08-644 90 44

Liljeholmskajen

Visa alla bilder

Ekfatsgatan 6, 2tr

Genomgående och trivsam lägenhet med solig balkong i söder samt fin utsikt mot Årstaviken och Tanto. Mycket bra förvaring. Lediga garageplatser finns.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
77 kvm
Avgift:
4 236 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Tis 21 September kl 18:15 - 19:00
På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.
Sön 26 September kl 13:00 - 13:45
På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.

5 995 000 kr /bud

Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
Härlig vy mot den slutna innergården samt Årstaviken och Tanto
Solig balkong belägen i söder
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering
Balkongen vetter ut mot den lugna delen av Sjöviksvägen. Här erbjuds sol från förmiddag till kväll
Stort vardagsrum i öppen och social planlösning
Ljust och rymligt
Vardagsrum, kök och matplats
Här rymmer ni en ordentlig soffa, fåtölj, bord m.m.
Modern och fullt utrustat kök med gott om förvaring
I köket erbjuds bra arbetsytor och fin maskinpark
Matplats invid köket och stort fönsterparti
Köket och matplatsen
Rymlig matplats. Här ni med fördel duka ett långbord
Öppen och social planlösning
Rymlig hall med massor av förvaring i stor skjutdörrsgarderob
Mycket fräscht badrum med komfortvärme. Ett badrum man gärna spenderar tid i
Badrum med dusch, tvättavdelning, kommod, wc och komfortvärme.
Mysigt och rymligt barnrum mot lugn innergård.
Rymlig sovrum mot lugn innergård. Här erbjuds gott om förvaring i stor klädkammare
Fin utsikt från det största sovrummet
Stor klädkammare
Hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i mycket stor skjutdörrsgarderob
Mysig upplyst innergård.
Sluten innergård med gräsytor och sittgrupper
Föreningens nybyggda lokal med övernattningsmöjligheter.
Bastu, wc och dusch finns i föreningens lokal
Bastu, wc och dusch finns i föreningens lokal
Nu har det kommit ytterligare en badponton och denna ligger precis nedan
Härlig vattenkontakt
Flera mysiga restauranger längs promenaden vid vattnet
Årstabron som går över till Södermalm
Vy från kajkanten
Populära Sjövikstorget
Sjövikstorget
Njut av badbrygga och båtliv
Vy från Södermalm
Liljeholmskajen
Liljeholmskajen med vy mot Södermalm och Årstabron.
Den andra badpontonen
Vi kan din stadsdel
Vi hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Invid kajkanten och Mälarens vatten finner ni denna rymliga trea med stor balkong i söderläge. En mycket trivsam och ljus lägenhet med öppen planlösning. Här erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och flertalet garderober.
Lägenhetens kök är modernt och går i svart och vitt. Ett fullutrustat kök med påkostad maskinpark, mycket bra förvaring och fina arbetsytor. Matplatsen invid fönsterpartiet rymmer utan problem ca 8-10 personer och här kan även ett långbord dukas upp.

Vardagsrummet är mycket rymligt. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en fin atmosfär. Här rymmer ni en stor soffgrupp, bord och fåtöljer m.m.
Lägenheten har två bra sovrum som vetter mot föreningens lugna och fina innergård. Det största av dem rymmer utan problem en stor dubbelsäng och massor av förvaring i stor klädkammare. Från detta sovrum har ni en trevlig utsikt över innergården och Årstaviken samt Tanto. Det andra sovrummet passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Badrummet är stort och placerad i hallen i anslutning till båda sovrummen. Ett snyggt och helkaklat badrum med golvvärme, wc, dusch samt en mycket praktisk tvättavdelning utrustad med tvättmaskin, torktumlare, skåp och arbetsbänk.

Populär fastighet med fin innergård samt stor förening med stabil ekonomi. Nybyggd föreningslokal med bastu, dusch och övernattning. Möjlighet till parkeringsplats i intilliggande garage. Lediga platser finns.

Attraktivt belägen invid flertalet parker, grönområden, tvärbana, och Mälarens vatten. Området erbjuder även mycket bra service och stort utbud av bra matbutiker, skolor, dagis, restauranger, caféer, gym m.m. I närheten finner ni en bra och välsorterad matbutik. För den som söker ännu större utbud så finns Liljeholmens stora galleria på ca 5 minuters promenadavstånd. Södermalm nås från två håll. Via cykelhissen i Brohuset som tar er smidigt upp till Årstabron och över Söder. Eller via Liljeholmsbron till Hornstull. Det finns även en trappa upp till Årstabron. Denna väg tar ni er även till Årstabergs pendeltågsstation på cirka 11 minuter.

FÖRENING
Kajen 5 är byggt på Liljeholmskajen alldeles vid kajkanten. Härifrån har man en svårslagen utsikt över Tantolunden och staden strax bakom. Det vita kvarteret omfattar 193 lägenheter fördelat på två hus, ett ståtligt höghus med 24 våningar och en lågdel som ramar in den gemensamma gården. Kajen 5 erbjuder ett boende där livskvalitet är en given prioritet. Höghus med internationell karaktär som är byggt på bästa läge vid kajkanten, modernt utformade lägenheter med exklusiva interiörer och vattenutsikt som en del av inredningen.

OMRÅDET
Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och attraktivt område med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. Här finner ni det mesta ni kan tänkas önska er som bl.a. restauranger, matbutik, kiosk, videobutik, frisör, cafeér, konditori, kemtvätt och skrädderi m.m.

Från Liljeholmskajen har ni det mesta inom promenad och cykelavstånd och på bara några minuter till fots når ni Liljeholmens centrum och dess galleria Liljeholmstorget. Där finner du ett shoppingcenter med ca 90 butiker, bl.a. populära klädeskedjor, systembolag, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer.

Mycket nära till Årstaskogen som är ett otroligt vackert och stort skogsområde intill Årstaviken med fantastiska trivsamma promenadstigar och krävande löparslingor om du så önskar. Inte minst härliga utsiktsplatser längs med vattnet med hela Söder framför dig.
För den som tycker om härliga båtturer finns möjlighet att skaffa båtplats i närliggande båtklubbar.

Närhet till mysiga Gröndal och sjön Trekanten med fina motionsspår, perfekt för en joggingtur eller en promenad. I Trekanten kan man fiska gädda, abborre och regnbåge och för bad-, båt och skridskoentusiaster blir boendet här ett enda stort äventyr.Attraktivt läge via populära Liljeholmskajen med omedelbar närhet till Mälaren. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen.

ÖPPEN BUDGIVNING
Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
Bud som inkommer redovisas på nätet endast med säljarens samtycke.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Utgångspunkten är att bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen (befintligt skick). Köparen uppmanas att undersöka bostadsrätten före köpet eller om han ändå undersökt den ansvarar säljaren inte för sådana fel som köparen borde ha märkt vid undersökningen. Vid köp av bostadsrätter har köparen således en undersökningsplikt. Det är därför viktigt att köparen av en bostadsrätt noggrant undersöker denna. Särskild uppmärksamhet bör ägnas fuktskador i kök och badrum. Om det finns symtom på fel som köparen inte själv kan dra några slutsatser av, åligger det honom att gå vidare med sin undersökningsplikt och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk
Övriga byggnader:
Lägenhetsförråd och är placerade i källaren och nås med hiss. På Sjövikskajen 42 finns en lokal på 58 kvm som hyrs ut till boende. Lokalen har stora fönster med direkt sjöutsikt på kajen. Här finns bastu, plats för kalas/möte och även möjlighet till övernattning. Ljus- och ljudanläggning finns i lokalen. Det finns en hobbyhörna och ett microbibliotek i källarplan på Årgångsgatan 1. Pingisbord finns i cykelrummet på Sjöviksvägen 75. Cykelrum finns i källaren i varje uppgång utom på Ekfatsgatan 2. Föreningen har två rum för avfall och återvinning. I rummet på Ekfatsgatan finns även behållare för textilier, skor, accessoarer mm och påsar för matavfall att hämta. Föreningen har även en fin belyst innergård med gräsytor och flera sittgrupper med fantastisk utsikt över Årstaviken.

Uteplats

Stor balkong som vetter mot den lugna delen av Sjöviksvägen. Balkongen erbjuder ett soligt söderläge och här har ni sol från förmiddag till kväll.

Parkering

Föreningen har 135 st garageplatser i externt bergrumsgarage. Platserna kostar ca 1 500 kr/mån.

TV- och Bredband

TV
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. Kostnaden för detta är 220 kr/mån.
Bredband
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play", vilket innebär att Telia levererar både Internet-anslutning, digital-TV och bredbandstelefoni. Kostnaden för detta är 220 kr/mån.

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Försäkring
150 kr
Summa
450 kr /mån

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-06-16)
Energiklass:
D

Föreningen

Namn
BRF Kajen 5
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769621-9224
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
193 st
Pantsättningsavgift
714 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
5 995 000 kr /bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 51102
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Boarea:
77 kvm.
Månadsavgift:
4 236 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia "Triple Play" och varmvatten efter förbrukning.
Våningsplan:
2 Hiss finns.

Visning

Tis 21 September kl 18:15 - 19:00
På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.
Sön 26 September kl 13:00 - 13:45
På grund av rådande omständigheter får endast bokade spekulanter komma på visning. Kontakta mäklaren för tid.
Ansvarig mäklare
Andreas Koskinas
070 776 21 07

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.