, kommod med matchande spegelskåp och belysning, badkar, handduksstång, komfortvärme i golvet samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin under bänk med förvaringsskåp ovan. Även detta badrum med vitt kakel på vägg och grått Ceppostoneklinker på golv. Badrummet belyses med Infällda spothlights med dimmerfunktion.

Översta planen
En av flera anledningar, men kanske den allra största anledningen till varför ni ska köpa denna fantastiska bostad, är den enorma och väldisponerade takterrassen om ca 50 kvm. Med utekök, atrium, och en ordentlig öppen yta är denna terrass helt unik. Här har ni möjlighet att skapa er egna oas. Den rymliga ytan medför att ni kan möblera den med nästan allt ni önskar. Låt fantasin flöda. Den soliga terrassen har sol från morgon till kväll och vetter mot sydväst. Här finns gott om plats för flera sittgrupper, en rejäl grill och massor av växter. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Byggnad

Byggnadstyp:
Stadsradhus
Byggnadsår:
2022
Ventilation:
FTX med värmeåtervinning.
Övriga byggnader:
Föreningslokal, barnvagnsrum/cykelrum, Punkthuset och radhuset binds samman av en liten gård inramad av mindre träd. På gården kommer det finnas en liten lekyta för små barn, en pergola samt bord och bänkar där man kan ta en fika. Det kommer också att finnas möjlighet till grillning. En växtvägg anläggs mot radhuset närmaste gården vilket bidrar till ökad biologisk mångfald och ger en vacker fond till gården.

Uteplats/balkong

Här kan ni njuta av er egna takterrass om ca 50 kvm. Terrassen kommer erbjuda en ordentlig öppen yta med soligt läge samt ett praktisk utekök och ett rymligt och insynsskyddat atruim. Huset kommer även erbjuda en liten uteplats med planteringslåda samt förråd.

Bilplats

Ett garage med 21 st. parkeringsplatser kommer finnas under radhusen. Cykelparkering finns också på garageplan samt i radhusens förråd vid respektive entre.

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Försäkring
200 kr
Summa
850 kr /mån

Driftskostanderna är endast en uppskattad siffra

Föreningen

Namn
HSB Brf Dialogen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-9762
Andel i föreningen
4.10373%
Antal lägenheter
37 st
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 12 stycken stadsradhus samt ett punkthus med 25 lägenheter. I radhusen erbjuds fantastiska hem i två plan. Här får du en naturlig uppdelning mellan den sociala nedervåningen och den lugna övervåningen. Bostadens sällskapsytor så som kök och vardagsrum kommer att finnas på nedervåningen medan sovrummen återfinns på det övre planet. Som en bonus får varje radhus en stor takterrass om ca 50 kvm med utekök, perfekt för sena sommarkvällar!

I punkthuset finns 25 stycken lägenheter i storlekarna 1-3 rok. Stora fönster skapar luftiga och ljusa rum. Lägenheterna blir yteffektiva med smarta öppna planlösningar, som gör att även lite mindre lägenheter känns stora. Det kommer även finnas ett garage under radhusen samt en lokal i punkthusets bottenplan.

Områdets vackra industriarkitektur från tidigt 40-tal har gett inspiration till gestaltningen av brf Dialogen, med bland annat ett sågtandat tak, ljus varmvit puts och plåtdetaljer i bronston. Punkthuset och radhusen knyts samman med sockel och puts i likartad ton, där radhusen får en egen identitet med varierande fasadkulörer.

Radhusens sågtandade tak kopplar inte enbart an till platsens historia utan skapar även bättre solläge för de privata, insynsskyddade takterrasserna. Det som varit viktigt för oss har varit att skapa stilren arkitektur med omsorg för funktion och detaljer säger arkitekten Magnus Stolth på Semrén & Månsson.

GEMENSAM GÅRD
Punkthuset och radhuset binds samman av en liten gård inramad av mindre träd. På gården kommer det finnas en liten lekyta för små barn, en pergola samt bord och bänkar där man kan ta en fika. Det kommer också att finnas möjlighet till grillning. En växtvägg anläggs mot radhuset närmaste gården vilket bidrar till ökad biologisk mångfald och ger en vacker fond till gården.
7 995 000 kr Accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 35
Antal rum:
4.5 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
125 kvm.
Månadsavgift:
6 860 kr/mån. Månadsavgiften Inkluderar värme och kallvatten. Det tillkommer en obligatoriskt kostnad för bredband och TV. Preliminär kostnad kommer vara om ca 200 kr/mån. Priset kan ändras vid tillträdet. Gällande leverantör meddelas närmare vid inflytt. Varje lägenhet har individuell mätare för varmvatten. För hushållsel debiteras bostadsrättshavare för sin förbrukning.

Våningsplan:

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.