08-644 90 44

Rubanksgränd 4, Accepterat pris. Högst upp i huset!

Fantastisk bostad med balkong i fritt läge med underbar grön utsikt!

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
49 kvm
Avgift:
3 701 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

2 995 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

***Accepterat pris*** Ring mäklare för visning!

Välkommen till en bostad som präglas av öppen planlösning, ljusa ytskikt och gedigna materialval som tillsammans ger en klassiskt modern lägenhet. Här bor man i en bostad där vardagsrummet har fönster i två väderstreck och gott om plats för större soffgrupp samt utgång till balkongen i bästa läge med fantastisk grön utsikt. Köket passar den kräsne då det har bra maskinell utrustning med bland annat spishäll och varmluftsugn. Generös matplats med plats för 6-8 middagsgäster gör att du får en bostad med plats för umgänge med familj och vänner. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat i moderna kulörer.
Varmt välkomna på visning!

Hall:
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av skjutdörrs-garderober. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess luftiga karaktär och snygga ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Infällda spotlights finner man som belysning för ett härligt ljus.

Vardagsrum:
Rymligt och generöst sällskapsrum med vitt målade väggar och parkettgolv som tillsammans med fönster i två väderstreck gör rummet extra ljust. Rummets öppna planlösning med köket gör det flexibelt och gott om plats för
både familj och vänner. Sällskapsrummet är lättmöblerat med plats för större soffgrupp, annat möblemang och hyllor. Utgång till bostadens stora balkong.

Balkong:
Stor balkong som tack vare inglasningen känns som ett extra rum. Här finns gott om plats för stor balkongmöbel samt växter, perfekt att avnjuta härliga sociala umgängen.

Kök:
Välplanerat kök med gott om förvarings- och avställningsytor. Köksutrustningen består av rostfri kyl/frys, rostfri diskmaskin, micro, spishäll med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Snygg ljus mosaik ovanför snygga bänkytor. Köket har matplats för ca 6-8 personer och en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum

Sovrum:
Rofyllt och rymligt sovrum för en god sömn, här får man plats med en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Förvaringen finner man i garderoberna där det finns gott om plats. Vackert ljusinsläpp tack vare det vackra fönstret.

Badrum:
Rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av tvättmaskin, torktumlare, dusch med duschdörrar i frostat glas, tvättställ, vägghängd toalett, samt en spegel.


Föreningen:
Brf Majroskogen ligger på Rubanksgränd i Gubbängen. Föreningen består av tre fyravåningshus och totalt 45 lägenheter. Alla lägenheter har stora balkonger (ca 8 m2) eller uteplats. Flera boende har glasat in sina balkonger. I Brf Majroskogen finns 2:or, 3:or och 4:or. Lägenheterna är ljusa och välplanerade.bild_start
Alldeles runt knuten ligger skogen och stan cirka 15 minuter bort med tunnelbana och Farsta centrum endast några minuter.
I Brf Majroskogen bor människor i alla åldrar, vilket bidrar till den trevliga boendemiljön.

Allmänt om området:
Gubbängen ligger knappt 9 km söder om Stockholm city och härifrån är det nära till det mesta. I charmiga Gubbängen bor man lugnt men ändå centralt med en småstadskänsla och med naturen in på knuten. Här finner du bland annat apotek, restauranger och små mysiga butiker samt hantverkare inom de flesta områden. Gubbängen ligger mycket naturskönt med grönområden runt sig i alla väderstreck. För den som vill njuta av naturen med promenader eller svampplockning finns bland annat populära Svedmyraskogen inom bekvämt gångavstånd.

Gubbängsskolan är en grundskola för cirka 700 elever i årskurserna 1-9 samt förskoleklasser. Förutom Gubbängsskolan finns också en friskola, Internationella Engelska Skolan, med undervisning för årskurserna 4-9. Det finns flera förskolor, både kommunala (Ängen, Gläntan och Lövlund) och privata (föräldrakooperativet Tallgubben).

Alldeles vid gränsen mot Högdalens industriområde ligger Gubbängens IP med flera fotbollsplaner, en 11-manna konstgräns, en 11-manna och en 7-manna grusplan. Runt fotbollsplanen finns en speedwaybana där Hammarby Speedway kör sina hemmamatcher. Om vintern spolas en bandyplan (cirka 10 000 kvm) över grusplanen, som är öppen även för allmänheten. Här ligger även Farsta Tennisklubb med 6 stycken filtbanor, omklädningsrum med bastu, konferensrum, tennisshop och cafeteria.

På Gubbängsfältet finns det en konstgräsplan och sommartid finns flera fotbollsmål. Eken Cup, en årlig handbollsturnering, anordnas på Gubbängsfältet. På fältets östra sida ligger Gubbängens gamla IP med en fotbollsplan med konstgräs, ny belysning och en 100 m löparbana.

Nordväst om Gubbängen ligger Majroskogen. Skogen består av många dammar och vattendrag samt kärrområden. Här finns både barr och lövträd.

Kommunikationer:
Kommunikationerna är mycket goda med T-banestation Gubbängen inom några minuters promenad från lägenheten samt flertalet bussar inom bekvämt gångavstånd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2006
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Tvättstuga: Tvättstugan är belägen i entréplan på Rubanksgränd 3. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Cykelrum: Cykelförråd finns till varje hus. Rubanksgränd 4 och 6 har separat cykelrum i huset. Det finns även cykelställ utanför entréerna. Förråd: Samtliga lägenheter har tillgång till lägenhetsförråd på vinden. (Stort förråd ca 15m²).

Bilplats

I föreningen finns det 33 stycken parkeringsplatser. Till dessa finns en separat kö som sköts av föreningens ekonomiska förvaltare.

TV- och Bredband

TV
IP-tv via ownit
Bredband
Ownit 1000/1000 ingår i avgiften

Energideklaration

Status:
Utförd (2021-01-26)
Primärtal:
114 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
Brf Majroskogen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769614-1675
Andel i föreningen
1.7298%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Allmänt om föreningen
Brf Majroskogen består idag av 45 lägenheter med bostadsrätt fördelade på tre huskroppar med adresserna Rubanksgränd 3, 4 och 6. Föreningen förfogar även över 33 parkeringsplatser. Total bostadsyta är 3 003 kvm.

2 995 000 kr Accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1586
Antal rum:
2 rum, varav sovrum.
Boarea:
49 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Månadsavgift:
3 701 kr/mån. Inkl: VA värme, kabel-tv från ownit samt bredband 1000/1000 från ownit.
Våningsplan:
4 av 4. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.