08-644 90 44

Gubbängen/Enskede

Visa alla bilder
Snart
till salu

Getfotsvägen 11, 3 tr

Välplanerad ljus hörnlägenhet och högt läge. Stor inglasad balkong i S/V. Lugnt trivsamt område med grönska. Stabil Brf. Nära T-bana.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
63.5 kvm
Avgift:
3 397 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

3 600 000 kr Accepterat pris/bud

Ansvarig mäklare
Lars Dolk
Fantastiskt ljus från fyra stora fönsterpartier
Soligt högt läge i S/V - numer inglasad balkong
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Här trivs man oavsett årstid!
Rummet inåt köket
Plats för stort köksbord både till vardag och fest
Stilrent kök - bra arbetsytor
Ljusa färger och härlig känsla
Praktisk hall sett både inåt och utåt
Badrum med hotellkänsla - egen tvättmaskin samt tumlare
Rymligt sovrum och extra garderob
Bra förvaring med skjutdörrar ändå upp till tak
Planritning
Byggnad och balkong - numer inglasad
3-4 minuters promenad till T-banan
Gubbängens centrum och T-bana
Apotek, matbutik, restauranger och annan närservice
Italienaren i Gubbängen
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

OBS - Accepterat pris! Välplanerad 2:a om 63,5 kvm beläget högt upp i huset med inglasad balkong inredd som uterum om ca 8 kvm. Öppen och lättmöblerad planlösning med goda ljusinsläpp från flera stora fönster i gavel, plats för större matbord och soffgrupp.

Köket är komplett utrustat och håller en hög standard, helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin, torktumlare handfat med kommod och badrumsskåp från Vedum. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och större garderober vilka står monterade. I hallen finns en rejäl garderobsvägg med skjutdörrar och ett komplett ELFA-system vilket bidrar till praktiskt förvaring.

Föreningen är välskött med en god ekonomi, egna P-platser med laddstolpe för elbil och en fin innergård intill skogen. 300-meter till tunnelbanan, knappa 40-meter till naturreservat.

HALL
Välkomnande hall med en platsbyggd hatthylla för ytterkläderna och även mycket generösa förvaringsmöjligheter i den stora garderoben med tre skjutdörrar och komplett ELFA-system. Till höger ligger ett förråd. Hallen fick en uppfräschning med ny vit färg 2017 och har ett fint ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten.

KÖK
Köket är ljust och komplett utrustat, utformat i en tidlös stil. Vita släta köksluckor samspelar med en vacker och levande designbetong från 2017. Bänkskivan i ek lyses upp av dimbara downlights under skåpen. Här ges gott om förvaringsmöjligheter samt bra arbets- och avställningsytor. Köket är utrustat med hällspis, inbyggd ugn och ångugn, köksfläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin. All utrustning är från Miele. Invid de stora fönsterna kan en stor matgrupp med plats för 6-10 personer placeras. Vita väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM
Det luftiga och härliga vardagsrummet förenas med köket i en öppen planlösning. Den generösa ytan passar för både sociala tillställningar och avkopplande kvällar hemmavid. Rummet får naturliga ljusinsläpp via stora fönster i två väderstreck.

BALKONG
Om våren och sommaren fungerar den rymliga balkongen som en förlängning av vardagsrummet; en perfekt plats för avkoppling och harmoni. Balkongen ligger i snett västläge och erbjuder sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Balkongen har även inbyggda spotlights i taket och två eluttag. Balkongen glasades in sommaren 2020 med vikbara glaspartier vilket gör det möjligt att öppna upp. Balkongen är numera inrett som ett uterum om ca 8 kvm.

SOVRUM
Sovrummet målades i en harmonisk ljusgrå kulör i 2017. Här finns plats för en generös dubbelsäng och även byråer om man önskar. Ingår går även en rejäl PAX-garderob vilken är komplett utrustad. Ekparkett.

BADRUM
Stort och fräscht badrum med grått/mörkgrönt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med ett badkar, wc, tvättställ med kommod, badrumsskåp med spegeldörrar och handdukstork. En bänkskiva i ek fungerar som en bra arbetsyta ovanför tvättmaskin och torktumlare från Miele.

OMRÅDET
Trevligt bostadsområde med inslag av grönska och närhet till centrala Stockholm och bra kommunikationer. I kvarteret är det huvudsakligen äldre låga flerfamiljshus i funkisstil och i nära anslutning finns Tallkrogens idylliska villakvarter. Gott om träd och grönska utmed gatan och angränsande Rudbanksparken och lekplats. Endast 40 meter bort börjar Majroskogen där det finns sköna promenad/joggingstigar. Flera idrottshallar och bollplaner vid Gubbängens IP samt Gubbängsfältet samt även en nybyggd ishall. Cykelavstånd till flera naturområden samt badplatser vid Magelungen och Drevviken.

NÄRSERVICE OCH SKOLOR
Vid Gubbängens centrum finns matbutik, apotek, flera restauranger, bageri, blomsterbutik, gym, bibliotek och annan service. Vid T-baneuppgången närmast lägenheten finns en jourlivsbutik. Om du vill shoppa finns Farsta Centrum endast två t-banestationer bort och har ett rikt utbud med över 100 olika butiker i alla inriktningar! Det finns gott om förskolor, närmaste ca 200 meter bort samt två grundskolor i Gubbängen.

KOMMUNIKATIONER
Goda kommunikationer. T-bana Gubbängen (grön linje) ett inom ett par minuters gångavstånd. Busshållplats för närbuss endast 75 meter bort. Dessutom flera busslinjer vid T-banestationen inkl nattbuss. Anslutning till pendeltåg vid Farsta strand samt tvärbanan vid Gullmarsplan.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2008-2009
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden:
Brf Lusthuset i Gubbängen bildades 2007 och upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen är en skattemässigt "äkta" bostadsrättsförening. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 468 m², varav 1 468 m² utgör lägenhetsyta.
Fastigheten är upplåten med tomträtt, omläggning sker 2027-2028.Förhållandevis låg tomträttsavgäld.

Årsavgiften sänktes med 8% from 2018-04-01.
Ekonomin är mycket god och föreningen planerar för en avgiftsfri månad framåt.

Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna genom Trygg-Hansa.
Övriga byggnader:
Barnvagnsrum samt cykelrum. Föreningen har en gemensam gårdsyta bl a bestående av gräsmatta mot mindre skogsdunge, möblerad med sittgrupp och grill.
Renoveringar:
Kommande/gjorda renoveringar:

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2013 och 2032.

Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. För att se avsättningens storlek, se årsredovisningen 2020.

Inga stora renoveringar är planerade.

Parkering

Föreningen har 13st parkeringsplatser varav 3 i carport. Det är i dagsläget en kortare kö. P-plats kostar 250:-/månad. Alla platser är utrustade med laddstolpar för den som har elbil/hybrid.

TV- och Bredband

TV
Fiber är ansluten till fastigheten. På Zitius.se och Zmarket.se kan du se vilka leverantörer och hastigheter du kan välja mellan och debiteras därefter. Fastigheten är också ansluten till Viasat.
Bredband
Fiber är ansluten till fastigheten. På Zitius.se och Zmarket.se kan du se vilka leverantörer och hastigheter du kan välja mellan och debiteras därefter. Fastigheten är också ansluten till Viasat. Nuvarande ägare betalar 169:-/månad för 100/100 Mbit/s genom Boxer.

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
250 kr
Summa
500 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2020-03-25)
Primärtal:
103 kWh/m2 år
Energiklass:
D

Föreningen

Namn
Brf Lusthuset i Gubbängen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769615-8893
Andel i föreningen
4.83922%
Andel av årsavgiften
4.65273%
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
18 st
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Övrigt om bostaden
3 600 000 kr Accepterat pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 00244
Antal rum:
2 rum, varav sovrum.
Boarea:
63.5 kvm. Areauppgifter enligt lägenhetsförteckning
Månadsavgift:
3 397 kr/mån. ingår värme, VA, tillgång till cykelförråd
Våningsplan:
3 av 4. Inga trappsteg från gatan på entréplan. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Lars Dolk
070-444 26 56

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.