08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Oskarslundsbacken 1, 7tr

Högst upp i huset med fri vy, öppen planlösning och stor balkong med sol från tidig eftermiddag till sen kväll.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
49 kvm
Avgift:
2 960 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Tis 21 September kl 17:00 - 17:45
På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.
Sön 26 September kl 14:15 - 15:00
På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.

4 150 000 kr /bud

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
KV Oskarslund 1
Kaninparken precis invid
Populära Sjövikstorget.
Njut av badbrygga och båtliv
Vy från Södermalm.
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Sjövikstorget
Primo
Blomsterdalen
Blomsterdalen.
Liljeholmstorget.
Äventyrsparken.
Äventyrsparken.
Föreningens trevliga innergård.
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna mycket välplanerade 2:a med fina materialval samt stor balkong. Bygglov för inglasning av balkong finns.
En mycket trivsam, ljus och insynsskyddad lägenhet med rymlig och öppen planlösning.
Lägenhetens kök är modernt och går i ljusgrått. Ett stilfullt och fullt utrustat kök med fin maskinpark, mycket bra förvaring samt bra arbetsytor. Köket är utrustat med avfallskvarn. Ljus matplats i rymligt burspråk med stora fönsterpartier samt fin utsikt. Matplatsen rymmer utan problem 6-8 personer.

Vardagsrummet är rymligt. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en social atmosfär. Där finns plats för en stor soffgrupp, bord och fåtöljer. Härifrån har ni access till den stora balkongen. Denna balkong vetter mot lugna Oskarslundsbacken samt Fredsborgsgatan och erbjuder sol från tidig eftermiddag till sen kväll.
Insynsskyddat och lugnt beläget sovrum med plats för dubbelsängen och förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob.
Badrummet är stort och placerad vid hallen. Ett snyggt och helkaklat badrum med, wc, dusch, kommod, samt tvättmaskin, skåp och arbetsbänk. Badrumsgolvet utrustat med komfortvärme.
Välkomnande och ljus hall, med plats för hatthylla och skoställ, samt förvaring i garderob.
Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, förskolor, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över till Tanto på Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 13 minuter.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls så har man Södermalm och Hornstull bara några minuters promenad bort. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden så finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus så finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

https://arstadalsskolan.stockholm.se/
https://sjoviksskolan.stockholm.se/om-skolan

KOMMUNIKATIONER
Området erbjuder utmärkta kommunikationer. Något kvarter bort ligger Tvärbanan Årstadal. Även flera bussar trafikerar Sjövikstorget och på endast någon minut med tvärbanan eller buss tar ni er till Liljeholmens C där Tunnelbanan och flertalet busslinjer ansluter. Med tunnelbanans röda linje från Liljeholmen tar du dig till T-centralen på endast 10 minuter. En station bort med tvärbanan ligger Årstaberg. Där går pendeltågets alla linjer mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Flygbussarna går från Liljeholmstorget till Arlanda. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje.

Öppen budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Köparens undersökningsplikt:
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
2019/2020
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Gemensam innergård med cykelförvaring, lekytor, planteringar och sittmöbler Lägenhetsförråd och barnvagns-/rullstolsförråd inom fastigheten. Cykelförråd I källarplan, entréplan samt på innergård. Soprum nås från gatan. Garage i två plan under huset. Postboxar I entré Gemensam tvättstuga är belägen i trapphus 9. 1 styrelserum/övernattningsrum. 6 st. lokaler finns i gatuplan för uthyrning med möjlighet för bistro-/restaurangverksamhet.

Uteplats

Stor och härlig balkong med högt läge samt utsikt över takåsar. Balkongen vetter i sydväst mot lugna Oskarslundsbacken samt Fredsborgsgatan. Här erbjuds sol från tidig eftermiddag till sen kväll.

Parkering

Det finns 153 st. platser i ett underliggande garage. Kostnaden för att hyra dessa är 1 700 kr/mån. Separat kösystem förekommer.

TV- och Bredband

TV
Telia Triple play. Kabel-TV, Internet och IP-telefoni levereras av Telia. En obligatorisk kostnad om 220 kr/mån tillkommer på angiven månadsavgift.
Bredband
Telia Triple play. Kabel-TV, Internet och IP-telefoni levereras av Telia. En obligatorisk kostnad om 220 kr/mån tillkommer på angiven månadsavgift.

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
200 kr
Summa
450 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtal:
97 kWh/m2 år
Energiklass:
D

Föreningen

Namn
Brf Sjöviksbacken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9916
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
229 st
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Allmänt om föreningen
Bostadshus innehållande sammanlagt 229 lägenheter på adresserna Oskarslundsbacken 1-13, Fredsborgsgatan 32-42, Sjöviksbacken 14-22.
Föreningen har 6.st lokaler uthyrda. Lokal 1-4 är för kontorsverksamhet. Lokal 5 är för bistro/café. Lokal 6 är för restaurangverksamhet.
4 150 000 kr /bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 31705
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Boarea:
49 kvm.
Månadsavgift:
2 960 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån avseende Telia Triple Play tillkommer på angiven månadsavgift. Varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
7 Lägenheten ligger högst upp i huset. . Hiss finns.

Visning

Tis 21 September kl 17:00 - 17:45
På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.
Sön 26 September kl 14:15 - 15:00
På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.