08-644 90 44

Södermalm

Visa alla bilder
Budgivning pågår
Snart
till salu

Ploggatan 2, Accepterat Pris

1:a med kvadratmeterna på rätt ställen! Stort allrum och separat kök med matplats. Intill Åsöbergets kulturhusområde. Möjlig 2:a.

Kort fakta

Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
36 kvm
Avgift:
2 231 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

3 300 000 kr accepterat pris

Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Alternativ planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

1:a med kvadratmeterna på rätt ställen! Bostaden har ett stort allrum med plats för många funktioner, sängplats, soffa och mer därtill. Här ryms allt man behöver. Till detta finns ett bra kök med matplats och ett helkaklat badrum med dusch. Två fönsterpartier vetter mot Ploggatan med djup nisch och vackra spanjolettlås. Bostaden är neutralt målad i vitt och har ljusa golv, delvis trägolv.

Här bor du i ett område med charmig småstadskänsla och många intryck. Alldeles intill porten ligger Åsöbergets bevarade kulturhusområde med röda stugor som andas en annan tidsålder. Åt motsatt håll finner vi kolonistugeområdet i Vita Bergens kant och härliga gröna ytor att slå sig ner på. Många alternativ för en middag på stan finns på kringliggande gator. En härlig boendemiljö att välkomnas hem till!

Hall:
När du kommer in i den rymliga hallen möts du av ljuset som strömmar in från allrum och kök. Direkt fås en överblick som bjuder in till mer att upptäcka. Plats finns att möblera med garderober, eller kanske en mysig hemarbetsplats? Vitmålade väggar och trägolv. Ingång till badrum på vänster sida.

Allrum:
Allrummet - rummet med plats för de många funktionerna. Den generösa ytan gör att både soffan och den större sängmöbeln ryms utan problem. Dessutom finns plats för en hel del annat, förvaring, arbetsplats, tv-bänk mm. Rummets form gör det enkelt att gränsa av "rum i rummet" utan att det känns trångt. Fönsterpartiet med gammaldags spanjolettlås vetter mot Ploggatan. Takhöjden är generös och färgsättningen neutral, med vita väggar och vackert trägolv.

Kök:
Köket är stort med plats för matbord invid fönster mot Ploggatan. Spanjolettlås även här. Skåpinredningen går i vitt med släta luckor och mörkt kakel som bryter av. Gott om förvaringsutrymme i många skåp och lådor underlättar vardagen. Den maskinella utrustningen består av elspis med kokplattor och ugn, fläkt, liten diskmaskin samt en kombinerad kyl och frys. Vitmålade väggar och ljust golv av laminat?

Badrum:
Badrummet är helkaklat i vitt med grått klinkergolv. Utrustningen består av wc, tvättställ i kommod, spegel, handdukstork och en duschplats.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1931
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden:
Brf Oljan 10 förvärvade fastigheten år 2000 och består av 61 bostadsrätter. Föreningen är äkta och äger marken. Delat ägande mellan förälder och barn accepteras med minsta ägarandel 10%.

Område med härlig småstadskänsla runt Åsöberget med röda stugor och kvarter som andas en annan tidsålder. Fastigheten ligger i hörnet Ploggatan/Åsögatan, alldeles intill det charmiga kulturhusområdet med röda trähus.

Busskommunikationer finns för vidare resa på gator i området. Ny tunnelbanestation planeras i framtiden med uppgång i Stigbergsparken.

Krogtätt med flera populära uteställen finna att välja mellan. Ett glas vitt avnjuts förslagsvis på prisbelönta vinbaren Folii på Erstagatan. Vill man även har något gott i magen flera fina alternativ, tex Ai Ramen (på Erstagatan), Lokes Bar (på Bondegatan) och Nook på Åsögatan.

Här bor du nära till Vitabergsparkens härliga sluttningar. Fantastisk utsikt finns inom promenadavstånd från Fåfängan samt Fjällgatan på andra sidan av Folkungagatan. Detta är ett attraktivt område som växer allt närmare SoFo distriktet med ett stort antal caféer/restauranger i närområdet.
Övriga byggnader:
Det finns 2 tvättstugor, cykelrum samt soprum för hushållssopor och matavfall. Det finns också förråd till lägenheterna. Föreningen har en fin och lummig innergård.
Renoveringar:
Utförda renoveringar:
Nya stammar för vatten/avlopp samt delar av elsystem under renovering 1986-1987
Godkänd OVK 2017
Installation av ny undercentral 2018
Total renovering av fasad, fönster och kungsbalkonger 2018
Stamspoling 2020
Takrenovering/målning 2021

Inga större planerade renoveringar.

TV- och Bredband

TV
Comhem
Bredband
Fiber Ownit

Energideklaration

Status:
Utförd (2015-04-16)
Prestanda:
133 kWh/m2 år
Energiklass:
E

Föreningen

Namn
Brf Oljan 10
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769603-4615
Andel i föreningen
1.236%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
61 st
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Gemensamma utrymmen
Det finns tvättstuga och källarförråd.
3 300 000 kr accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 15
Antal rum:
1 rum och kök
Boarea:
36 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
2 231 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Våningsplan:
2 Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Makis Batsoulis
070-147 24 27

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.