08-644 90 44

Södermalm

Visa alla bilder
Snart
till salu

Östgötagatan 34

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
55 kvm
Avgift:
3 862 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Nytorget
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

I denna jugendlägenhet med bästa läge i SoFo välkomnas du till ljus och rymd - det här är en tvåa med balkong, dubba kakelugnar och högt i tak. Här bor man med ett fint ljusinsläpp, utsikt över närliggande takåsar och den härliga känslan av att vara högt upp. Lägenhetens samtliga rum ligger i fil och har en väldisponerad planlösning och med härlig balkong med västerläge. Dessutom finns mycket bra förvaring i två rymliga klädkammare. Stora fönsterpartier som erbjuder gott om ljusinsläpp som ihop med den generösa takhöjden skapar välbehag. Detta är ett hem som är både socialt och avkopplande. Här finns lugnet att ladda batterierna i och utrymmena för middagar med många vänner. Och när ett restaurangbesök i stället lockar så är utbudet i de närmaste kvarteren stans bästa.

På denna adress bor du i händelsernas centrum i kärnan av SoFo, mitt bland restauranger, caféer och trevliga butiker, nära till allt vad dessa kreativa kvarter har att erbjuda. Läget mittemellan Götgatans puls och Nytorgets charm är suveränt. Sommartid är Skånegatan numer en gågata kantad av uteserveringar och med härligt folkliv. Lika nära ligger Katarina Bangata med Bondens marknad under sommarhalvåret. Samtidigt som det händer mycket i området med barer och gatufester är det lugnt och mysigt med en fin småstadskänsla där det är lätt att bli stammis i butiker och caféer, och den stora oasen Vitabergsparken finns alltid för dig när du vill tanka klorofyll.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1909
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Sommartid kan de boende njuta av en lummig, trivsam och barnvänlig innergård med utemöbler, grillplats, barnvagnsförråd och cykelparkering. I föreningen finns också gemensam tvättstuga och grovsoprum. Alla i föreningen bidrar till trivseln, här är lugnt, rent och snyggt.

Uteplats/balkong

Stor balkong med utsikt mot innergård och takåsar, västerläge

TV- och Bredband

TV
Föreningen har avtal med Com Hem för både kabel-tv och bredband.
Bredband
Föreningen har avtal med Com Hem för både kabel-tv och bredband.

Föreningen

Namn
Brf Höken 10-22
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769607-6830
Andel i föreningen
2.84%
Andel av årsavgiften
2.83375%
Föreningens ekonomi
Inga planerade avgiftsförändringar.
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
35 st
Antal lokaler
2 st
Renoveringar
Planer finns att renovera fasaderna inom en 3-årsperiod. Även planer att utföra mindre åtgärder för att förbättra ventilationen. Detta beräkas finansieras med med befintliga medel.
Överlåtelseavgift
1113 kr (betalas av Köpare)
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga med 3 tvättmaskiner samt 2 torktumlare och 1 torkskåp, cykelförråd, barnvagnsrum samt en innergård med planteringar, liten lekplats, utemöbler och grill.
Allmänt om föreningen

Föreningen
Brf Höken 10-22 (org. nr 769607-6830) är en äkta förening som förvärvade de två fastigheterna Höken 10 och Höken 22 år 2004. Föreningen består av adresserna Östgötagatan 34 samt Bondegatan 5 A och 5 C, och omfattar 33 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt (totalt 145 kvm) samt 1 lokal med hyresrätt.
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Boarea:
55 kvm.
Månadsavgift:
3 862 kr/mån.
Våningsplan:
3 av 5. Hiss finns ej.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
070-841 99 68

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.