08-644 90 44

Årstaberg/Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Årstaskogs väg 7A

Påkostad 4:a med ca 15 kvm balkong mot gård i nyproducerad fastighet. Öppen planlösning, två badrum, tre stora sovrum samt uthyrningsdel.

Kort fakta

Antal rum:
4 rum och kök
Boarea:
110 kvm
Avgift:
5 606 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

7 700 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Planlösning
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 4:a med balkong om ca 15 kvm mot gård i nyproducerad fastighet. Lägenheten har gavelläge med fönster i tre väderstreck samt exklusiva materialval i kök och badrum. Tillval om totalt 138.000 kr är gjorda för att få detta hem att stå ut från mängden. Observera att bostaden är under produktion och säljs på ritning.

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall
Bostaden har två ingångar vilket gör den lämplig som generationsboende, alternativt för den som önskar en uthyrningsdel. Redan när du kliver in genom dörren möts du av en ekparkett från Kährs samt målade väggar i grått.

Kök
Påkostat kök från Vedum med skogsgröna luckor och arbetsbänk av komposit-sten. Här finns gott om förvaring bakom alla köksluckor samt ett skafferiskåp, dimmer för bättre arbetsbelysning, grått stänkskydd av kakel och underlimmad diskho i mässing. I köket ryms en ordentlig matplats vid ett stort fönsterparti med låg bröstning. Kökets vitvaror består av integrerad diskmaskin, rostfri kyl, rostfri frys, varmluftsugn samt induktionshäll, samtliga från Electrolux. Läcker fläkt från Pandora Green Flow dold bakom skåplucka.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot köket och tillsammans bilder de en trivsam social yta och ljus från två väderstreck. Vardagsrummet rymmer en större soffgrupp. Från vardagsrummet når man bostadens balkong.

Balkong 1
Stor balkong om ca 15 kvm mot föreningens gård. Här ryms både matbord, sittgrupp och växter.

Badrum
Badrummet är inrett med stora kakel plattor i mellangrått samt vit hexagon-klinker med golvvärme på golv. Här är det utrustat med spotlights i tak, tvättställ, kommod, wc, dusch med frostat glas i duschvägg, spegelskåp samt en praktisk tvätt-del med tvättmaskin och torktumlare

Sovrum 1
Bostadens största sovrum, master-bedroom, om ca 14 kvm har både fönster och utgång till balkongen. Detta rum kan delas av till två mindre sovrum (för den som önskar en femma).

Sovrum 2
Bostadens näst största sovrum är om ca 13 kvm och detta rum har insynfritt läge mot Årsta. Även i detta rum ryms en dubbelsäng.


Sovrum 3/uthyrningsdel
Bostadens tredje sovrum är ca 11 kvm och rymmer säng och skrivbord. I detta rum är det förberett för pentry för den den som önskar en uthyrningsdel. Man har även isolerat extra mellan detta rum och intilliggande rum. En rymlig klädkammare nås från detta rum.

Badrum 2
Badrummet är inrett med stora vita kakel plattor samt klinker i marmorimitation. Här är det utrustat med tvättställ, kommod, wc, dusch och spegelskåp.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
2021
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Bilplats

Garage finns med 67 platser, varav 15 av dem är till el-bilar. Carport finns på gård med 2 st platser. Separat kö.

TV- och Bredband

TV
Basutbud och TV-box ingår i månadsavgiften.
Bredband
Fiber, öppet nät IP-only, man kan välja mellan ca 30 leverantörer. Som medlem har man gratis internet de 6 första månaderna, hastigheten 250/100 Mbit.

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Försäkring
250 kr
Summa
800 kr /mån

Föreningen

Namn
BRF Vélo 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-8782
Andel i föreningen
0.8914%
7 700 000 kr Accepterat pris
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 13-1101
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Boarea:
110 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Månadsavgift:
5 606 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån tillkommer för bredband och kabel-tv (basutbud). Varmvatten debiteras enligt förbrukning.
Våningsplan:
1 av 7. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.