08-644 90 44

Liljeholmen/Liljeholmskajen/Årstaberg

Visa alla bilder

Årsta skolgränd 6, 7 tr

Väldisponerad 3:a högt upp i huset med dubbla balkonger med perfekt solläge. Förening med två takterrasser!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
79 kvm
Avgift:
4 410 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning

5 795 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Kök
Sovrum
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Sovrum
Vardagsrum
Sovrum/kontor
Badrum
Badrum
Planlösning
Härliga takterrass med plats för umgänge att njuta av härliga sommardagar
Njutfull takterrass
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välplanerad 3:a med genomgående planlösning, högt läge i huset samt två solsäkra balkonger. Bostaden är under produktion och färdigställs februari 2022. Med små medel kan lägenheten byggas om till en 4:a.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme i dubbla garderober bakom skjutdörrar. På golvet ligger det ett ekparkettgolv, som följer en genom hela lägenheten.

Rakt fram ligger det stora badrummet med vitkaklade väggar samt ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Badrumsinredningen består av en dusch med glasvägg, wc, handfat, spegelskåp med ledbelysning samt handdukstork. Här finns en separat tvätt-avdelning med separat tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) samt en praktisk arbetsbänk ovanför. På väggen ovanför arbetsbänken finns två skåp.

Rymligt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot kök och plats för både soffgrupp och större matplats invid de stora fönsterpartierna med låg bröstning. I anslutning till vardagsrummet ligger en stor balkong (ca 9 kvm) med ett perfekt sydvästläge. Balkongen blir en härlig förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret.

Smakfullt kök i grått från Vedum med stilrena materialval. Här finns gott om förvaring bakom släta luckor med ledbelysning, underlimmad diskho och utmärkta arbetsytor. Kökets vitvaror består av integrerad diskmaskin, kyl, frys, varmluftsugn samt induktionshäll, samtliga från Electrolux. Läcker fläkt från Pandora Green Flow dold bakom skåplucka.

Generöst sovrum om 13 kvm som rymmer en dubbelsäng samt en garderobsvägg med skjutdörrar. Från sovrummet kommer man ut till bostadens andra balkong om ca 4 kvm. Balkongen vetter ut mot föreningens lugna gård och här kan man sitta och njuta av morgonkaffet i solen.

Det mindre sovrummet är om ca 8 kvm och har plats för säng och skrivbord. Detta rum lämpar sig även som arbetsrum och fönstret vetter även här mot gården.

Till lägenheten hör ett källarförråd.OMGIVNING
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, caféer, restauranger med uteserveringar, gym, kemtvätt och flera olika frisörer. Vill man känna storstadens puls så har man Södermalm och Hornstull bara några minuters promenad bort. Runt knuten finns Årstaskogen med härliga grönområden med promenadstråk och motionsspår. Önskar man utöka promenaden så finns trivsamma Gröndal och sjön Trekanten i närheten. Vill man träna inomhus så finns gymkedjorna SATS, Puls & Träning samt Gymmet representerade i området. Från Liljeholmskajen har man det mesta inom promenad- och cykelavstånd. Liljeholmsgallerian på Liljeholmstorget ligger bara några minuters promenad bort och är ett stort shoppingcenter med ca 90 butiker, systembolag, apotek, affärer och restauranger. Läs mer om gallerian på www.liljeholmstorget.se. Önskar man ett större utbud av butiker så ligger Skärholmens Centrum och Kungens Kurva med butiker såsom IKEA, Citygross och diverse annan dagligvaruhandel ca 10 minuter resväg bort med bil. Ett mycket barnvänligt område med flera lekplatser, parker och skolor. Både förskolor, grundskolor och gymnasium finns representerat i Liljeholmen. Förskolor finns det flertalet av på Liljeholmskajen och på Sjöviksbacken precis invid finner ni Årstadalskolan. På Sjövikshöjden finner ni även nybyggda grundskolan, Sjöviksskolan.

.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2021-2022
Ventilation:
FTX (från-och tilluftsvärmeväxlare).
Övrigt om byggnaden:
Föreningen består av totalt 172 lägenheter. Husen blir 8, 9 och 10 våningar höga för att ge ett maximalt inflöde av ljus och en härlig öppen vy över staden.

På taket finns det en stor gemensam terrass med utekök och grillplats - och underbar utsikt över Stockholms skyline.

Balkongen till lägenheten är förberedd med en krok i taket, om man vill hänga cykeln där.

Garage finns under huset för både bil och för cykel. Det finns även en bilpool. Praktisk avspolningsplats för leriga cyklar och hundar, och cykelverkstad i källaren om du vill laga en punka eller fixa barnens cyklar inför säsongen.

I kvarteret kommer det att finnas en restauranglokal som är belägen mot parken.

Bilderna avser fotografier av visningslägenhet och visar inte exakt planlösning eller inredning.

Tillträde slutet på februari 2022.
Uteplats

Dubbla balkonger, den ena om 9 kvm i sydväst, den andra om 4 kvm i nordost.

Parkering

I garaget finns 67 platser varav 15 platser med el-bilar med laddning. Priset för en plats kostar ca 1.500 kr/månad.

TV- och Bredband

TV
Basutbud och TV-box ingår i månadsavgiften.
Bredband
Fiber, öppet nät IP-only, man kan välja mellan ca 30 leverantörer. Som medlem har man gratis internet de 6 första månaderna, hastigheten 250/100 Mbit.

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
600 kr /mån

Hushållselen betalas av respektive lägenhetsinnehavare via faktura från föreningen. Man behöver inte teckna eget elavtal utan det sköter föreningen.

Föreningen

Namn
Brf Vélo 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-8782
Andel i föreningen
0.7012%
Antal lägenheter
172 st
Parkering
Garage finns med 67 platser, varav 15 av dem är till el-bilar. Carport finns på gård med 2 st platser.
Övrigt
Föreningen äger marken. Ett visst antal bostäder kan köpas av juridisk person enligt stadgarna. Det finns en kommersiell lokal om 137 kvm som hyrs ut till en kvarterskrog.
Övrigt om bostaden
5 795 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 21-1701
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Boarea:
79 kvm. Areauppgifter enligt ritning(ar)
Månadsavgift:
4 410 kr/mån. I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten samt bostadsrättstillägg.
Våningsplan:
7 av 9. Hiss finns.

Visning

Kontakta mäklaren för visning
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.