08-644 90 44

Hökmossen

Visa alla bilder
Snart
till salu

Hökmossevägen 40

Välkommen till denna charmiga och välplanerade bostad. Lägenheten disponeras som tre rum och kök i en kvadratsmart lösning.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
51 kvm
Avgift:
3 417 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

2 695 000 kr Pris/bud

Ansvarig mäklare
Izla Sharro
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna charmiga och välplanerade bostad. Lägenheten disponeras som två rum och kök i en kvadratsmart lösning. Det avskilda köket präglas av originaldetaljer och ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Detta i kombination med ett härligt ljusinsläpp från bostadens härliga fönsterparti som man finner i två väderstreck.

Här bor du i ett trivsamt boende med närhet till både natur och promenadstråk samt service och kommunikationer.

Hall: Välkomnade hal med en smart lösning för upphängning av jackor och diverse klädesplagg.

Kök: Funktionellt kök med gott om förvaring i vita köksskåp och kombinerat vitt kakel ovan arbetsytorna i ljust trä. Köket är utrustat med en gasspis, spisfläkt och kyl/frys

Sovrum: Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng samt höga garderober med plats för alla säsongers kläder.

Sovrum 2: Ett mindre sovrum med plats för en enkelsäng. Kan användas som kontor eller barnrum.

Vardagsrum: Stilrent vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt matplats för upp till sex personer, det stora fönsterpartiet i vardagsrummet välkomnar härligt naturligt ljus i bostaden. Detta är en perfekt plats att koppla av på.

Badrum: Fräsch badrum med helkaklade väggar och vitt kakel. Badrummets utrustning består av WC, handfat, spegel och dusch samt en handdukstork.

OMRÅDE
Vid Telefonplan finner du dessutom livsmedelsbutik, restauranger, bibliotek, gym och klättercenter. Nära finns även Västberga handelsplats med Coop Forum, systembolag, apotek med mera. Önskas större utbud ligger Kungens Kurva dryga tio minuters bilfärd bort med IKEA och Skärholmen Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker.
På promenadavstånd nås Mellanbergsparken med bouleplan och lekpark.

Här bjuds ni in till bollek, picknick och solbad. I parken finns även Hägerstensbadet som erbjuder utebad på somrarna. En bit bort ligger Hägerstensåsens bollplan, perfekt för den fotbollsintresserade.

I området finns flera mysiga caféer, konditorier, restauranger och livsmedelsaffärer. Vid Telefonplan finns Konstfack samt restaurangen och det populära utestället "Landet" eller varför inte Midsommarkransens mysiga kvarterskrog "Tre vänner". I området finns även Sats, Muffinsfabriken och "kultiga" biografen Tellus. På bekvämt gångavstånd finns vackra natur- och strövområden längs med Vintervikens och Mälarens vatten. Kort reseavstånd till växande Liljeholmstorget med shoppingcenter, tvärbana och flygbuss.

För dig som gillar natur- och friluftsliv finns här många möjligheter. Gångavstånd till naturområden såsom Mälaren, Vinterviken och Mörtviken. Omgivande natur ger möjlighet till aktiviteter under alla årstider såsom bad, båtliv, skridsko- och skidåkning mm.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1944
Ventilation:
Självdrag
Övrigt om byggnaden:
I dagsläget finns 32 stycken bostadslägenheter varav en upplåts som hyresrätt. Resterande 31 lägenheter är bostadsrätter. Den totala bostadsarean är 1381 kvadratmeter men det finns även fem lokaler som upplåts som hyresrätt.

Föreningen har på ena bakgården tolv parkeringsplatser där det är möjligt att hyra en parkeringsplats. På bakgården finns också en uteplats med grill som är till för föreningens medlemmar.
Övriga byggnader:
Tvättstuga är belägen vid port nummer 40. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.
Renoveringar:
År 2006-2007 genomgick fastigheterna en omfattande renovering där bland annat fasaden putsades, målades och förstärktes. El och samtliga stommar byttes, nya fönster installerades och nya toaletter, handfat och blandare till dusch i badrum byttes ut.

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
250 kr
Summa
550 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-11-17)
Energiklass:
D

Föreningen

Namn
Brf Hoppet 42
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769614-3317
Andel i föreningen
3.69%
2 695 000 kr Pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr lgh 1101
Antal rum:
3 rum, varav sovrum.
Boarea:
51 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening
Månadsavgift:
3 417 kr/mån.
Våningsplan:
1 av 3. Hiss finns ej.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Izla Sharro
070-841 99 68

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.