08-644 90 44

Liljeholmskajen/Sjövikshöjden

Visa alla bilder

Hildebergsvägen 12, ½ tr

Trivsam gavelfyra med inglasad balkong mot lummig omgivning, gott om förvaring samt två badrum. Lugnt belägen nära skolor, kommunikationer och park.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
90.5 kvm
Avgift:
5 449 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

6 500 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Underbar balkong mot grönskade skogsparti.
Inglasningen förlänger säsongen. Ett härligt uterum som kan nyttjas från tidig vår till sen höst.
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Lugnt och fridfullt läge. Njut av denna vy från balkong, master bedroom
Sista huset mot grönskande omgivning.
Barnvänlig innergård.
Hildebergsvägen.
Hildebergsvägen.
Hildebergsvägen.
Årstabergsparken och Sjöviksskolan precis invid fastigheten.
Årstabergsparken.
Sjöviksskolan och Årstabergsparken.
Årstabergsparken.
Sjöviksskolan,
Årstaberg med tvärbana, pendeltåg samt bussar.
Populära Sjövikstorget.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Pontonen.
Äventyrsparken
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

En halv trappa upp i huset finner ni denna mycket lugnt belägna och trevliga gavelfyra med stora fönsterpartier och en trevlig utsikt mot lummig grönska och skogsparti. En smakfull lägenhet med kvadratmetrarna på rätt ställen. Här erbjuds en öppen och trivsam planlösning med två rymliga badrum, ordentliga ljusinsläpp och mycket förvaring i både klädkammare och flertalet skjutdörrsgarderober. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Ett rymligt och fullt utrustat kök med gott om förvaring samt bra arbetsytor som underlättar matbestyren. Matplatsen rymmer ca 6-8 personer.
Vardagsrummet är rymligt och här rymmer utan problem en stor soffa, fåtöljer och bord m.m. Från vardagsrummet har ni access till lägenhetens balkong. En stor och inglasad balkong, som erbjuder ett underbart läge mot en del av Årstabergsparkens skogsparti. Ett härligt uterum som ni kan nyttja från tidig vår till sen höst. Här kan ni njuta av lugnet och beskåda området rådjur, fåglar, ekorrar och harar.

Lägenheten erbjuder tre bra sovrum. Det största sovrummet har gott om plats för dubbelsängen samt bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob längs hel vägg. De andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum alternativt arbetsrum. I hallen intill finns ett stort helkaklat badrum med golvvärme, dusch, praktisk tvättavdelning, kommod samt wc. I hallen finns även en separat dusch med wc, golvvärme och kommod.
Hallen är rymlig och ljus med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Ytterligare förvaring erbjuds i hallens stora klädkammare.
Värme, vatten, kabel-TV och bredband är inkluderat i månadsavgiften.
Välskött förening i trivsam fastighet med stor hiss, tvättstuga, garage, övernattningslägenhet och barnvänlig gård.

Populärt läge på Sjövikshöjden med närhet till mycket bra kommunikationer, Liljeholmskajens service, Årstavikens vatten samt Årstaskogen. Fantastiska träningsmöjligheter runt Årstaviken och dess natur med elljusspår, utegym, badbryggor och härliga promenadstråk. Årstabron förbinder Sjövikshöjden och Tantolunden, från lägenheten tar det bara 5 minuter med cykel och 20 minuter att gå till Södermalm. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och på 5 minuter når ni Årstabergs pendeltågsstation och tvärbana. Busstationen precis invid tar er smidigt och snabbt till Liljeholmen C och i andra riktningen mot Gullmarsplan.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls har man Södermalm och Hornstull på promenadavstånd. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Buss 143 trafikerar busshållplats "Hildebergsvägen" som tar dig till bl.a. Liljeholmen, Årstaberg, Gullmarsplan, Älvsjö och Högdalen.
I närheten går även buss 134 som går ofta och som snabbt tar er till bl a Liljeholmens C. Tvärbanans linje som trafikerar Sickla udde - Alvik nås med en kort promenad. Närmaste T-bana finns i Liljeholmen. Pendeltåg mot Kungsängen, Bålsta, Västerhaninge, Märsta och Södertälje avgår från Årstabergs station som ligger på endast 4 minuters avstånd ifrån lägenheten. Med bil tar man sig snabbt in till Stockholms city och ut på E4/E20.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet, även om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Rumsbeskrivning

HALL:
Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren. Här erbjuds såväl svängrum som gott om förvaring på båda sidorna bla. bakom spegelförsedda skjutdörrar.

KÖK:
Välkommen in i detta läckra kök som gör matbestyren till ett nöje! Vit skåpsinredning som fint matchas med ljust grått kakel och rostfria inslag. Arbetsbänk i vinkel med gott om avlastningsytor vilket underlättar i vardagen och genenröst med förvaringsutrymme i många skåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av elspis, fläkt, ugn, diskmaskin och kyl/frys. Köket har ett härligt flöde av ljus genom den öppna planlösningen och flertalet fönsterpartier. Matplatsen rymmer lätt många sittande runt bordet.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet ligger öppet mot köket vilket inbjuder till umgänge med familj och vänner och skapar en stor social yta. Här kan familjen umgås oavsett om man befinner sig i kök eller vardagsrum. Bra yta som gör det lätt att få plats med både, soffan, tv-bänken och mer därtill. Det breda fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus och här finns även dörren som leder ut till lägenhetens balkong.

BALKONG:
En stor inglasad balkong med gott om plats för utemöblemang och planteringar för den växtintresserade. Läget är lugnt, ostört och bjuder på en fin utsikt mot ett mindre skogsparti och dess promenadstig. Här bor du granne med härlig grönska!

MASTER BEDROOM:
Rymligt föräldrasovrum med gott om plats för dubbelsängen. Längs rummets långsida sträcker sig en garderobsvägg med utmärkt förvaringsutrymme dolt bakom skjutbara spegeldörrar. Genom fönstret erbjuds utsikt mot balkongen och framförvarande skogsparti.

KLÄDKAMMARE:
Vägg i vägg med det stora sovrummet finns en stor och rymligt klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Denna kan nås både via kök/hall samt det stora sovrummet.

TVÅ SOVRUM:
Lägenheten har även två mindre sovrum, utmärkta som barnrum, gästrum eller stora arbetsrum. De har både bra yta som gör det lätt att få plats med säng, skrivbord, förvaring och ännu mer.

BADRUM 1:
Helkaklat badrum med vita väggar och ljusgrått klinkergolv. Utrustningen består av wc, tvättställ, badrumsskåp samt dusch. Det finns också en praktisk avlastningsbänk under vilken tvättmaskinen och torktumlaren finner sin naturliga plats samt förvaring i två vita väggskåp.

BADRUM 2:
Ytterligare ett badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv. Utrustningen består av wc, tvättställ, spegel och en väl tilltagen duschplats. Här får familjen vardagslyxen att slippa trängas i ett badrum.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2006
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Det finns cykel/barnvagnsförråd, källarförråd samt en tvättstuga i husets källare. I grannhuset har bostadsrättsföreningen en fin gemensamhetslokal med kök, övernattningsrum för fyra vuxna, samt badrum med dusch, som går att hyra för ca 300 kr per dygn. Föreningen har även ett extra förråd som kan hyras för den som önskar.

Uteplats/balkong

Från vardagsrummet når ni en fantastisk balkong om ca 7m² med utsikt över en vacker skogsmiljö. Balkongen är inglasad.

Bilplats

BRF Sjöviksparken äger och förfogar över 9 st. ytparkeringsplatser och 40 st. garageparkeringsplatser därav 6 laddplatser.

Endast en parkeringsplats per lägenhet gäller.
Parkeringsplatserna uthyres av föreningen (via FASTUM) till en kostnad av:

Ytparkeringsplats - fn. 600:-/mån.
Garageparkeringsplats - fn. 1 000:-/mån.
Laddplats fn.- 1500:- inklusive el.
För gäster finns även en avgiftsbelagd parkeringsplats precis invid Hildebergsvägen.

TV- och Bredband

TV
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften. För utbud och aktuella priser, se: www.comhem.se.
Bredband
Bredband 100/10 Mbit/s via ComHem. Ingår i avgiften.

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
200 kr
Summa
600 kr /mån

Föreningen

Namn
Brf Sjöviksparken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769611-8665
Andel i föreningen
1.276%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
84 st
Pantsättningsavgift
483 kr
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Kv Årstaberg 3 i Stockholms kommun, som består av tre flerbostadshus belägna på Hildebergsvägen 8, 10 och 12.
Totalt inryms 84 lägenheter med storlekarna 1-4 rum (52,5 – 95,0 m2) fördelat på en total boarea om ca. 6 224 m2. Husen är uppförda av JM och stod färdiga 2006.
Avgiferna sänktes med 4 % den 1 april 2018. I nuläget planeras inga avgiftsförändringar.
Styrelsen följer underhållsplanen, fasadrenovering pågår just nu.
Övrigt om bostaden
6 500 000 kr Accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 922
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Boarea:
90.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
5 449 kr/mån. Värme, vatten, kabel-TV och bredband är inkluderat i avgiften.
Våningsplan:
Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070-776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.