08-644 90 44

Södermalm

Visa alla bilder

Folkungagatan 158, 2tr

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
56 kvm
Avgift:
3 905 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

5 395 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Babil Yilmaz
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Plats för återhämtning
Granne med skogsdunge och kulturhus
Kulturhusen på Åsöberget
Vitabergsparken - Sofiakyrkan
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Med sitt unika läge i huset bjuder bostaden, från ett högt läge, på en tjusig utsikt över Stockholms inlopp med Djurgården och Skansen i bakgrunden. I söderläge har vi ett härligt uterum med utgång från vardagsrummet och direktaccess till lummig innergård med sol från morgon till kväll. Delvis öppet mellan kök och vardagsrum, genomgående planlösning och generösa fönsterpartier bidrar till ett fint ljusflöde och en härlig känsla av rymd. Bostaden har bra utvecklingspotential med möjlighet att bygga om till en 3'a för den som så önskar.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. För förvaring finns en rymlig klädkammare. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess rymd.

Vardagsrum:
Stort vardagsrum med en härlig atmosfär som förstärks av rummets generösa fönsterytor och fina utsikt. I rummet får man på ett naturligt sätt plats för både soffgrupp och matsalsbord. Utgång till bostadens rymliga uteplats som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Kök:
Välplanerat kök med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spisfläkt, spishäll och varmluftsugn. Köket har goda arbetsytor samt gott om förvaring i över- och underskåp.

Sovrum:
Sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Från sovrummet har man en storslagen utsikt över Stockholms inlopp med Djurgården och Skansen i bakgrunden.

Badrum:
Rymligt badrum, smakfullt renoverat med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Inredningen består av wc, dusch och tvättställ med tillhörande underskåp.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.

Byggnad

Byggnadsår:
1991
Övriga byggnader:
Bastu - Tvättstuga utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt två manglar - Barnvagnsrum finns i entréplan - Cykelrum finns i entréplan - Hobbyrum där det finns snickarbänk och även utrustning för styrketräning - Miljöstugan: Föreningen har en miljöstuga där medlemmarna har möjlighet att sopsortera. Ett grovsoprum finns i porten bredvid.

Bilplats

Föreningen har 9 garageplatser. Garageplatserna kostar mellan 1000-1200 kr/mån beroende på storlek och det är idag separat kö.

I området finns det bra parkeringsmöjligheter på gatan och som folkbokförd i stadsdelen kan man erhålla tillstånd för boendeparkering. För mer information ring Trafikkontoret på telefon 08-508 263 00 eller besök deras hemsida på www.stockholm.se/boendep

TV- och Bredband

Bredband
Fiber- abonnemang tecknas separat.

Energideklaration

Status:
Utförd
Prestanda:
155 kWh/m2 år

Föreningen

Namn
Brf Utkiken 20
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769604-4978
Andel i föreningen
2.3499%
Övrigt om bostaden
5 395 000 kr eller högstbjudande
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 11
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Boarea:
56 kvm. Areauppgifter enligt mätning. Lägenheten är registrerad som 54kvm, men uppmätning visar 56kvm + 5kvm uterum. Mätbevis finns.
Månadsavgift:
3 905 kr/mån. inkl värme och vatten
Våningsplan:
2 av 5. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Babil Yilmaz
076-034 88 66

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.