08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Buteljgatan 26

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
89 kvm
Avgift:
4 077 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 28 Augusti kl 12:30 - 13:30
Öppen visning - Välkommen!
Boka visning
Mån 29 Augusti kl 17:30 - 18:00
Öppen visning - Välkommen!
Boka visning

6 695 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Izla Sharro
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Föreningens hus på Sjövikstorget mot vattnet
Liljeholmstorget.
Liljeholmskajen från Årstabron
Pontonen ligger precis nedan
Primo är en av flera bra restauranger på kajen
Blomsterdalen
Blomsterdalen
Äventyrsparken
Äventyrsparken
Årstabergsparken
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Perfekta blandningen av radhus och lägenhet! En av få lägenheter på kajen med väl tilltagen uteplats och dörr direkt ut mot en mysig innergård. Planlösningen är genomgående och erbjuder öppna sociala ytor, 3 bra sovrum och smarta förvaringslösningar. Drygt 3 meter i takhöjd ger en luftig känsla. Innergården nås endast via porten och är ej tillgänglig för obehöriga. Runt hörnet hittar ni Mälaren och badbryggor där den badsugna kan hoppa i sommar som vinter. Det centrala läget på Sjövikstorget erbjuder allt man kan önska i restaurang, butik och serviceväg och skulle du ändå sakna något finns Liljeholmens galleria på kort promenadavstånd. Stabil förening med välskött ekonomi och låg månadsavgift.
Till lägenheten tillhör källarförråd.

Egen entré via inhägnad innergård med den härliga uteplatsen som blir en förlängning av bostaden. Hall med fina förvaringsmöjligheter i flera garderober med överskåp. Genomgående ekparkettgolv i bostaden samt vitmålade väggar. Matplatsen rymmer ett större matbord i anslutning till köket, från matplatsen är det lätt att flytta ut middagen ut till uteplatsen när vädret tillåter. Stilrent kök från Myresjökök med flertalet skåp i fullhöjd och draglådor och med vitvaror från Siemens med integrerad diskmaskin. Delvis öppen planlösning mot det generösa och lättmöblerade vardagsrummet. 3 bra sovrum som rymmer dubbelsäng och skrivbord eller en läshörna. Helkaklat badrum med golvvärme. Svart klinkergolv och vitmålade väggar, i badrumsinredningen består av ett badkar, wc, handdukshängare, handfat med kommod från Svedbergs finns en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med överskåp och arbetsbänk.

Föreningen
Brf Sjövikstorget är en äkta förening som äger marken och rymmer 98 bostadsrätter och 2 lokaler med adress: Buteljgatan 24-30 samt Karaffgatan 5 och lokalerna har adress Sjövikstorget 4-8. Föreningen har en trevlig innergård med grillplats. Dessutom finns barnvagnsrum, cykelrum, tvättstuga och övernattningslägenhet. Se även föreningens mycket informativa hemsida: www.sjovikstorget.seOMRÅDET:
Attraktivt läge vid populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutiker, kiosk, frisör, skönhetssalong, caféer, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädkedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker samt trevliga caféer och restauranger.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig. För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.

I närområdet ligger flera gym som exempelvis: Sats, STC och Gymmet.

SERVICE/KOMMUNIKATIONER:
Utmärkta kommunikationer i området. Bara något kvarter bort ligger Tvärbanan som knyter ihop det västra och södra tunnelbanenätet via Liljeholmen mot Alvik och Solna station samt via Årstaberg och Gullmarsplan mot Sickla Udde. Även bussarna 145 (Liljeholmen-Älvsjö) och 160 (Liljeholmen-Gullmarsplan) trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan/buss tar du dig till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter.

En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg där även pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge finns. Vill du se tidtabeller, gå in på SL:s hemsida www.sl.se.

Med bil tar du dig lätt ut på E4/E20 norr- och södergående. Behändigt cykel-/gångavstånd till Södermalm.

HISTORIA:
Årstadalshamnen är ett kaj- och hamnområde i Årstadal i södra Stockholm. Området ligger i södra delen av Årstaviken, mellan Liljeholmsbron och Årstabron.

Till Årstadalshamnen hade många industrier tillgång och det fanns en egen järnvägsanslutning. Vin & Sprit etablerades här 1959, och i berget finns 5 bergrum som är 150 meter långa och upp till 20 meter höga, med cisterner för förvaring av vin och sprit. Fram till 1991 användes Årstadalshamnens kaj för vintransporter med vintankfartygen M/S Vinia, M/S Vinlandia och M/S Vindemia. Efter år 2000 började områdets industrier flytta från Årstadalshamnen för att göra plats för bostadsproduktion inom projektet Liljeholmskajen.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2011
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Föreningen har en trevlig innergård med grillplats. Dessutom finns barnvagnsrum, cykelrum, tvättstuga och övernattningslägenhet. Det finns ett garage i källarplanet med plats för el-bilar.

Uteplats/balkong

Stor uteplats med söderläge och ett insynsskyddat läge mot lugn innergård. Sol sommartid mellan 11-16 vill du njuta av solen tidigare så kan du ta ut ditt kaffe på innergården där solen strålar från morgonen. Vill du hellre sola och bada så har du allt utanför porten.

Bilplats

I källarvåningarna finns en garageanläggning som nyttjas gemensamt med intilliggande bostadsrättsföreningar. Brf Sjövikstorget har tillgång till 18 fasta och 45 dubbelutnyttjade platser i garaget. Uthyrningen av garageplatser sker genom Aimo Park. Garaget nås med hissen som går direkt upp till lägenhetsplanet. Det finns garageplatser med laddplatser för el-bilar.

TV- och Bredband

TV
Telia
Bredband
Telia "Tripple Play" med Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. Tillgänglig internethastighet är 1000/1000 Mbit/s. Till din lägenhet hör 2 st digital-TV-boxar samt 1 st internetrouter. Kanalpaketet "Lagom" ingår i din månadsavgift. För detta tillkommer ett obligatorisk tillägg på avgiften om 225 kr/mån.

Energideklaration

Status:
(2014-12-19)
Prestanda:
64 kWh/m2 år
Primärtal:
64 kWh/m2 år

Föreningen

Namn
Brf Sjövikstorget
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769620-3327
Andel i föreningen
1.219%
Andel av årsavgiften
1.2191%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
98 st
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Övrigt
Brf Sjövikstorget har tillgång till 18 fasta och 45 dubbelutnyttjade platser i garaget. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Gemensamma rullstols- och barnvagnsrum finns på entréplan eller i källaren. Tvättstuga och cykelrum är gemensam med grannfastigheten Brf Sjöviksbryggan.
Allmänt om föreningen
Bostadsrätterna har adresserna Buteljgatan 24-30 samt Karaffgatan 5 och lokalerna har adresserna Sjövikstorget 4-8. Fastigheten rymmer 98 bostadsrätter, där många har en fantastisk utsikt mot torget, Årstaviken och Tantolunden.
Övrigt om bostaden
6 695 000 kr Utgångspris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 71001
Antal rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Boarea:
89 kvm.
Månadsavgift:
4 077 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obl. tillägg om 225 kr/mån tillkommer för bredband och tv. Föreningen har individuell varmvattendebitering.
Våningsplan:
1 av 7. Hiss finns.

Visning

Sön 28 Augusti kl 12:30 - 13:30
Öppen visning - Välkommen!
Boka visning
Mån 29 Augusti kl 17:30 - 18:00
Öppen visning - Välkommen!
Boka visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
070-841 99 68

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.