08-644 90 44

Telefonplan

Visa alla bilder
Snart
till salu

Mobilgatan 11

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
85 kvm
Avgift:
4 624 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

I ett fantastisk läge hittar ni denna härliga 3:a (som enkelt går att göra om till en 4:a) med stor södervänd uteplats om 32 kvm med himmelen som tak. Lägenheten erbjuder rymliga sovrum, stilfullt badrum med badkar, öppen planlösning med stora sociala ytor och en uteplats som badar i sol. Här bor du bekvämt med goda förvaringsmöjligheter tack vare en generös biarea på 10 kvm, som utgörs av en stor klädkammare samt ett förråd, i en bostad med en totalyta om 95 kvm. Bostaden ligger i ett attraktivt och barnvänligt läge vid populära Telefonplan.

Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder rejäla fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Genomgående hög standard med fina ekgolv och ljusa väggar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten sin fina luftiga karaktär och bjuder in till socialt umgänge. Den insynsskyddade uteplatsen blir en förlängning av de sociala ytorna där man gärna dukar upp för både fest och vardag. Inte nog med det så finns nyrenoverade grönområdet Teaterparken endast ett stenkast ifrån lägenhetens uteplats och föreningens trivsamma innergård.

Ett stilrent och modernt fulltutrustat kök från Marbodal med gott om förvaring, fina materialval samt mycket bra arbetsytor. Köket är utrustat med miljökvarn och alla vitvaror är snyggt integrerade. Invid köket finns det gott om utrymme för matplats för stora sällskap. En smakfull tapet från Svenskt Tenn pryder ena väggen och avgränsar denna del i den öppna planlösningen. I detta utrymme går det med enkla medel att dela av till ett extra sovrum om så önskas.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet och matplatsen kommer man direkt ut till uteplatsen som ligger precis bredvid ett lummigt grönområde. Under sommartid blir den stora uteplatsen som ett extra rum. Här har man möjligheten att grilla och duka upp för större sällskap eller bara njuta av solen i en loungedel.

Lägenheten har två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare en praktiskt skjutdörrsgarderob. Här finns också en vacker platsbyggd sänggavel som ger rummet en ombonad känsla. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Även detta rum är utrustat med en praktiskt skjutdörrsgarderob.

En välkomnade hall med mycket goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Vidare in i hallen når ni en stor klädkammare som rymmer gott om plats för diverse förvaring. Stilrent och rymligt badrum med blankt vitt kakel på väggar samt grått klinker på golvet. Badkar, handfat med kommod och matchande spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk med rymlig förvaring ovanför.


Brf Grafikern ligger i nya LM-staden vid Telefonplan omgiven med bland annat tunnelbana, mataffärer, apotek, blomsterhandel och populära restauranger. Här har du närhet både till natur, fina klippbad, kultur samt ett brett utbud av restauranger. I nyrenoverade amfiteatern som ligger granne med föreningen spelas parkteater om sommaren och i närliggande Midsommarkransen finns den fina Svandammsparken med plaskdamm. Gott om möjligheter för träningsaktiviteter med närhet till Klättercenter, gymkedjor samt nybyggda utegym. Det finns ett stort utbud av förskolor och skolor och närheten till Stockholms innerstad gör Telefonplan till det perfekta läget för de flesta!


Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2014
Övrigt om byggnaden:
BRF Grafikern är en mycket välskött förening som gjort extra amorteringar under åren. Föreningen satsar mycket på energianvändning och klimatpåverkan och har ett utvecklat hållbarhetsarbete. Senaste åren har en solcellsanläggning installerats på taken och man har installerat och förberett för laddstoplar på samtliga platser i garaget. Föreningen installerade ett nytt passersystem 2022 med automatiska dörröppnare för entréportarna och alla lägenheter har säkerhetsdörrar. Föreningen har barnvagnsrum, cykelförråd, återvinningsrum, styrelserum samt garage. Mellan de två husen finns en innergård som bjuder in till lek för barnen och umgänge grannar emellan. Här finns genomtänkta planteringar, bärbuskar, gräsmatta och sandlåda med leksaksförvaring.
Övriga byggnader:
Dörröppnare på entréplan, Barnvagnsförråd, Cykelförråd, Styrelserum, Återvinningsrum

Uteplats/balkong

32kvm, Söderläge, Stenlagd uteplats, Angränsar till föreningens avskilda innegård

Bilplats

35 platser och 1 MC-plats. En garageplats kostar 900 kr /mån. Vill man ha en laddplats kostar det 180 kr extra + förbrukning av el. Det är förberett för laddstolpar till varje plats.

TV- och Bredband

TV
Telia
Bredband
Bredband/TV: 220 kr/mån. Föreningen har ett avtal med Telia (1000/1000 Mbit) om bredband i lägenheterna. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar TV, telefoni och Internetanslutning.

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
230 kr
Övrigt
250 kr
Summa
830 kr /mån

Driftkostnaderna är uppskattade.

Föreningen

Namn
BRF Grafikern
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-8298
Andel i föreningen
2.1201%
Antal lägenheter
48 st
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 11102
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Boarea:
85 kvm.
Månadsavgift:
4 624 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten
Våningsplan:
1 Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
070-841 99 68

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.